16 feb. 2009

Hemma igen...
Ja, då är man hemma i Oslo igen.....det snöar här........nu behøver vi inte mer......det kan komma på fjället.......bildet är på vår fjälldrøm, det är mindre snø i år på fjället än det varit dem sista åren..... vi hade en fin helg.....Idag har jag klippet endel till torsdag när jag ska på kurs igen........Ja...detta blev skrivit igår......nu har jag sytt en liten pose....

Ha en fin dag.....

MIA

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det snør, det snør fysjameg!! Det liker vi ikke!;)
Hei Mia.
Er det hytta, eller drømmehytta? Lekker er den!
Stille rundt forbi om dagen... bare Magnhild som har tittet innom, jaja, ikke bare det da;)

Vet du hva Mia, gubben min klager på meg (i dag er han gubben igjen;)) han syntes jeg sitter foran denne maskina mi,litt vel mye! Har du hørt slikt!

Håper du føler deg i bra form om dagen, syr og koser deg;) Du må legge ut noen sybilder igjen, du har vel sydd mye du siden sist;)

I dag skriver jeg ikke hos AM, det er ikke alltid jeg finner de riktige ordene. Men boinker masse, og lysene mine brenner her for dem tre. Ha en fortsatt god kveld, Mia! Boinker og Boinker.

Hilser også til alle jentene her: Gunnda, Jona, Kirsten, Anna, Magnhild og Marit, og alle dere andre som titter innom her.
Ønsker alle en toppenflott dag i morgen. Klem fra Tutta

Anonym sa...

Hva er det jeg skriver da... Jona har vært innom, Gunnda og Anna!
Jeg må få meg sterkere briller!!

Tutta

Mia sa...

Hej Tutta, detta är hytta vår...ja det är inte lätt å skriva till AM....Gunnda förstår att du är hungrig...ska du børja med en och en matsort nu och finna ut om du tåler det eller??
Ha en fortsatt fin vinterferie Jona och alla andra...
Mia

Gunn sa...

Hei Mia og alle andre.

Ja Mia jeg skjønner ar dere koser dere på hytta. Ser så koselig ut. Der regner jeg med det er lett å finne ro.
Så fint at du er igang med klipping og sying.

Ja Mia jeg skal innføre en og en ting. Er litt sånn i planleggingsland nå. Er så mye jeg har lyst på så planlegger hva jeg skal begynne med:) I følge opplegget fra sykehuset skal jeg begynne med frukt og grønnsaker, i en bestemt rekkefølge. Og til sist får jeg prøve litt mat med sukker eller litt snop. Men de har erfaring med at sukker og noe frukt og grønt tåles dårlig også på sikt. Men bare jeg blir bedre er det det viktigeste. Jeg har bestemt meg for og fått tillatelse til å prøve glutenfritt knekkebrød før frukt og det gleder jeg meg til. Trenger litt brødmat kjenner jeg.

Ja Tutta, jeg har vert innom her:) Da jeg leste innlegget ditt begynte jeg å lure på om jeg bare hadde trodd jeg hadde vert her, men heldigvis ser jeg at du så jeg hadde vert her ;) Jeg har litt sånn teflonhjerne skjønner du, selv om min mann hevder jeg til tider nesten har for god hukomelse:)

Hørt på maken da Tutta. Du sitter vell bare akkurat akkurat passelig mye på pc vill jeg tro. Og, hallo, skjønner han ikke hvor viktig og og verdifult det er:) Jeg trenger i alle fall min daglige dose på denne maskina.

Jeg fortsetter å be for SK.

Da ønsker jeg det en god natts søvn Mia.

Hilser til alle besøkende.

Klem Gunnda

marit sa...

Hei Mia

Det var litt av ei hytte!!Nydelig med snø og sol men det holder her nede i lavlandet nå.Bor ute ved kysten i Telemark.
Sendte minstemann til fjells idag.Han ble bedt med på hyttetur til Gaustablikk. Håper de får en fiin tur:)
Jeg får tilbringe "vinterferien" hos NAV jeg, der er det iallfall ikke feriemodus...
Jeg jobber ikke 100% så imorgen tidlig skal en venninne og jeg i svømmehallen.Det er godt for kropp og sjel.
Etterpå venter jeg en el-reperatør.Tenk både vaskemaskin og tørketrommel streika i helga!
Litt sent, men ønsker deg en god natt og en fin morgendag!

Klem fra Marit

Jona sa...

