24 feb. 2009

Kur

Hej hej...

Ja, det blev kur.....allt bra....nästa kur blir torsdag, nästa vecka, då ska vi å prata med läkaren om vidare behandling.....

samtidigt har det blivit förlovning i Sverige.....äntligen får dem visa sin kärlek till varandra.....

Ja, många som inte tåler diverse matvarer......på en blogg som nästan bara innehåller div. bakvarer....med mjøl och utan......http://bagarstugan.blogspot.com/ mycket farligt gott, men ser nu att det är mest med mjøl, men det finns å utan......

Gro så mycket du møte på din tur :) AM, vet det är många som tänker på SK och dig, samt lilla Johanne.......spännande med å børja jobba Jona.........Ja, det är en jä......a sjukdom......ursäkta språket..... =)...men den rammar så många......Gunnda, Tutta, alla andra jag vill inte glømma någon men teflon minnet......vet ni......
Formen idag är bra........ Kenzo är hemma så det blir en liten tur på han... ska prova å gå till apoteket...har bar en väldig bakke hem sedan.... =(...........
Kram
Mia

15 kommentarer:

Gunn sa...

Godt du fikk kur Mia! Håper du ikke blir dårlig av den. Blir spennende å å snakke med legen om hvordan de vil behandle deg fremmover.

Og GRATULERE til de lykkelige ny-forlovede i Sverige. DET var godt at de endelig får hverandre.

Mia uææææ...jeg fikk i verfall lyst på kaka nå. For noen bilder av DE kakene. Hjelp..nå planlegger jeg ;) Det var noen uten gluten der og noen jeg enkelt kan bytte ut hvetemel med glutenfritt. Etterpå skal jeg skrive ut oppskrifter. Jeg er litt hekta på oppskrifter og skjønner du ;) Men hva betyr msk? Alså msk kakao for eksempel. Stod i noen av oppskriftene.

I dag har jeg vert og pleid huden min litt. Er litt irritert i huden for tiden så fikk lysbehandling bl.a. Blått lys, det virker beroligende på huden. Det er og betenelsesdempende og det bygger opp huden. Og deilig, ligge under et varmt teppe og slappe av. Det virker beroligende både på sinn og skinn, og gjesp, jeg merker det. Sofaen, her kommer jeg. Det ENESTE jeg vill gjøre er å lagge middag. I går gjorde jeg mye så samvitigheten er ren som sne:)

Ja da ønsker jeg deg en god dag Mia.

Også alle andre flotte damer eller jenter her inne, en god dag til dere og!

Anne Marie, jeg ber for dere!

Klem Gunnda

Mia sa...

msk= spiseskjed tror det stavas så..... lycka till med bakning...så härligt å pleie huden sin.....jag har sytt idag...samtidigt har jag hämtat tabl. på apoteket...stolt av att jag klarade baken hem bra....och kenzo var jätte duktig...han stod utanfør och sa inget......
kram till er alla..
mia

Anonym sa...

Takk for forklaring Mia. Nå skal jeg bake. Kan putte litt i fryseren og spise når jeg kan.

Så utrolig bra. Ute og gått og sydd. Det virker som du blir sterkere. Kjempebra!!
Og flink Kenzo. Skjønner du er stolt av han.

God natt da Mia.

Klem Gunnda

Mia sa...

Jag tänkte å baka trolig drar vi på hytta imorgon....då må vi ha lite gott....daimmuffinen tänkte jag då.....
Sov gott alla
Mia

Gunn sa...

Mmmmm....Mia, det høres godt ut:)

God tur på hytta da. Håper dere får fint vær. Nyt å komme bort litt. Kos deg med sying, kaker og ellers alt som gjør deg godt!!

Dagen er ung. Jeg stod opp tidlig i deg, veldig tidlig. Har dusjet, spist, lest avisa og ryddet.
Skal prøve å trene litt forsiktig. Så har jeg kafe-avtale med ei venninne.

Så må jeg hvile litt og så få lest litt.

Ønsker deg en SUPER dag Mia!! Lykke til med baksten. Er spent på å høre om resultatet.

Så ønsker jeg ALLE HER INNE EN VELDIG VELDIG GOD DAG!!

AM og SK, jeg ber!

Klem Gunnda

Jona sa...

Jammen bra du fikk kur, Mia :) Blir spennende med samtale om videre behandling da! Jeg boinker masse for deg!
Så flink du var som fikk gått en tur :) Kenzo var vel glad tenker jeg. Også så flink da, Vente uten mas! :)

Så utrolig mye deilig på den bakesiden! Mmmm. Men skal jo helst ikke ha for mye sånt jeg da... Må prøve å holde vekta. La på meg 18 kg når jeg sluttet og røyke for snart 5 år siden.Gikk ned 13 kg med å slutte med sukkerbrus (Tab er tingen for meg!) godteri, kaker, fett og egentlig alt som er godt ;) Neida, liker frukt og grønnsaker jeg. Og så har jeg gått ned de siste 5-6 kg mens jeg var syk. Og vil helst ikke legge på meg igjen.
Unner meg litt innimellom da. Men blir lett for ofte.

