18 jan. 2009

Efter 1 dag hemma

Ja,,då har det gott 1 dag sedan jag kom hem.....igår tog vi ned julpynten...=) påtide......men jag trodde som vanligt att jag min ork inte var borta.......men det var den......så på dagen när gubben var och handlade.....så skulle jag sym.m. ... men det blev soffan =) så det blev till att gubben ryddet och jag tittade på...... men jag känner mig bättre idag.... nu ska jag ta lite av resten som vi inte fick tagit igår lite små pynt bara...........nu må jag høra på kroppen..... ska ta och skriva lite på datan......prova och sy lite, tänkte jag........tack till alla som är inne på sidan.....ja det är inte mycket ork i denna kroppen nu.......det är bara å innse det......har sovit lite idag........nu provade jag å sy....det gick bra till's jag så jag skurit fel....så det är bara till å skära nytt..... =(
men det var inte mycket.......
Gunnda gott å ha en koze dag å.......Tutta lycka till med jobben imorgon......Ja, Jona ta det med ro och låt det mogna, lätt å få fatique.....
Magnhild, det gav mig så mycket å vara där, fast jag var väldigt trøtt efter på........ Ja, Marit lätt å säga att man ska høra på kroppen....men jag gør det nu...... då kommer jag mig fortare......tror jag....
Ha en fin vecka.....
Kram
Mia

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia.

Nå er jeg på jobb, men fy for vær!!
Det er så mye snø i Oslogatene atte, tror ikke jeg har sett det verre. Jeg er ikke glad i snø i storbyer, det kunne godt bare snø på fjellet syntes jeg;) Når det ikke har kommet før, så behøver det ikke komme nå!!

Håper formen er god, Mia! Kos deg inne i dag, med stoffene dine.

Riktig God dag til deg og dere som titter inn her.

Mandagsklem fra Tutta

Kirsten sa...

Hei Mia.
Lenge siden jeg har vært her inne nå, men nå er jeg oppdatert. Huff at du måtte på sykehuset igjen da. Men det kom vel ut noe som ikke skulle være der, og det er bra. Håper virkelig du etter hvert slipper denne slappheten, blir jo slapp etter feberen også. Ta det nå med ro og lytt etter kroppen som du har bestemt deg for, det er nok det beste. Ingen vits i å presse seg.

Selv har jeg vært på ferie på Tenerife. Tør jo nesten ikke skrive det. Vi hadde det deilig og med fint sommervær. Nå hører jeg det er masse snø hos dere, det er fint med snø, men jeg liker nå sommeren best. Her på vestlandet finnes ikke et snøfnugg, rart det er samme landet nesten.

Ønsker deg en fin og avslappende dag.

Og Tutta, fint du er kommet deg etter influensaen, men æsj for et føre å dra på jobb i da! Får panikk når det er sånne ekle kjøreforhold jeg.

Klem fra Kirsten

Anna sa...

Her nede i sør Sverige er det bare regn:) Hehe, men hadde nok heller hatt snø og minusgrader.

Anonym sa...

Gokveld.

Håper du tar livet med ro, Mia. Slapper av i gostolen.. det tar tid med kroppen etter slike økter som du har hatt!
Nå skal jeg skravle litt altså;)

Helt enig Kirsten, jeg kan heller ikke like å kjøre på slikt føre!!
Det gikk bra i dag da, kjører bare til bussholdeplassen. I morra blir det verre sier dem. Huttetu.
Det må ha vært deilig med litt varme, selv om du var litt redd for bare 15 grader. Varmere enn her i hvertfall;) Jeg skulle gjerne reist i morra den dag;)

Vi bytter boplass, Anna;) Jeg Elsker regn! Til jul fikk jeg sydvest, og slik lang regnfrakk, fra Bergen!! Det myke nydelige stoffet. "stream" heter det.
Så fort det kommer regn, og det blir bart.. skal jeg ut å synge "singing in the rain" <3

Har datteren din reist i dag, Gunnda? ;(

Ellers håper jeg Alle har det bra i kveld, enten det regner eller snør! Nå er det opphold her, men dem har lovet masse snø i natt! SNUFS

Hei på snei, fra Tutta

Jona sa...

Hei, hei

Likte den skravle ideen din, Tutta, så slenger meg på...
Har snødd masse her og, som alle steder på Østlandet. Liker det ikke mye godt nei. Men egentlig har vi vel ikke hatt så mye sno denne vinteren (enda) så det matte vel komme i år og... Ja, ja. Hadde tenkt meg en tur å jobben i morra, men gidder ikke det om det blir slikt fælt snøføre...

Kjenner igjen den slappheten, Mia. Den er utrolig slitsom. Uansett hvor mye du hviler, så blir man ikke mindre sliten, og det er det værste. Kan henge i lenge etter cellegiften sa de på Radiumhospitalet. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet da. Men syns jeg har blitt ganske mye bedre da.

Ellers så prøver jeg å finne på noe å fylle dagene med. Ikke bra å sitte å tenke for mye om dagen, kan bli gæærn av mindre. Facebook er jo en fin ting å ha når man kjeder seg, hehe.

Ellers har jeg meldt meg inn i gynkreft foreningen. Tror det kan være kjekt å kanskje treffe litt andre med samme sykdom som en selv. Og greit og støtte dem og da.
Er du med der, Mia?
De skal ha noe samling i Trivselsanlegget på Radiumen neste mnd, hvor man kan få litt info om kosthold og trim og sånt. tenkte jeg skulle melde meg på der.