Hei Mia og alle dere andre :)

Kjempe fin hytte, Mia! Den ser ordentlig koselig ut. Skjønner godt at dere drar dit så ofte som mulig :) Er det fint der om sommer'n og? Eller er det en "vinterhytte"? Kunne tenkt meg en sånn plass og!!

Slitsomt, Gunnda, og gå rundt sulten og ha lyst på masse forskjellig. Men hjelper det er det jo bra. Skjønner godt at du trenger litt brødmat. Det hadde jeg gjort og. Og den teflonhjernen... Det hørtes kjent ut ;) Det er slitsomt og syns jeg! For jeg er ikke vant til å ha det, hehe.

Tutta, man trenger jo litt tid foran maskin :D Om man sitter foran data'n eller tv'en spiller ingen rolle syns jeg ;) Jeg gjør begge deler på en gang, for jeg har data'n i fanget i sofaen. hihi.

Marit, svømming hørtes deilig ut! Jeg elsker å bade. Før var det badeland på hotellet jeg jobber, men det er lagt ned nå. Og jeg savner det! Er ingen andre steder i nærheten å bade for meg.
På mandag skal jeg på "samling" for Gynkreft foreningen på Radiumhospitalets trivselsannlegg. Kanskje det blir bading på meg da. Får se ann litt, siden det er første gangen jeg møter disse damene... Håper du er i form til å komme, Mia. :)
Og både vaskemaskin og tørketrommel på en gang da, Marit. Er det ikke typisk!!

SK er litt av en tøffing! Jeg kjemper for han hele tiden, og titter ofte inno siden der, med hjertet langt opp i halsen!

Her er det strålende vintersol nå. Det er deilig. Unga og jeg skal på lunsj til søster'n min. Etterpå må vi vel ut litt i sola. Blir så godt humør av å kjenne sola i ansiktet. Den er livgivende den, for meg!

Klemmer til dere alle, Mia, Gunnda, Tutta, Marit, Magnhild, Anna, og alle andre som titter inno her :)

Anonym sa...

Hei Mia

Ååååh den så koselig og idyllisk ut den hytta :-)

Der har dere nok mange gode minner fra og flere skal det bli ;-)

Håper formen er bra og at du får en bra kveld på kurs i morgen .
Vi venter spent på bildene vi .

Enig Tutta og Marit Det er nok snø nå , skal det komme mere nå må det bli på fjellet for de spesielt interesserte .
Men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe..humplene i veien er fylt igjen med snø ,så nå er problemet utsatt litt til

Jeg synes det er bra jeg Tutta ,fra "min kjære" til "gubben" på tre dager . Jeg bruker ti sekunder jeg på en "god dag" :-)
Forresten er du sikkert ikke mere på PC n enn du må være .

Lykke til med en frukt Gunnda , håper det går bra så du kan normalisere kosten din litt .

Jona husarbeid er drittkjedelig , men desverre nødvendig av og til
nyt dagene før du begynner å jobbe igjen og spander gjerne litt mere hudpleie eller annen kos .Det fortjener du .
(egentlig fortjener alle damer det med jevne mellomrom )

Ha en fin avslutning på uka alle sammen det er allerede onsdag !!
Nå ble det bare fjas dette inlegget også , men noen må gjøre det også .

Men for å si noe seriøst , jeg tenner lys for SK hver kveld .Håper inderlig han klarer dette.

varm klem fra Magnhild
Boink Boink .

Anonym sa...

Hei jenter.

Mine tre t-lys brenner for SK, med sin lille familie. Det er nesten det første jeg gjør her på jobben om morran. Det sammen gjør jeg når jeg kommer hjem om ettermiddagen.
Tre T-lys i sine små glass, som står tett sammen. Boink Boink
Håper og tror på bedring i dag!

Nydelig hytte, Mia! Forstår godt at dere koser dere der! Ja, ikke bare fordi den var pen da, missforstå meg rett;)
Å nå gleder jeg meg til påsken, når jeg ser den hvite snøen og blå himmel;)I år skal jeg gå på ski igjen, har ikke gjort det på to år! johooo;)

Nå lurer jeg meg til litt skrivearbeid, mens jeg er på jobb. hihi. Egentlig kan jeg forstå gubben min, jeg sitter mye og leeenge foran pc'en hjemme. Han kan ikke forstå at jeg orker, jeg sitter jo hele dagen her på jobb også. Jaja, det går seg nok til;)

Sier det igjen jeg Gunnda, det må være tøft når en ikke kan spise hva en ønsker! Håper virkelig den dietten vil hjelpe deg!!
Ja, det er nettopp teflonhjerne jeg også har;) Men andre ganger igjen, kan jeg ha elefanthukommelse, merkelig det der...

