2 feb. 2009

Blodprov

Usch idag stod jag opp kl. 7.00....tidigt.....skulle vara på Ullevål kl.8.00 før å ta blodprov før kur behandling imorgon.....efter hade jag CT time och då ska jag dricka sådan kontrast som smakar.............klarte inte allt men nästan.....så nu är det spännande det.......och vänta på svaret.....

Igår kom Andreas och Tove hem från Sverige.....tiden går fort....fast dem var där en lång helg......jag hade gjort en gryta, som vi åt...men så sa dem att dem måste resa vidare med engång......=( ja, Andreas trodde å att dem kunde stanna till idag...men det gick inte..... så dem drog till fjälls bara vi hade ätit.......men dem fick med sig från skåne, en puff, till å ha sysaker i, som min farfar har haft....en god vän av mina føräldrar har satt nytt tyg på den....jätte fin är den..... kommer bilder....som vanligt lite trøg.........

Nu har det blivit tisdag....innan jag publicerar detta som vanligt.......men kur blir det.......så nu är jag på väg....
Ha en fin dag.......kram så hørs vi senare......tack før alla innlägg

Mia

8 kommentarer:

gunn sa...

Hei Mia

Du er vell på sykehuset og får kur nå. Håper det går bra. Lykke til!!

Så koselig med besøk for deg selv om det ble kort. Og så artig med den puffen. Jeg liker så godt slike ting som har en historie, som at en bestefar har laget den. Jeg er veldig glad i gamle ting, har altid vert det. Er veldig nostalgisk.

Jona så fint at du skal ha hudpleie og skjemme deg selv bort litt i morra. Håper det blir en god opplevelse. Nyt å bli dulla litt med. Det fortjener du virkelig. Godt å høre om fornuftige tenkende leger og NAV arbeidere. Fint!

Tutta, Magnhild, Kirsten, Anna, Jona og alla andre, ønsker dere en god uke!!

Her på sørlandet er det litt surt om dagen, ikke sant Magnhild? Eller er det jeg som er en frossenpinn:)

I dag har jeg absolutt ingen ting på planen. Kanskje lese lit..sukk.

I morra skal jeg til min ærneringsfysolog. Har ikke vert der på lenge men trenger litt hjelp nå.

Har det ganske bra i det store og hele. Sover fremdeles veldig godt og det er fantastisk etter å ha slitt med søvn i flere år.

Boink boink Mia!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei hei

Blodprøver i går, og kur i dag! Huff, håper du kjenner deg bedre denne gangen da, Mia!! Boink Boink

Ikke så mye som hender hos meg. Max Manus filmen var kjempefin! Den må dere får sett, om dere ikke alt har sett den.

Hånda mi, oppfører seg greit nå.. kommer og går. hehe Den hvite kamferen ja ;) det lukter av den! Men, smører på i helger og kvelder. Gubben blir smørt på ryggen, så vi stinker verre en apoteket, til tider. hihi

Hvor surt da, Gunnda?? Her er det kaldt altså! Men, kaldt blåsbortvær er surt også, det har ikke vi. Ja dette været dere, kunne prata mye om det;)
Fint om du hører hva de greiene heter neste gang, Gunnda! Takk!

Ellers trener jeg om dagene, 2 år siden sist. Musklene knirker i beina;)
Ønsker alle sammen en kald og glad dag!!
Mia, håper det har gått bra i dag! TA DET MED RO!!!

Klem fra Tutta

Jona sa...

Hei Mia.

Håper alt er bra med deg, og at du ikke er så dårlig etter kuren. Du får hvile masse og kose deg i stolen din :)
Blir spennende med svar fra CT'en ja!! Boinker og krysser fingre og tær!
Her er ting som vanlig. Ikke gjort så mye i dag. Litt husarbeid, og skal snart bake cookies. Aldri prøvd det før, så det blir jo sikkert vellykket... ;)

Har betennelse i nakke og skuldre, og ringt litt rundt etter fysioterapeut i dag. 5-6 ukers ventetid... Ja, ja. Ekke så mye å gjøre med det.

