30 jan. 2009

Glada besteforeldrar


Hej!!
Ja, nu är det glada morföräldrar i Sverige....för nu är Andreas där nere å och lille gutten Kenzo... så nu har dem båda sina två barnbarn där nere.....(Anna bor inte så långt från dem).....Tove, Andreas flickvän är hos sin farmor som har födelsedag, så dem drog ned till Sverige igår (sent)men det gick bra ned.......(skåne).....jag kunde blivit med ned, men jag orkade inte....ska tidigt på CT måndag morgon......men jag reser ned senare....... nu håller jag på å lägga ut teppet till gutte rummet......lägger det opp på det färg glada jag sytt tidigare......men det blir lite =)större....tack för alla kommentarer på min sida.....

Gunnda, ta inte i før mycket nu....ja, jag är inte helt säker på å prova facebok....nej, va tror du???
Marit inte börja för tidigt på jobb....man ska vara rädd om sig själv.... =)
Kirsten så gott å høra att allt är bra med dig....mysigt med barnbarn.....kan tänka mig det blev fint på ditt köken......
Jona va rädd om dig.....det är bara du som känner vad din kropp klarar =) vi andra kan bara ge dig råd.... =)
Tutta fick din gubbe mat?? ja, man blir häktad på datan av och till...hoppas din arm snart blir bättre.......
Det var mycket skriving om å ta det med ro....=) ja, ja man ska lyssna på kroppen sin...säger jag som av och till gør rent för mycket själv hi hi......
Magnhild det är så skoj å sy och sen visa opp det, så det är bra med digitalkamera.....
samt till andra som är här inne och tittar ha en fin dag.....
Kram
Mia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, hei på fredda'n.

Ja du, det teppet ser ut for at det har blitt stort;) Fatter ikke at du orker jeg, men så lenge en er så flink som deg, så er det sikker moro... hehe måtte le av Marit da, når hun sa at "knappen spratt ut" Jeg kjenner meg igjen;)

Jasså, du jobber på NAV! Jeg er sikker på at det jobber mange flinke sjeler der, men dem hører en jo ikke så mye om... Overarbeidet, er mange av dere også!! Godt at du trives, det er det viktigste!!

Flink han legen din, Jona! Jeg er helt enig med han, godt at du fikk en mnd. til på deg! "Det er ingen som takker en, for at en begynner på jobben igjen "Men, jeg forstår at du ønsker deg tilbake! Det kommer, jenta!!

Kirsten, hva er det du driver med da... puh!! Jeg svetta oppover jeg, når jeg leste om jobbinga di!! Send over noen gode vibber til meg da.hehe Nei forresten, jeg venter til våren;) Koselig å høre fra deg, igjen!

Ellers så må jeg si til Gunnda, Mia og Kirsten. Ække fali det! Fjøsboka altså! Jeg skriver mest på "privaten" til min tantunge i Sverige. Får se ny bilder av minsten, og hører siste nytt;) Det var hun som "lurte" meg inn der, jeg lå leeenge uten bilde, men nå gjør det meg ingen ting! Mange andre bilder har jeg også lagt ut. Jeg har også en gojente i Skåne, Mia. Hun er også på (FB) = Fjøsboka

Du Gunnda, hva er det du gjør med ansiktet? Hva heter de greiene der? Er det fali? Tror du jeg kan prøve deg også....

Takker for gohilsner dere! I dag har lanken vært ganske real. Jeg smører inn med Zon og hvit kamfer, det gjør nok susen;)

Hehe, jeg skulle lage kjøttkaker i går.. Kl.18 kom gubben trillende ned bakken her, jeg satt med S. Jeg forstod ingen ting... Hæ? Det ble Grandis;)Men i kveld har vi kosa oss, delt en flaske rødvin og spist god mat! Deilig med fredda'n dere! Neimen næ... nå må jeg gi meg, jeg bruker opp siden din, Mia!!!

Kos dere, jenter! Stor klem fra Tutta. En goklem til Mia!

Anonym sa...

God morgen, Mia

Jeg var som vanlig opp før kl.7
Vil få ønske deg masse lykke til i morgen, og dagene som kommer!! Boinker om igjen og om igjen.

I går fikk jeg greie på hvorfor det er så "stille" hos S. Hun har overrasket noen, igjen;):)

Ønsker deg og de som skriver her, en fortreffelig søndag. Stor klem fra Tutta

Anonym sa...

Hei Mia :-)

Ja ha ,det er nesten et vegg til vegg teppe det der .
fatter ikke hvordan dere holder styr på alle de lappene etter å ha lagt dem ut .Men det ser jo veldig bra ut og det blit det sikkert også.

Jeg gikk ned for full tellig fredag ,med feber og sår hals ,men i dag er jeg i hvertfall i sittende stilling med pc og kaffi
:-)

Knappesprett er en veeeeeldig ubehagelig opplevelse ....hullet etterpå kan se helt uhelbredelig ut , men litt tålmodighet nål og tråd og flytte knappen litt i riktig retning ,så er det håp for favorittbuksa litt til :-)
(og hva kan ikke et flott belte skjule)knis

Gunnda , små stuer er en butikk på Narestø .Nå er den stengt fram til påske ,men er etter det åpen tord -lørdag . Dit må du dra en gang .. :-)

Jona jeg skjønner godt at du vil på jobb igjen ,men hør på legen du ,de sykemelder ikke uten grunn.
Og det er helt riktig som Tutta skriver: ingen takker ..

