11 feb. 2009

Härligt väder

Idag är det helt härligt väder i Oslo..... solen skiner från en klar blå himmel......... och allt är bra.....igår hade jag influensa liknade symptoner.....men ingen feber.....blev lite rädd, till's jag kom på att det kunde man efter denna kur........ja ja.....teflon minne......Gunnda det är inte mycket du kan äta........men jag tycker du är duktig till å takla det...så rart bara att dem inte sänt dig tidigare till Haukeland, å fått en utredning tidigare, det ska inte ta så många år tycker man.....

Det var som en som jobbar på Nav sa( ja, det var innan jag blev sjuk) att man ska inte tänka på hur sjuk man är utan hur frisk man är.....ja, det har hjälpt mig endel sen jag själv blev sjuk....Idag har jag "lille" Kenzo hemma, men nu ligger han i buret....han ligger och sover är en liten sovgris......gubben var ute med han innan han gick på jobb, men det vid 7 tiden.....hørte ett litet hyl ca. kl 8 men då bara hyssjade jag på han så nu ligger han än och har inte "sagt" noe......nu tänker jag sy lite......nu har vi varit ute en tur.....härligt......

Hoppas det går bra med armen din Tutta.....Ja Magnhild det var mycket snø som kom......och vädret kan man inte gå och irritera sig över.....det kan vi inte styra på ett sätt.....vi bor i ett vinterland......

Läste precis bloggen til AM och SK han är väldig dålig så.....så ge han styrka till å komma igenom detta......http://svekn.blogspot.com

Ha en fortsatt fin dag

Mia

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia

Håper formen er bedre og at du har fått sydd litt.
Og ja det har vært et deilig vær i dag ,kaldt men tørt da blir det mindre is skraping . Jeg smiler sammen med sola jeg :-)

Veien forbi huset der jeg bor har godt snødekke og det har kjørt masse traktorer med kjettinger ,så nå får jeg nesten massasje når jeg kjører til jobb he he

Gunnda jeg håper denne dietten kan hjelpe deg ,slik at du kan spise litt mere senere .Da er det verd det .

Så sender jeg mine varmeste tanker til Anne Marie og Johanne .Håper de har hjelp og støtte rundt seg . Og en hel bråte Boinker til Svein Kåre .Håper dette går bra selv om det er alvorlig for ham nå

Varm klem til alle dere andre
Ha en fin kveld
BOINK fra Magnhild

Anna sa...

Hihi, du er ikke den eneste i familjen som har teflon minne*ler*

Anonym sa...

Hei på kvelden.

Jammen er det godt med SOL!;) Spør igjen jeg Mia, hva gjør dem, når du får kur??

Glem den armen min, vet dere mener det godt, men jeg blir flau, oppi alt det som virkelig er trist. Ja, dere forstår nok hva jeg mener.

Får håpe det blir bedre for deg nå da, Gunnda! Tenk, ikke frukt og melk!! Noen leger altså!!


Får nå inderlig håpe at dem kan hjelpe SK da!! For en klippe AM er, dere!! Så ufattelig hjelpeløs hun må føle seg!! Nei dere, vi får både Boinke og BE det beste vi kan! Stakkars lita!

Klem og god kveld til dere alle!
Tutta

Jona sa...

Hei Hei.

har vært flott vintersol hos oss i dag og. nå er det kjempe kaldt, -23 grader. Nytter lite å klage pa været ja. Det er nå som det er. Men jeg kunne godt tenke meg å bo ivarmere strøk jeg da :)

Deilig å ha hunden sin hjemme litt da, Mia. det er sa godt med dyr rundt seg syns jeg :) Jeg lurer også på kuren din... Hva slags kur får du nå, og hvor ofte? om det ikke gjør noe at jeg spør da... Nysgjerrig vettu ;)

Gunnda, så utrolig slitsomt å ikke kunne spise det meste av mat! Rart at det skal ta så lang tid alltid, at man blir sendt dit man faktisk kan få hjelp! Får håpe dietten hjelper deg :)

Tutta, ikke noe å bli flau over om vi "maser" om armen din! Vondt er vondt uansett hvor alvorlig eller ikke det er.