Det har vært kjempe fint vær her i dag og. Strålende sol, og iskaldt!

Håper du får noen gode råd hos ernæringsfysiologen din, Gunnda.

Tutta, glad armen din er bedre.

Håper alle sammen koser seg i vinterkvelden :)

klemmer og boinker fra Jona

gunn sa...

God ettermiddag Mia

Håper formen din er bra og at du slipper å bli dårlig etter den. Så må du slappe godt av og være snill med deg selv! Ordre ;)

Her er minus 5,5 gader Tutta. Men det blåser så surt. Og så er jeg en ordentlig frysepinne da :) Liker meg under et varmt pledd eller i sola.

Håper at armen din blir helt bra. Du er lett å lokalisere nå da Tutta, er bare å gå etter kamferlukta. Men ikke bruk den for mye. Hvil den mest mulig.

Å så har du fått bettenelse og Jona. Det var dumt. Nå skulle du sluppet slikt. Ja det var lang ventetid på fysioterapi. Du må ta det forssiktig. Og det er vell enda en grunn til å forlenge sykemeldingen din.

God bedring til dere begge.

Jeg har spist middag og slappet av med litt frukt. Prøver å leve litt sunt med frukt istede for kaffe etter middag. Kommer vell til å vare tre dager tenker jeg. Men lever ikke så verst sunt uansett, så det går bra.

Ønsker deg Mia og alle andre en god ettermiddag.

Boinker og ønsker deg alt vell Mia.

Klemmer Gunnda

gunn sa...

Må rette meg selv litt. Det var litt uklart hva jeg mente på et par punkter.

Mente at jeg håpte du skulle slippe å bli dårlig etter kuren Mia. Skrev "etter den" uten å presissere at jeg mente kuren.

Og Tutta. Mente du ikke måtte bruke armen og skuldra så mye. Kunne virke som jeg mente at du ikke måtte bruke så mye kamfer-krem :)

Anonym sa...

Hei Mia

Håper du ikke mister for mye krefter av kuren og ikke minst at den virker . Lykke til med svar på CT , vi er spente vi også .

Jeg håper Jona får en dyktig hudpleier .Jeg synes det er kjempebehagelig med hudpleie.Det er desverre alt for lenge siden jeg unnet meg det .

Hvit kamfer ja , det var sånn guffe min bestemor smørte på stive ledd. Jeg kjøpte en sånn aloe vera sak med noe ekstra guffe i en gang.
klassa godt på en sår skulder og holdt på å forgå ..det var så øyene rant .Styrta inn i dusjen ,men følte det hadde trukket inn til margen hahahaha
den tuba gikk under kategori restavfall (burde kanskje vært spesialavfall..)
Ja ja jeg har "svart belte" i bomkjøp , men tror ikke jeg er alene :-).

Ønsker alle sammen en kjempefin uke uansett vær og temperatur .
For det er surt Gunnda , skikkelig huskald . -5 grader ved kysten og vind = Brrrrrrrr

Vaaarm klem fra Magnhild

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er bare innom for å ønske deg ei flott uke...

gunn sa...

Hei Mia

Hvordan går det med deg i dag? Håper at du ikke er veldig dårlig.

Jeg har vert på sykehuset hos ernæringsfysolog i dag. Veldig nyttig. Trenger litt ekstra hjelp nå og da på grunn av alle mine mat-allergier. Det er vanskelig å få et fulverdig kosthold når det er så mye en ikke tåler. Men jeg er veldig taknemmelig for all hjelpen jeg får.

Skal prøve å lese litt nå. I kveld skal vi ut en tur. Godt å være litt sosial når en har litt overskudd.

Boinker og sender deg gode ønsker Mia.

tenker på deg!

Klem Gunnda