Snart er det vel natta. Håper dere får en fin natt alle sammen.

klemmer fra meg :)

gunn sa...

Hei Mia

God kveld til deg. Håper du har det bra. At kroppen får ro til å komme seg nå er nok viktig. Du er flink jente nå og hviler håper jeg:)

Velkommen tilbake til Norge Kirsten,i sne eller regn eller som hos meg, slaps og vind. Brrrr...jeg ønsker meg varme!! I alle fall er regn bedre en sne, så jeg bytter og gjerne med Anna.
Og jeg ønsker meg sånn sydvest jeg og Tutta.

I dag har lille jenta mi reist tilbake til Trondheim ja, og det er så TOMT her nå. Jeg får en savn og sorg-reaksjon hvær gang en av barna har vert hjemme og reist igjen. Vi har hatt det så bra selv om vi har hatt triste ting å bearbeide. Må bare finne noe å fylle tida mi med. Så går det lettere etter vert.

Ønsker Mia, familien og alle her på siden en god natt.

Håper du får bedre kjøreforhold i morra Tutta.

Klem Gunnda

gunn sa...

Vi skrev samtidig vi Jona. Vil ønske deg og god natt.

Du er flink til å ta tak i situsjonene din du. Leser forresten boka til Anbjørg Sætre Håtun nå.Den omhandler dette temaet med fatique og kreft blant annet.

Natta igjen Mia og alle andre.

Gunnda

Jona sa...

Takk for det, Gunnda. Håper det går greit, om vesle jenta di har reist!

Jeg må lese den boka tror jeg, om Anbjørg Sætre Håtun. Hun sleit utrolig med fatigue leste jeg i KK. Burde jo egentlig ikke klage i forhold...

Jeg prøver å ta litt fatt i hva som skjer med meg om dagen. har nok en vei å gå enda, men det dreier seg egentlig om litt andre ting. men alt på virker jo hverandre.

Håper alt er bra med deg, Mia :)
Og alle dere andre og da!

Morraklem fra Jona

gunn sa...

Hei og god morgen Mia:)

Eller morra er det vell ikke. Har spist middag alt jeg og vert på biblioteket og lånt en masse bøker og cd,er.

Er det greit jeg sier noen ord til Jona, og til alle andre det gjelder? Først og fremst,du har lov til å klage. Få det ut!!
I natt leste jeg ferdig boka til Anbjørg Sætre Håtun. Fikk der tips til masse annen literatur å gå videre med, og det er nå lånt:)
Har ikke sagt så mye om det her på nettet eller ute i verden forøvrig, men jeg er selv rammet av fatique/utnattelse etter sykdom. Ikke kreft. Det er en ¤#%&¤# sykdom. Særlig før en får diagnosen. Derfor er jeg NØDT til å ta det med ro, selv om det strider mot min natur. Det virker uretferdig å bli rammet av slik når en endelig skal være frisk. Fikk diagnosen på Nevrologisk avd, Haukeland sykehus i høst etter å ha slitt lenge. Nå prøver jeg å følge legens råd, og det er først og fremst hvile. Jeg hadde stor glede av boka jeg nevnte så jeg annbefaler den!

Ta dere selv på alvor, hvil og gjør snille ting for dere selv. Ikke styr etter å være flink nå. Jeg har presset meg selv alt for hardt mens jeg var syk og det betaler jeg for nå. Men klager ikke for jeg har det bedre og bedre dag for dag, og livet har mye å by på!!

Sender deg energi og gode tanker Mia.

En god dag til ALLE som er innom her.

Håper vær og føre er bedre i dag for dere på østlandet.

Har prøvd å skrive mail.adr min mange ganger men får beskjed om at det er ugyldige tegn. Skriver den derfor her: gunnda61@gmail.com

Klem Gunnda

Lovise sa...

Hei hei.
Godt nyttår til deg.
Det er helt iorden at du slapper av på sofaen,- det kommer dager etter detete og da kan du kanskje ta igjen:)

Lykke til videre. Kos deg alt du kan.
Klem.

Jona sa...

Så dumt du sliter med forferdelige sykdommen, Gunnda! kan tenke meg det er slitsomt. Selvom jeg bare har fått en forsmak av den, så skjønner jeg litt. Hukommelsen og konsentrasjonen har også lidd nød her. Og det er slitsomt og, når man er vant til å ha ganske god husk.
Håper du blir bedre snart! Og vær flink og hør på legen din. Hvil alt du kan! :) Boinker til deg!

Håper du har det fint om dagen, Mia! Og koser deg med godstolen din, og sysakene :)

Boinker og klemmer til alle som vil ta i mot!

Anonym sa...

Hei Mia

Vill ønske deg en god dag. Håper du har det bra!!

I dag er det grått og trist på sørlandet. Men det er ikke så kaldt. Har vert ute og gått en liten tur. Det er godt med frisk luft og litt mosjon når en otker det.

Ellers så slapper jeg av med en god bok.

Ja det går fort ut over konsentrasjon og hukkomelse når en har vert under press på grunn av sykdom Jona. Når livet blir fylt av behandling, undersøkelser og en stadig redsel/usikkerhet koster det. Det er ikke vanskelig å forstå. Da må en melde seg ut av det en kan og spare på kreftene, enten mann har kreft eller annen sykdom.

Ta vare på deg selv Mia. Det samme til alle andre. Vern om det gode i livet og ta vare på hverandre. Det å glede seg selv eller de mann er glad i trenger ikke koste mye verken i tid eller penger.

Klem Gunnda