Du Marit, det sies at når en eller to ting av hvitevarer ryker, så ryker den tredje også...huff, håper du slipper det da! Det lar seg nesten ikke reparere ting i dag... for mye teknisk, eller har ikke deler!! Da blir jeg hoppende gææærn. grumf

Håper du har en pute under deg, Jona! Slettes ikke bra med de strålende fra pc'en rett på! Men, dette vet du sikkert;)
Ta med badetøy i tilfelle du Jona, en kan aldri vite. Tenk om du får plasket litt;) Beste som finnes, spesielt om vannet er oppvarmet.

Det er ingen som "fjaser" Magnhild! En må ha humor, ellers går det galt. hehe, det hender det går like fort med meg, vedr. kjære og gubben;)

Hopp og sprett, nå skal jeg snart hjem... eller jeg må på trening i dag. Jeg har skulka unna litt, tredemølla er gørr!! Jeg får lukke øynene, late som om jeg går tur i skogen;) Skamme meg skulle jeg, for to år siden kunne jeg ikke gå i det hele tatt!!

Ha en fortsatt god dag da, jenter!
Mia, kos deg på kurs i morgen!

Vi prates!

Boinker og klemmer fra Tutta

Anna sa...

Den fine hytten vår:)
Håper dere kan dra til fjellet denne helgen også. Ellers får dere dra og heie på lillegutten, så han kan bli finere enn pappan sin. (noe han er i våre øyne uansett)

Anonym sa...

Hei Mia - og resten av "gjengen"..

Dette har eg ikkje gjort før, så nå kjem eg ut av "skapet". Men, har fylgd bloggen lenge.

Sendte eit dikt til deg Mia, hugsar du det?

Flott hytte! Eg bur langt oppe i Telemark...og har det omtrent slik rett utanfor døra..altfor mykje snø. Og nå snør det igjen!

Eit lite råd til Gunnda; har du prøvd profeten Esekiel brød? Det rådet fekk eg, og det toler eg godt.

Var inne og las hos AM og SK, litt meir optimisme nå - og det gledar meg stort!

Mia; dette er ein kjempekoseleg blogg! - og det er så fint å lese at du føler deg betre!
Helsing Gro

Kirsten sa...

Hei Mia.
Rålekker hytte! Skjønner godt dere trives der ja, og med flott terreng rett utenfor døra.

Sitter her på en sen onsdagskveld og nyter at jeg nå har fri helt til mandag!!! Feiret min frihetslykke med et glass rødvin i kveld. Sååå godt å slippe å stå opp tidlig, men våkne helt av meg selv når kroppen min finner det for godt.

Vi tok i bruk våre nye eksklusive madrasser, anatomisk riktige og fylt med luft og uten fjærsystem lørdag. Gledet oss vilt og hemningsløst til denne luksusen, men for en skuffelse!! De er jo steinharde jo, rumpa mi ligger liksom oppå madrassen uten at det blir dump. Og når jeg ligger på sida får jeg vondt i hofta, og så må jeg snu meg på andre sida, og så er det det samme om igjen. Hele søndagen var jeg så trøtt at jeg orket ingen ting. La meg på sofaen, men var sikkert overtrøtt for søvnen ville ikke komme. Natt til mandag sovnet jeg til slutt for jeg var helt utmattet, men natt til tirsdag var det stopp. Full stopp. Klokka 3 sto jeg opp og fant ei annen seng, skulle jo på jobb. Sist natt fant jeg fram gammelmadrassen, som i utgangspunktet ikke var så god lenger, men som nå plutselig er helt himmelsk. Så man kan si jeg har hatt litt mangel på søvn siste uka, så nå er det skikkelig godt med fri.

Ja det var i grunnen det som har skjedd her i det siste, altså ikke så mye nytt. Nå begynner snøen å smelte her, kanskje jeg kan få igjen bilen min fredag så jeg kommer meg til frisøren. Samboer kan sikkert kjøre på sommerdekk fredag tenker jeg. Håper de har ledig time, for nå er det veldig strevsomt å være sånn noenlunde på håret altså.

