3 jan. 2009

Stol


Här kommer bilder på stolen jag pratade om....... är så glad før den..... så har vi varit på Kathrines quiltestue fick gave kort till jul.......det brände i väskan......kommer bilder på tyget jag køpte....nu ligger det i tvättmaskinen.....så ska jag stryka det...... det ska bli 2 tepper .....så jag har lite å gøra....samtidigt fick jag tyg av Anna till jul....det är å tvättat.......

Självklart får du sända hälsningar på min sida Gunnda...........samtidigt är jag enig med dig att det må vara 24 grader inne annars är det kallt.... så lycka till Jona på tisdag........boinker till alla som behøver det av olika grunder........
Kram
Mia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Å så deilig stol!! Ønsker deg mange koselige stunder i den, Mia!

Ha en fortsatt god kveld.
Masse gode ønsker for tirsdag!
BOINKER
Klem fra Tutta

Anonym sa...

Hei igjen Mia

Så deilig en stol. Det er så godt å ha en slik stol å synke ned i.

Håper formen din er bra i kveeld.

Det må være så fint å være så glad i og så flink til å skape vakre ting slik du gjør. Jeg liker og å skape ting men noe av det beste jeg vet er å slappe av med en god bok.

Fint at jeg fikk låne siden din til å hilse til Jona. Takk!

Ja Jona det er vanskalig og vondt å ha mistet en vennine. Det er så uvirkelig å gå forbi hennes hus å vite at hun ikke er der mer. Det er vondt å vite at hun er borte for altid, men det er grusomt å vite at barna hennes aldri fikk sagt ha det. Hennes yngste datter var i en kraftig opposisjon til henne. Dette må den stakkars jenta leve med. Det er det som er verst å tenke på.

I kveld har vi, jeg, min mann, datteren min og sønnen hans kost oss med taco. Sønnen reiser til onsdag, min datter blir noen uker. Hun er sykemeldt og trenger være hos mammaen sin.

Ønsker deg og dine besøkende på siden din en god helg.

Jeg boinker for dere alle!!

Klem Gunnda

Mia sa...

Det som du skriver om väninnan din måste vara førfärligt, den "lilla" jenta som var i opposijon till mamman .......men klart før alla å inte få sagt farväl.......det är en ting som jag varit väldig noga på att har man bråkat aldrig res eller något utan vara goda vänner igen.....ja det blev lite klønete skrivit......men jag hoppas ni førstår vad jag menar......samt hadet gott med jänta di.....hoppas att allt går bra med er..... ja många "vänner" man fått på nättet....skoj....
bamsekram till er alla
mia

Jona sa...

Kjempe fin stol! :)
Siste dag med ferie i dag. Dattern min skal på Ahus og fjerne mandlene i morra, så hun gruer seg litt. Men det blir nok deilig for henne. Har hatt halsbetennelse ukentlig i over halvannet år nå.

Gunda, leit for dattern til venninnen din. Hun sliter nok litt nå ja :( Får håpe hun etterhvert skjønner at mamma'n hennes nok visste hun var glad i henne likevel.
Godt du kan være der for dattern din da, når hun trenger deg :)

Jeg har fått så utrolig mange nettvenner etterhvert. Og mens jeg har v…rt syk er det faktisk dem jeg har hatt mest kontakt med, og hørt mest fra. Siden jeg ikke har kommet meg ut, så er det jo veldig enkelt å snakke med folk via inernett. Setter utrolig pris på alle sammen hvertfall.

Her er det -12 grader nå, og fin sol. Men det er litt kaldt for å være ute syns jeg da.

Ha en fin søndag alle sammen :)

Boinker og klemmer :)

Anonym sa...

Hei Mia

Det er fint skrevet av deg og jeg forstår veldig godt hva du sier.
Det er fornuftig å ikke reise eller bryte opp uten å få gjort opp. Godt å skilles som venner. Jeg har skyldfølelse overfor min vennine uten noen opplagt og stor ting. Men det er altid ting en ville gjort annerledes. Skulle stilt mer opp, vert mer oppmerksom, sagt ting på en annen måte osv. Og jeg er voksen og forholdsvis reflektert og har et langt liv med erfaringer å bygge på. Alikevell gjør det litt vondt.

Det er en oppgave å få min vennines datter til å forstå at moren var glad i henne uansett hvor store konfliktene var. At mammaen har tilgitt henne stygge ord og sinne. Oppgaven blir å få henne til å tilgi seg selv. Hun trenger nok kyndig hjelp.

Ja Mia og Jona det er fint og litt rart å få venner på nettet. Jeg opplever mye oppriktighet her og nærhet. Ikke altid en føler den nærheten ute i samfunnet. Kanskje vi mennesker er redde for å blottstille våre følelser. Våre svakheter. Men og vår styrke. Janteloven lever nok ennå.

Lykke til med datteren din i morra Jona! Jeg hadde en opperasjon på ahus for to år siden pga for stor drøvvel og ganeseil. Har forstått at det er mye likt den opperasjonen der en fjerner mandlene. Den hjalp meg veldig. Før hadde jeg problemer med pustestopp og våknet ofte. Nå er det veldig bra. Men altså, lykke til!!

I dag sov jeg til kl kvart på tolv. Det tror jeg aldri har skjedd før. Så dagen i dag har vert kort.
Nå er det blitt kaldt hos oss også, ni kalde grader:) Jeg fryser!!Vi som er frosne får tulle oss godt inn i tepper og slappe godt av.

Ønsker deg lykke til med det du har på programmet i morra Mia.

Jeg boinker for deg og andre som trenger det!

Klem Gunnda

Huset på toppen sa...

Hei Mia.
Tusen takk for koselig besøk hos meg, velkommen igjen:-)For en deilig stol du har til å synke ned i å slappe av:-)Katrines quiltestue har jeg ikke vært innom enda, har hørt så mye positivt om denne butikken,synd den er så langt unna,men jeg nyter bildene på bloggen deres:-)
Ha en fin uke,
og html...er ikke så vanskelig,jeg bare prøvde meg frem og vips så var det på bloggen min.-)