Ufattelig trist å lese om SK. Har tent lys for han og sender både bønner og boinker. Får tro han finner kreftene til å kjempe seg tilbake...

Har vært og fått rygg- og nakkemassaje i dag, mens jeg venter på time hos fysioterapeuten. helt om og støl nå, hehe. Men godt var det da :) Kanskje jeg skulle kjørt meg en tur på veien hos deg, Magnhild, hehe.
Håper dere alle sammen har en fin vinternatt. Og at det blir en like flott dag i morgen.

gunn sa...

Hei Mia. Så godt at formen er bedre! Men skjønner du hadde en vanskelig omgang i går med influensasymptomer. Men teflonhjerne det har de fleste av oss. Kjenner det igjen:)

Koselig å ha Kenzo hjemme litt.

Håper du fikk sydd litt i dag.

Det der at det tok så lang tid å få en diagnose er vanskelige legers skyld. Jeg har slitt så med det der systemet. Leger som sier det er ingenting, eller at det er psykisk, eller at det er normalt med vond mave og en kropp som sliter med å holde vekta osv.
Så lei jeg var. Men fikk til slut en god og lyttende fast-lege og hadde en ærnerngsfysolog som støttet meg. Jeg er dem evig taknemmelig. De henviste meg til Haukeland sykehus.
Om det hjelper med denne kuren er det verd det ja. Dessuten har jeg vist om melkeallergien lenge nå så er vant til å tenke alternativt. Barna mine synes jeg burde lage koebok ut i fra mine erfaringer med alternativ kost og ærnering.

Høres litt slitsom ut den traktorveien din Magnhild. Men forsåvidt godt med masasje.

Du Tutta, du har lov å få litt omtanke på grunn av armen din. ER ikke greit det der. Det vet alle som har hatt vondt i armen. Ikke sant Jona?
Godt du fikk masasje i dag jona.

Det er så trist at Svein Kåre, johanne og Anne Marie har det så forferdelig. Jeg ber for han! og håper!

Natta Mia, sov søtt. Hilser til dere alle.

Klem Gunnda

Kirsten sa...

Hei Mia.
Håper du er i ganske fin form etter kuren, så du får sydd litt igjen. Jeg trodde det var intravenøs cellegiftkur du får hver 14. dag jeg. Det er vel det? Stemmer godt med influensalignende symptomer det ja.

Her på Karmøy er det veldig kaldt til vestlandet å være. Brrr!! Snøen ligger enda også. Fyrer på peisen hver dag. Godt vi går mot vår og sommer dere.

Det er så trist å lese at SK er så syk, vi får håpe han klarer denne kneika også. Bare antibiotikaen kan virke fort fort. Boinker og ber for han.

Så hilser jeg til dere trofaste skrivere, Magnhild, Tutta (med arma, he he) , Gunnda, Jona og dere andre. Og selvfølgelig en kjempestor hilsen til deg Mia.

Hilsen Kirsten som tittet innom som snarest sent på kvelden.

Anonym sa...

God morgen Mia! Stått opp? hihi
Jeg er på jobb alt, er som regel her kl 7-7.30
I dag er jeg trøtt som en dupp, aner ikke hvor mange ganger jeg har vært våken denne natt og forrige natt. Tenker på SK og AM. Jeg er nok ikke alene om det!!

- Armen kommer og går den dere, itte no artig, men har blitt vant.
Akkurat nå, er den real igjen.
Masejenter;);)

I går hadde jeg fri som vanlig, begge mine søstre og en kusine av oss, dro til Kolboten senter. Koste oss, skravla og lo;) Deilig, bare la dagen gå...

Ønsker deg Mia, og hver og en av dere toppenjentene her, en trivelig helg.
STOR klem med masse BOINK fra Tutta