Jeg har ei venninne som en gang hadde en katt som naboen skulle passe mens de var på ferie. Kjellervinduer sto på gløtt, den kom seg inn i heimen sin og klorte opp hele den nye skinnsofaen. Min venninnes mann ble så rasende at han solgte katta. Da de nye eierne kjørte bort med katta stirrende ut gjennom bakvinduet sto min venninne snufsende på trappa, og med etterfølgende dager med taushet. Situasjonen ble så prekær at mannen prøvde å kjøpe tilbake katta, men det fikk han ikke. Det ble ny katt, men han tør aldri si noe om katt mer, fordi han er redd min venninne heller velger katta fremfor han. Det må ikke bli sånn med deg også Tutta, at din kjære (gubben?) lurer på om PCn betyr med for deg enn han, he he.

Håper det går bra med matprosjektet ditt Gunnda, litt spennende det der.

Hilser til dere alle her inne, koselige damer aill i hop (på godt trønders).
Og som dere andre så tenner jeg også lys for Svein Kåre. Håper inderlig det går godt.
Lykke til på kurs i morgen (i dag?) Mia.
Klem fra Kirsten
PS. Ble veldig langt dette, men…

Anonym sa...

Morn, morn Mia.

I dag har jeg fri, hihi. Gubben.. min kjære... eller PO som jeg kaller han, egentlig;) reiste på hytta nå, blir til mandag! Snakk om, nå skal jeg kooose meg, hehe
Han skal ordne ting og tang for påsken. Fatter ikke at han orker, det er for kaldt for meg der oppe nå! I morra kveld kommer begge søstrene mine hit, blir til søndag;) Vi skal "feire" at vår ene søster har blitt så bra! Kanskje vi bestiller en tur til syden... hjelp, jeg liker ikke FLY!!! Får se hva jeg blir med på..

Kirsten, fy for en seng!! Stakkars deg, nattesøvnen som er så viktig!
Kjente meg litt igjen da.hehe
Den historien får jeg ta en annen gang;) Kjøp Tempur, rådyrt men sikkelig snadder!! Alltid koselig når du titter innom, Kirsten! Tenk om han bytter ut meg a... heheh Kos deg med fridager!

Velkommen ut fra "skapet", Gro;)Telemark ja, der er det flott! Po og jeg har tatt båten fra Skien og helt opp til Dalen hotell, lå over der, og tok buss hjem igjen. Båtturen tok 11 timer! Var innom stavkirken på vei hjem også. Flott
tur, var det!

Boinker for SK og hans lille fam. Lysene mine er tent. "Tankens kraft" tror på det jeg da.

Nei, nå må jeg re senger, og ting og tang.
Mia lita, ønsker deg Goooode dager, resten av denne uka, og helga med!! Til alle dere andre også!

Boinker og klemmer fra Tutta

Gunn sa...

Hei Mia

Her har det vert mye aktivitet. Det er utrolig koselig stemning her inne synes jeg. Er fint å komme inn å lese alt du og dine besøkende skriver Mia.

Alt du syr er så flott!

Velkommen ut av skapet Gro. Og ALLE råd motaes med takk.
Profeten Eskiel brød, hva er det og hvor får du kjøpt det? Høres spennende ut!

Kirsten det høres ikke godt ut med den madrassen. Stakkars dere da, sånn kan dere ikke ha det.

Jeg har nettopp kommet fra frisøren. Friska opp farven og stusset håret litt. Jeg synes det er kjedelig å vaske håret. Det er så godt å få stelt håret av og til.

Ellers så har jeg litt panikk i forhold til dette med studier nå. Klarer ikke å konsentrere meg og få jobbet ordentlig. Når en sliter med overskudd på grunn av fatique er det med teflonhjerne vanlig;) kanskje jeg snart må lytte til legen å legge studie på is. Jeg vill så gjerne men klarer jeg det? Ja det er spørsmålet, og selvfølgelig, hva er best for meg. Hmmm... Det var dagens hjertesukk.

Men ellers har jeg det bra i snøværet. Skal til fysioteraoi i ettermiddag. Det gleder jeg meg til. Om jeg ikke sovner etterpå skal vi ut en tur på et foredrag.

Jeg hilser til alle her inne, Jona, Gro, Magnhild, Kirsten, Anna, Tutta, Marit og alle andre, både de i skapet og de som er kommet ut.

Ønsker deg en god ettermiddag og boinker for deg Mia.

Boinker for Sk og ber.

Klem Gunnda