11 jan. 2009

God søndag


God morgon alla!!!
Ja, helgen går som vanligt fort =) nu är det søndag's morgon..... har sett att det är många som är vakna....själv "väntar" jag på frukost.....som vanligt må jag ha en kopp kaffe innan jag vaknar....och den ska vara svensk (bildet är på den).....om jag inte får den varje morgon, blir jag sur säger mina barn och gubbe......förstår inte det.....men nu får vi køpt den här i Norge, det var ett problem innan då måste vi hamstra den när vi var i Sverige....hihi.....bilen full med kaffe varje gång vi var och besøkte vänner och familjen.....och ingen från Sverige fick komma och hälsa på utan kaffe......
ja ja, det var om min kaffe......
Ja, Marit førstår om du rädd hundar är det själv egentlig....så har vi en Gordonsetter......stor hund.......men vi tränar han gott..(prövar)..ja ja, tycker inte om hundar som hoppar opp på mig när man träffar dem...... så han har varit en del på fjället.......inte lätt när man inte är helt bra å vara konsekvent (precis som med barn).........
Tutta så dumt att inte din hosta vill bli borta....jobbigt å hosta hela natten och inte få sova....det behøver man..... samt Gunnda gott du har haft en fin helg hoppas den fortsätter i samma stil..... så Jona ha en fortsatt fin helg du också........nu ska jag dra ut gubben min det är skryte søndag på Lappemakeriet ute på Bærumsverk......ska dra dit och "titta"..........får se om det går......
Bamsekram till er alla.
Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen Mia og håper kaffen smaker (må prøve den en gang) og at det ble en fin tur og mye fint å se på.

Også jeg er redd hunder. Men når eieren er i nærheten og har kontroll går det bra. Synes det er mange fine hunder. Men når en hund kommer løpende mot meg får jeg panikk!

Det å leve med kreft i familien som du gjør Tutta eller har det selv slik du Mia og du Jona gjør er en påkjenning om en på litt forskjellige måter, det forstår jeg. At du er engstelig og at det er en påkjenning men og kanskje en trygghet med kontroller fremover er lett å forstå Jona. Jeg har to venniner som er friske av kreft. En med lymfekreft og en med kreft i binyra, den ene. Jeg har mistet to tanter og en bestemor i kreft og er gift med en enkemann som mistet konen i kreft så jeg har møtt den dritten jeg og. HAr selv også vert akutt nær døden flere ganger og har en helse som ikke er bra og som gjør at jeg må ta det rolig. Jeg kjenner at det er mye jeg skulle vert forruten men samtidig har det gjort at jeg ikke tar livet, familien og venner som en selvfølge. Men til tider har det gjort meg forferdelig redd å se hvor skjørt livet er. Og angst for at det skal skje igjen. Jeg tror trygt jeg kan si at jeg setter mer pris på livet og det gode med å leve en om jeg ikke hadde kjent på det.

Så slitsomt å ligge våken med hoste om natta Tutta. Håper det snur snart.

Jona jeg håper du får god støtte nå.

Jeg boinker til deg Mia og dere andre her inne som trenger det!!!!!

Ha en glad og god søndag Mia.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Leste meldingene en gang til. Så at du hadde vert til kontroll og at det gikk fint Marit. FLOTT. Lykke til videre.

Gunnda

Anonym sa...

Hei igjen dere ;)

Nå skulle jeg gjerne ha møtt deg på Bærums Verk, Mia! Der er det kos. Håper du får en flott dag!

Takk for hyggelig hilsen, Jona! Gubben min er trøtt i dag;) Stakkar, han trenger mere søvn enn meg, men sporten på tv holder han våken;)

Nei Gunnda, det har jeg ikke, gudskjelov! Var jo vettskremt som barn da, spesielt for mor, var så redd for at hun skulle få det. Men mormor, tanter og onkler i fleng, fikk det. Min svigermor, min søster, begge to, to ganger. Min svigermor døde, bare 63 år gammel, det var tøft! Så ble det mor, men hun ble jo 86 år. Skulle gjerne ha visst om det som barn, at hun skulle få lov til å bli så gammel;)hun levde med det i
6. slitsomme år. Vår beste venn, døde for ett år siden;(

Uff ja, vi opplever mye leit gjennom livet, Gunnda! Men, slik er det jo.. En tar seg selv i nakken.. og gleder seg over livet igjen, selv om det mange ganger er tøft!! Det er så mye positivt som skjer også, må jo si det! Vi får håpe dette året gir oss mange små og store gleder!

Vi skal jo ha treff en eller annen gang med Samnatha;) Da kommer jeg å henter deg, Mia!! Tenk så moro om vi kunne treffes alle mann;)

Nei, nå må jeg slutte å skravle!!

Kos dere i dag, jenter!
Tutta

Anonym sa...

Nå ser jeg, at du ikke trodde at jeg hadde kreft, Gunnda!
Slik går det, når en leser for fort;) eller rettelse... hadde ikke briller på min nese :)

Hei og hopp og goood søndag!!
Tutta

Anonym sa...

For det første skravler du ikke Tutta. Det er koselig å lese det du skriver forresten. Jeg synes forresten det er deilig å skravle noen ganger:) Nå som datteren min er hjemme og ikke er i form så ser jeg at skravling er med på å bygge en opp psykisk når en er fysisk syk. Positiv skravling. Om kvelden ligger vi i vær vår seng og prater og kniser til klokke er både et og to. Fordi jeg er student på deltid og hun er sykemeld så kan vi sove litt lengre om morgenen. Ser at dette har gjort henne veldig godt. Meg og selvfølgelig.

Forstår du Tutta har hatt mye sykdom tett innpå deg. Gjør noe med en.

Jeg har opplevd en del vondt men mye godt. Har verdens tre beste barn og en god mann. Og to supergode katter for ikke å glemme det. De er viktig for oss alle, og ikke så fint lite bortskjemte;)

Håper du har hatt en fin dag på Bærums verk Mia. Har aldri vert der. Hva har de der ute?

Håper vi kan treffes en dag.

Ønsker deg en goooood kveld med mann og hund.

Klem Gunnda