Siden lanka di ikke er i form Tutta da er det vel venstrehånds LFT innlegg (LFT = let finn trykk haha ) Hvis ikke blir det dask på lanka tji hi ..
Hvit kamfer ..lukter det sånn som jeg tror?

Det er kjempebra å trives på jobb Marit . Håper du får bli der ;-)

Ønnsker meg litt av energien til Kirsten jeg også , ihvertfall i dag :-)

Vaaaaarm klem og stooor Boink fra Magnhild

gunn sa...

Hei Mia

Håper du har hatt en fin helg. Så koselig for morforeldrene å få besøk av barnebarn og Kenzo. Håper du kommer deg avgårde snart du og. Lykke til med ct på mandag!!

Takk for tipset Magnhild. Jeg skal absolutt reise dit en dag.

Tutta den syra kan helt sikkert du og bruke men det må være en hudpleier som er helseutdannet som driver med det. Min hudpleier er sykepleier. Men du kan sikkert finne ut av det på nettet. Jeg husker ikke hva det heter men kan spørre om det når jeg skal ha neste behandling. Skal ha tre stk med fjorten dagers mellomrom. det gjør at huden blir friskere, mykner rynker og ujevnheter, pigmenteringer osv:) Men en kan jo ikke bli 20 år igjen, og det vill jeg ikke heller. Men jeg vill ha velpleide rynker om det går ann. Altså gjøre det beste ut av det. Og jeg merker forrandring på huden etter at jeg begynte å gå til hudpleier.

Helga har vert litt daff. Mye avslapping. I går hadde vi oss en liten by-tur. Var på Clas Olson leeenge for det liker mannen min, og det er hyggelig å gjøre han glad. Så litt kaffe og en liten runde. Så dro vi hjem og lagde oss noe godt å spise.

Ønsker dere alle en fin søndag.

Boinker og klemmer til Mia

Klem Gunnda

Sissel M. Østdahl sa...

Hei Mia!

Altfor lenge siden jeg har vært innom her. Det går litt opp og ned med mamman til mine tantebarn, hun kan ikke glemme sin eks og går igjennom endel faser. Selv nå etter to og et halvt år kommer veldig aggresjon, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle det. Jeg er liksom litt "reservemamma" for henne, hennes egen familie bor ganske langt unna. Ja, ja. jeg skal nok takle det. Vil så gjerne hun skal komme videre i livet.

Så mye fint du syr, Mia, jeg er virkelig imponert. Og så er jeg veldig spent på engleteppet, husker hvor betatt jeg ble da du viste det.

Kenzo er er herlig hund, både som liten og stor. Jeg tror det var viktig at dere beholdt ham. Det er noe helt spesielt med kontakten med dyr, men som du sier, det er viktig med oppdragelse. Tantebarnfamilien min har jo en leonberger, Leon, og vi har litt strev med den hoppingen opp. Han er så snill, og vil kose med alle. Men å få 70 kg kosepels og en slikkende tunge over hele seg, går ikke uten visse restriksjoner.....

Nyttårsaften jobbet Nora, så ungene, Leon og jeg feiret alene. Da hadde jeg "verneutstyr" på meg, sånn at vi kunne kose ubegrenset.

Ellers er det full vinter her hos oss i dag igjen, har snødd i natt. Men vi skriver februar, og dagene blir lysere. Fuglene mine nede i hagen har så smått begynt å kvitre litt midt på dagen, så det går definitivt mot lysere tider.

Ønsker deg en fin tur til Sverige, og så lover jeg å komme innom igjen ganske snart. Januar har også vært en travel måned, da to av tantebarna har hatt bursdag, så desember og januar går liksom i ett her, men nå blir det roligere til nestemann feirer i mars.

Ha det fint så lenge, Mia. Det gleder meg å lese at du er i fin form og produktiv om dagen.

Varme januarklemmer til deg fra
Sissel

Jona sa...

Hei Mia, og alle andre flotte mennesker her inne :)

Jeg håper du har hatt en fin helg, Mia og at alt er bra med deg!! Håper CT'en din i dag gikk fint. Har tenkt mye på deg i dag.

Her har helga vætt ganske stille og rolig. Besøkte mamma'n min på lørdag, og det var det mest spennende som skjedde. Ellers har jeg vært ganske sliten, har fartet litt mye de siste to ukene. Men nå har jeg fått hvilt litt.
Ja, jeg er nok ening med dere alle at det er viktig å ta ting med ro. Kjenner det nå at jeg nok trenger denne mnd på å hente litt krefter og. Så får jeg prøve meg litt forsiktig neste mnd.

Jeg må skryte litt av menneskene på mitt lokale NAV kontor. De er veldig hjelpsomme, og prøver å passe på at jeg ikke begynner for hardt. De mente jeg burde søke om ytterligere 4 uker aktiv sykemld, etter den første er gått ut. Og siden graderte rehabiliterings penger. Det høres nok lurt ut a :)

Tutta, håper armen din er bedre?

Gunnda, jeg skal til hudpleier på onsdag. det blir spennende, har aldri gjort noe sånt før. Gleder meg enda mer når jeg hører du syns det er godt :)

Magnhild, håper du er mye bedre nå. Godt du er oppe i sittende stilling igjen hvertfall.

Håper det går bra med mamma'n til tantebarna dine, Sissel. Slitsomt å ha det sånn sikkert. Neimen ikke godt å vite hvordan man skal takle det nei...

I kveld begynner "Sykehuset" igjen på tv, og det er favoritt programmet mitt, hehe. Så jeg gleder meg masse!

Ellers ønsker jeg alle sammen en kjempe koselig kveld
Klemmer!