29 okt. 2008

Ängla teppet

Texten syns lite dåligt, får ta det med mig på sjukhuset.........och sy på det där...... har inte hørt något än......Kram
Mia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia.

Så utrolig fint teppe. Du skjønner jeg er helt gal etter engler så det ble en fulltreffer for meg. Du er så dyktig til å sy og det er godt å vite at du har den adspredelsen, så du får annet å tenke på når livet blir for tøft.

Skjønner at du har hatt en negativ opplevelse med opperasjon før og at du gruer ekstra på grunn av det. Det er ikke noe greit med opperasjoner uansett men blir ekstra tøft dette. Drssuten så regner jeg med at du er temmelig liten fra før etter kurene.
Du er tøff du Mia. Jeg boinker for deg og ber for deg. Og jeg håper at en oppeasjon kan føre med seg at du får det litt lettere i hverdagen.

Jeg er helt enig i at snø ikke er noe særlig. Det snør her i dag og det er ikke noe artig.

Er ikke helt bra i maven i dag så jeg tar det med ro. Skal til fysioterapi i ettermiddag og det er altid godt.

Jeg ligger nå på senga med en katt ved bena. Det er så godt å ha kjærlighet til og fra dyr. Blir liksom ikke alene da. Dessuten så er de så ukompliserte å leve sammen med.

Ha en fin dag og kos deg med sying.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei igjen.

Må bare rette en skrivefeil. Mente å skrive at du sikkert er temmelig sliten(ikke liten).

Ønsker dine som er på fjellet alt godt.

Klem gunnda

skravlebøtta sa...

heisann mia.ikke så ofte jeg skriver til deg men er innom daglig og leser.skjønner at det er mye i tankene for tiden..og stomi operasjon er nok ikke ett lett valg å ta.men hvis dagene dine blir bedre så er det verdt det på langsikt.det forandrer jo heller ikke deg..mia er jo den samme for det!bare en pose på magen i tillegg.operasjonen ggår nok bra men skjønner at det ikke er gøy å vente på den,eller ta den.er nok mange tanker og gruing.antar at utstyret er bedre nå for tiden da..eldstemann hadde utlagt tarm i ett år da han var liten.posene var kjempestore og måtte ha eget klips for å tilføye luft til posen.ikke alltid det funka så plutselig så lille bebisen ut som han var gravid..stooor kul på magen.haha.da måtte vi lufte litt og vri litt på detta klipset.på slutten kom det poser som hadde innebygd luftesystem.ble mye enklere da.men har noen minner etter den perioden du,,stompen på halvannet år som stråler mot oss på morningen,sååå blid..og innsmurt av b... hår,klær,sengetøy,senga,veggen og div bamser.gråt mine tårer innimellom ja..ikke greit for en bebis å la noe så spennende være.men antar du ikke får sånne problemer;)blir nok en overgang som føles vanskelig men prøv å fokuser på det positive med det.synes du har en ukuelig livsvilje!fantastisk flink med disse teppene er du også.jeg er kjempeimponert!!stå på mia.varm klems fra torild