Håper dere får en fin tur på hytta, Mia. Her er det knallvær i dag. Hadde vært deilig med ei sånn helg. :)

Hørtes deilig ut med ansiktsbehandlig, Gunnda. Godt å pleie seg sjøl litt. Og kafeavtaler er jo alltid trivelig :) Du er aktiv om dagen og. Må passe deg da! :) Men virker som du er flink til å hvile og da.

Jeg har vært hos tannlegen. Driver og fikser ei tann som datt nesten ut. Må ha krone, og det tar litt tid. ja, ja, tenner må man jo ha...
Også skal jeg snart reise til Radiumhospitalet. Skal på temamøte og evt svømming med Gynkreftforeningen. det blir sikkert ok. Første gang jeg møter noen derfra, så litt sånn grualt og...

Håper alle har en fantastisk dag/kveld og lar sola varme sinnet litt! Jeg blir så utrolig glad av å se sola ::)

Ber for SK og Bengt!

Klemmer til dere alle fra Jona

Gro sa...

Hei Mia!

Så fint at du fekk kur Mia, og at du føler deg bra etterpå!

;-)Ein liten kommentar til "bakedamene"...Msk betyr ikkje spiseskjei, men matskjei (har mamma lært meg..) - men,så kjem utfordringa: er dette meir eller mindre enn ei spiseskjei? Det er altså nokre år sidan mamma lærte meg å bake....hm. Trur det er litt mindre. Men, Gunnda, er det bare kakao dette gjeld, så kan du godt gjette litt...og sjå an fargen. Seier ei som ikkje er bakeekspert..

Har etterkvart innsett at mitt nabolag er befolka med firbeinte, så no trur eg at hunden og eg vert stuegrisar. Det "kryr" av elg her...og dei er ikkje eg heilt trygg på. Altfor store til å bli uvenner med ;-)
I helga skal eg kose meg heime, feire bursdag, slappe av og gjera minst mogeleg.
Mia, håpar du også kosar deg på hytta og får lada batteria godt.

Gode tankar går til SK, Bengt og alle som treng det.

God helg til alle flotte jenter her inne!
Gro

Kirsten sa...

Hei Mia.
Fint du fikk kur og at formen er bra. Kos deg på den deilige hytta di i helga, og med daimmuffins! Ikke no misunnelig jeg nei….
Jeg skal ingen steder i helga jeg. Har blitt forkjølt, nyser og snørrer. Huff. Bare en jobbedag igjen så skal jeg slappe av og pleie meg selv og forkjølelsen min. Ja ikke pleie meg på hudsalong og sånn luksus som Gunnda bruker da, bare kose meg egentlig. Men det hadde gjort seg med en daimmuffins altså.

Må fortelle litt mer om madrassene. Tok kontakt med forhandler via mail. En svenske som svarer, kan du hjelpe meg å tolke Mia? Det viser seg i alle fall at det er oppstått en fabrikasjonsfeil, slik at madrassene har blitt for harde. Heldigvis at vi tok kontakt! Så nå får vi tilsendt nye og kan bare kaste de andre, og så kommer det jeg ikke forstår…vi får som en erstatning 2 styck kuddar med whiskoskum. Hva er kuddar? Er det puter? Nå håper jeg veldig på at disse nye ikke er som de andre trefjølene.

Ha en riktig god helg alle sammen. Boinker og ber for SK med familie.
Klem fra Kirsten

Mia sa...

Gro... matsked och spiseskjed är detsamma msk är svensk och ss är norsk... men det är det samma måt enheten..... jag vet ju det, är ju svensk =) har recept på båda språk hihi
Mia

Mia sa...

kuddar är puter på norsk, så då får du nya puter....men vad det är i dem har jag inte hørt før......ja dem är väl rädda før dun nu før tiden.....
kram till er alla skriver mer senare....
Mia

Gunn sa...

Hei Mia

Da er det helg igjen. Er helg hele tida synes jeg. Hmmm...ukene går så fort.
Og så er det vinterferie hos oss. Mannen min har og fri til uka så kanskje vi finner på noe. Og så er det fint vær, fin kombinasjon.

God tur til dere Mia og til alle som reiser bort i helga eller uka.

Jeg skal prøve å få vasket litt. Men har sovet elendig i natt så må ta det med ro. Kjenner jeg er litt sliten men ellers har jeg det fint.
Men du har rett Jona, jeg må ta det mer med ro en jeg har gjort i det siste, men det er så kjeeedelig. Jeg er ikke født til å hvile som min mann sier. Han prøver stadig å få meg til å legge meg staakars. Jeg er ikke veldig lydig ;)
Lykke til på radiumen på temamøte og eventuelt svømming. Og Jona du ser jo så slank ut.
Lykke til og med tenner.

