7 okt. 2008

Glömte en sak

Min dotter fick jobb igår,,, jippi............så idag är det føtrsta dagen på jobb.......som hon har längtat å få sig jobb....det är inte lätt å få det i Sverige........fast alla svenskar jobbar här i Norge........hon fick jobb i Køpenhamn.........så det blir pendling............men detta blir bra........det är lite konstigt att när man jobbar, har man mera överskott till allt annat,,,,,som hon sa :-)......Så GRATTIS min "lilla" jänta :-):-)...............
Det var bara det nu ska jag dra och ta blodprov :-( humøret går väldigt opp och ned før tiden......tårarna kommer väldigt lätt.......men det var som en sa till mig igår.....inte låt sjukdomen ta kommando över dig......det är du som ska styra den................. :-)
Ha en fin dag alla......

Kram
Mia

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Kjære Mia.
Jeg tenker veldig mye på deg nå og det du skal igjennom. Så tøfft. Vet ikke helt hva jeg skal skrive, men jeg håper inderlig at cellegiften har virkning på svultsen og at du slipper utlagt tarm. Jeg skjønner veldig godt din fortvilelse og at tårene kommer lett. Selv om det er du som skal styre sykdommen, og ikke den over deg, så er det ikke så lett å få til. Vi føler det vi føler, og tenker det vi tenker. Ikke alltid lett å tenke positivt i enhver situasjon, og slettes ikke når man får slike beskjeder som du nå har fått. Lykke til i morgen med kur, og boink boink for at den virker!
Varme tanker fra Kirsten

Mia sa...

Tack Kirsten och Hanna som skrev tidligare innleg....går ditt imorgon med gott mod.....
Mia

Anonym sa...

Lykke til i dag med kuren Mia. Den SKAL hjelpe!! Forstår godt at du har tunge stunder og at tårene kommer. Det er forståelig og menneskelig. Ønsker deg alt godt!

Grattulere med jobb for din datter.

Tenker mye på deg. Boinker og ber.

Klem Gunnda

Anna sa...

Takk for dette inlegg:)
Går bedre og bedre for hver dag og mer energi:)

Snart er det en tur ned til Sverige og en koselig helg i Kphm, tenk positivt og du har mange som støtter deg. Selv om det er mørkt til tider, så er du flink til å tenne lys;) Gla i deg. Klem din pendlende datter.. *ler*