21 okt. 2008

Nya blodprover




Halloj!

Nu har jag varit och tagit nya blodprover......spännande....dem har inte ringt än....så hoppas att dem är bra.....så att det blir kur imorgon........magen fungerar ganska bra nu.....men må jag på do så må jag klarar inte å hålla det :-( ....men det är ju meningen att det ska vara lite løst....... :-)

Måtte in hos Kathrines quiltestue.....det är bara så svårt och få parkering vid Riddervolds plass nu......men liten bil går det offtast bra......använder Anna`s bil..... en liten rød Peugeot...... ska ta lite bilder nu........ men blir fort trøtt....det är så dumt vill så mycket...... :-) har ni sett så underbara band!!!!!!
Blomsten som jag har å lagt in, fick jag när jag blev sjuk i 2005.....fick 2 stk båda kommer med blomster nu......dem har inte heller gett opp.........fick en vit å den ser å utt till å komma med blomster nu...... :-)
Tack till alla som är här inne och läser.....och lämnar en liten hälsning.
Kram
Mia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia.
Alltid koselig å titte innom sidene dine. Midt oppi all uro, bekymring og frykt har du beholdt evnen til å glede deg over det vakre som finnes innenfor rekkevidde.

Håper blodprøvene har de "rette" verdiene, og at du får en skikkelig hestekur som boinker vekk flest mulig av de små, stygge cellene.

Hilsen Emi (som snart skal inn til kontroll selv. Grue, grue..)

Anonym sa...

Bilen min er fiiin, den kommer til overalt. En bil som ikke gjør det er min SAAB:( Nei, jeg savner fjantmobilen*ler*
Bra at det blir kur imorgen, nå er jeg glad. Troen er det siste vi kommer til å miste, vi må bare tro på at alt kan skje:) Klem