Gro du har så koselg dialekt i det du skriver. Har naboer som kommer fra Telemark. Du høres lik ut som dem. Koselig :)
pass deg for disse store dyra.

Kirsten jeg håper du får gode madrasser denne gangen. Og at putene er bra. Og ikke slit deg ut.

Magnhild og Tutta, håper dere har det bra.

Anne marie. Jeg ber for SK og er inne på bloggen deres flere ganger om dagen. Du er et flott menneske. ta vare på deg selv.

Anna. Håper dere har fint vårvær i Sverige og.

Hilser til ALLE som er dine gjester Mia. Igjen dette er en koselig side med koselige mennesker.

Kos dere med muffins og annet godt på hytta Mia. Så blir det spennende å høre hva legene dine tenker om behandlling fremmover. Jeg ber og boinker for at det skal bli veldig bra beskjed.

Om jeg blir borte noen dager får du og dere ha det fint så lenge. Drar vi på hytta har vi ikke nett der. Men tror ikke det blir til det.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia

Godt at du fikk kur og flott at du føler deg bra :-)

God tur på hytta og kos dere .

Nå skal jeg ta helgen ,jakte litt hybelkaniner og kose meg .

Godt du fikk nye madrasser Kirsten og nye kuddar :-)

Håper elgen er rolig hos deg Gro

Skjønner at det kan bli litt bakefeber her ,for de kakene så vanvittig gode ut .
Kanskje tannlege historien til Jona kan legge på en demper , det er i hvertfall ikke gøy!
(Du har min dypeste medfølelse )

GOD HELG ALLE SAMMEN

Varm klem fra Magnhild

Boink Boink

Jona sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jona sa...

Hei igjen alle sammen :)

Håper du koser deg på hytta og har fint vær! Her har været vært merkelig i dag. Sol fra skyfri himmel fra morgenen og til kl var rundt 14. Da skydde det plutselig over og kom vind og litt snø. Så klarnet det opp igjen, og langt ut på eftaan var sola tilbake...

Var på vanntrening på Radiumhospitalet i går i regi av Gynkreftforeningen. Det var kjempe deilig :) Veldig lenge siden jeg har badet, og det liker jeg jo så godt. Skjønner godt du ikke orket og komme, Mia. hadde ikke klart midt i kurene mine heller.
tror jeg skal på kafemøte i midten av mars. Kanksje du orker å være med da. Om du ikke akkurat har fått kur.

Helga her blir vel stille og rolig som vanlig. Skal til mamma og feire bursdagen hennes i morra. Hun er skuddårsbarn, så har jo ingen bursdag i år da ;)

Kirsten, jammen godt dere tok kontakt med forhandleren av madrassene. Lykke til med putene med whiskoskum... Lurer på hva det er... Hehe, får tro det ikke er nye trefjøler ;) God bedring fra forkjølelsen. Deilig å pleie seg sjøl litt!

Enig med deg, Gunnda. Syns det er helg hele tida.. Kanskje det blir sånn når man ikke jobber? Tida må da fly fort hvertfall.
Du må være lydig og høre på mannen din da! Det hørtes ikke bra ut, hehe, men du skjønte vel hva jeg mente. Passe på deg selv, hvertfall. Det er kjedelig å ikke gjøre noe, skjønner det godt.
Vekta mi er helt grei den nå :) Vil bare ikke tilbake til sånn jeg var.. Hehe. Men klarer jo ikke holde meg unna godt da. Kjøpt meg noe i dag og jeg. Kringle... ;)

Ja, pass deg for elgen, Gro. Er veldig mye elg og rådyr her jeg bor og. De kommer ned fra skogen når det blir så mye snø som nå. Er litt skummelt å plutselig møte på en elg ja!

Håper alle sammen her inne får ei fin helg. Tror på litt pent vær, og at jeg kan ut litt og kose meg i varmen fra sola.

Bonner og boinker sendes til alle som trenger det.
SK og Bengt får noen ekstra om dagen!

Klemmer til dere fra meg :)

Anonym sa...

Kjære Mia!

Ønsker deg og alle de flotte jentene her inne, en koselig søndag og en knakende flott uke!!

Jeg sløver i dag, med nesten bare TV kos;)Må hente meg inn igjen, for det går i hundre på jobb om dagen.

Boinker, håper, tror og ber for SK!!
Mange Boink for deg også Mia!
Masse lykke til med videre behandling!! Håper du føler deg bra om dagen!

Det er så hyggelig at du har disse flotte jentene her inne, Mia;)

Ha det godt alle sammen, men klemmer fra Tutta.