6 feb. 2009

Fredag

Hej!!!
Ja, formen är så bra att vi drar till fjäll's blir nästan som fjols till fjäll's....med allt vi ska ha med....är så länge sedan vi var där oppe......så det ska bli gott å komma opp igen......
Gå in på butterfly sin blogg....det hon skriver om helgen..... det tycker jag är så riktigt....många med mig har inte kanske det presset på sig med tanke på vi inte jobbar nu.....klart som en väninna sa till mig att jag har min sömnad som jobb....så det är klart......egentlig bra sagt av henne.......ja mina lappar är min jobb nu...... jag var ifull jobb pluss lite till när jag blev sjuk....så jag vet hur det är när inte tiden räcker till...... men ta vara på varandra och ni som har små barn den tiden med barna kommer inte tillbaka......vi dem bara før lån innan dem flyttar vidare.....
Nej nu må jag packa vidare så jag är färdig när gubben kommer......men vi hørs....
Kram
Mia
http://www.youtube.com/watch?v=NyOjGlCAEfM denna är fin......

6 kommentarer:

Jona sa...

God ettermiddag :)

Så godt å høre formen din er så bra, Mia :) Blir deilig å komme seg en tur til fjells tenker jeg.

Butterfly har noen fine ord om helga ja. Det er viktig å kose seg, og ta livet med ro, og bare gjøre hva man har lyst til. Men ikke alltid så lett å få til i en hektisk hverdag med alt man skal rekke igjennom. Da er det lurt å være litt fokusert på det :)
Her skjer det jo ikke akkurat så mye i helga. Tror kanskje jeg skal prøve å komme meg ut og gå en tur, følge Butterfly sitt råd :)
Sangen til Vidar Johnsen og Peter Norberg er veldig fin :) Jeg har vært på konsert med dem flere ganger. Har ei venninne som er kjempe stor fan, så da må jeg jo være med.
Peter mistet lillesøstern sin i kreft for mange år siden. Han skrev en sang til henne i en alder av 15-16-17 år som heter "Sov lilla syster" Den er utrolig nydelig. Verdt å høre på!

Ønsker alle her inne en god helg. Fylt med masse morsomt og kos :)

Klem fra Jona :)

Anonym sa...

Hei Mia, her er jeg endelig! Selv om du og jeg har holdt litt kontakt pr. mail. Jeg kunne jo ikke bli helt bort! Så glad jeg er for at dere har reist til fjells!!

Nydelig sang! jeg har den andre CD'en Jona. "Sov lilla syster" Jeg sitter på bussen og hører på slikt da vet dere, tårer bare renner.
Var litt lei meg for at Vidar J.sluttet i Vamp, men gudskjelov så har han jo funnet Peter N.

Ellers er ting tilbake i normal størrelse får en si. Tannpine smerten i hånda er jaffal bort, deilig.

Søndag dra min søster og jeg til Hamar på VM. Hm, de lover snø både lørdag og søndag!! Ærker ikke mere snø!!! Jeg får bare kjøre pent!
Nå skal jeg se Mesterens Mester!! Det også rører hjertet mitt!! Skikkelig sippeguri.hehe
Klem til dere alle!

Tutta

Mia sa...

det visste jag inte att Vidar har mistet sin lillesøster..... jag kommer aldrig i håg vem som sjunger eller vad ev. bandet heter...det var till en jul min son önskade sig en cd....da stod jag i affären och provade nyna den.....ungarna trodde jag var gal när jag berättade det.....:-)

Anonym sa...

Hei Mia

Godt å lese du er bedre ,og har reist til fjells :-)

Det var veldig bra skrevet av butterfly . Sånn ønnsker vel de fleste å ha det .

Jeg har brukt denne helgen til å kose meg og slappe av ,med unntak av litt helt nødvendig snøskuffing
(knurrrr) Men søppeldunken var borte .Ellers orker jeg ikke irritere meg over været for man kan ikke gjøre noe med det .Det er bare å spa fram bilen ...etc.Og så er det snart vår :-) Gleder meg , det er så intense vakre farger .

Og Tutta du kan ikke bare stikke av (hvem skal jeg "mobbe" da )
Godt å se du var tilbake :-)

GOD UKE TIL ALLE SAMMEN
Boink og Klem fra Magnhild

Butterfly sa...

Hei, hei

Takk for kjempehyggelig kommentar på bloggen min :o) og koselig omtale her!!!

Joda, helgen bør være oasen man ser frem til hver uke, det som definerer noe annerledes og som gir oss motivasjon til å fortsette :o)

Håper turen til fjells var bra og ønsker deg en flott uke!!

klem

gunn sa...

Hei Mia

God kveld til deg.

Håper helga og turen på fjellet har gjort deg godt. Hadde dere fint vær?

Vi hadde et forferdelig snøvær på lørdag (synes jeg:)) Men søndag var nydelig. Vi gikk oss en lang tur i solskinnet og det gjorde godt!

Jeg har det bra men er litt sulten. Er på en streng kur nå i fjorten dager på grunn av allergi. Skal prøve å bygge opp toleransen ved å være "snill" med magen å bare gi den ting den tåler veldig godt. Men da er det så lite igjen å velge i. Det eneste jeg får lov å spise av grønnsaker er brokkoli, agurk og sopp. Ingenting med sukker i og ikke ikke frukt. Så tåler jeg ikke melk, gluten, soya eller hvit kjøtt fra før så da er det ikke mye igjen. Men men det går vell det og. Jeg er ved godt mot og hjelper det er det alt verdt.

Ønsker deg og alle andre her inne en god natt.

Fin sang Mia. Har aldri hørt dem før.

Klem Gunnda