5 okt. 2008

Førsta snøn


Nu har den førsta snøn på beitostølen kommit!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fick telefon från vår son.....det ät tørr och fin snø, tänker på alla som är där oppe nu och ska hem efter høstferien.......Det var bra jag inte drog opp nu ihelgen, da hade Andreas fått køra mig hem hihi :-).....

1 kommentar:

Svein Kåre sa...

Hei Mia!

Er ikke så ofte jeg er inne på andre blogger om andre som er syke. (litt egoistisk, men er vel en slags beskyttelsesmekanisme som slår til).

Men kjekt å lese din: den utrykker mye av det samme som jeg hører i kommentarene du skriver på bloggen vår: En positivitet oppi galskapen som er god å bære med seg. Vet vi klarer noe slikt vi og, men det er så godt å se andre som klarer det samme...

Er bare litt lei meg for at jeg ikke takler helt å lese andre sine historier.. Tør bare å skumme litt, selv om det egentlig burde være nokså ufarlig... Jeg tør jo å prate med folk om sykdom, så jeg fatter ikke hva som plager meg på den fronten.
Men uansett: Ville bare si hei, og skryte litt av bloggen din jeg. :-) (og takke litt for all oppmuntringen du(og andre) kommer med til oss...)

Ps: Kona er flinkere til å følge med på andres blogger, så sånn sett FÅR jeg jo litt ting med meg.. :-)

Tenker på deg i alt du står oppi!