15 okt. 2008

Blod prover

Hallo!!!

Idag var jag och tog blodprover.......senare på dagen ringde jag Ullevål.....har gått ned lite i vikt.....dem vill helst att man säger ifrån.... med tanke på att det är viktigt, å få rätt dose kur....da sa skøterskan att mina blodprover var lite låga...........men skulle ringa när hon pratat med legen......så ringde hon, dem var för låga.....hon har satt upp nu kur på fredag nästa vecka.....så då var det bara å ställa in psyket på det.......liten nedtur..förresten inte bara en liten nedtur :-( det är så mycket som hänt denna veckan........Nav ang. trygd samt Fransiskushjelpen och nu uttsatt kur........jaja........

Men jag har varit på kurs ikväll, hos Kathrines quiltestue......det var skoj.....samt fick tankarna på noe annat...... ett väskekurs med Helle......mønster av Amy Buttler........kommer bilder senare......gläd er..... :-)

Kram
Mia

2 kommentarer:

Anna sa...

Jeg gleder meg til å få en ny dataveske*ler* Klem

Kirsten sa...

Hei Mia.
Selvfølgelig er du sliten og lei nå når du har begynt på din fjerde kur, det skulle da bare mangle. Så synd at verdien på blodprøvene var for lave, at neste kur ble utsatt. Du hadde jo innstilt deg på kur litt før. Håper tarmen har bedret seg, at du ikke har sånne plager i tillegg til alt annet. Men flott at du orket å dra på kurs, det er nok godt å få ”glemme seg selv” litt innimellom andre tanker. Du har hatt mye nå i det siste. Godt å høre at din datter har fått jobb, en ekte skandinav forstår jeg.
Varme tanker sendes deg fra Kirsten