18 okt. 2009

Nybakta kanelbullar

Hej hej!!!!

Länge sedan formen har varit så bra som nu.......smärtorna som jag haft som tecken på att ting "växer" i mig är borta......så det betyder att cellgiften virker=)=)=)=), jag är jätte glad.....
Idag har jag bakat bullar och äpplekaker.....äpplekakerna släpte inte formen, tyder på att jag inte smorde formarna bra=( men smaken är god....
Men nu är jag trött, så nu väntar soffan.....
Ha en fin søndag

MiaTänk på att dammtussar är Änglarnas tofflor! Låt inte Änglarna frysa om sina små fötter!5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia

Godt å lese at giften virker .
Håper du kan dra på kurs igjen også . Kjære vene det er jo sykdom og du har like stor rett til å være der som alle de andre (hrmmff!)

nybakte kanelboller er kjempegodt .
Jeg har desverre et ikke spise gluten prosjekt på gang (grrrrrrr)
får håpe legen tar feil og at det ikke blir noe bedre (bare hater sånn prøvomikkedetblirbedre hvis ditt og datt)
Sorry folkens .....var ikke meningen å være negativ .
Kleeem til alle sammen og godt at dere er her. Det er så trivelig å lese her inne . Alle er så aktive og flinke . Men mine engler fryser i allefall ikke :-)

Hilsen Magnhild

Jona sa...

Glad du er i form, Mia og at cellegifta virker! :) Ikke noe som er bedre enn det!

Kanelboller ja, det er godt det!! Mmm, det har jeg bakt en par ganger i det siste og, fikk dilla på det på ferie. Hehe. men nå er det slutt! vekta øker, og inntaket må skjerpes.
Ellers er alt bra her :)

Nå skjønner jeg hvorfor englene mine har vært så snille emd meg det siste året. De er så varme på beina, og da blir de varme i hjertet og! Ikke skal jeg ta fra dem det! Trenger litt hjelp av dem framover og!

Klemmer til dere alle fra Jona.

Anna sa...

Fy mamma, det var et slemt inlegg. Jeg vil også ha kanelboller og eplekake;) Bare tuller med deg. Jeg er glad at smertene begynner å bli borte og å vite at det går fremover. Ikke altid like lett å være langt borte fra dere:) Englene i vårt hus er også veldig snille mot oss, vi lar dem ikke fryse;) Klem

Anonym sa...

Hei Mia
Så flott at du føler deg bedre!
Vil få ønske deg og alle her inne en flott uke.

Kunne smakt med eplekake og bolle her på jobben nå:) Kaffen har jeg;)

Kos deg, Mia.

Boinker fra Tutta

Gunn sa...

Så flott at formen er så god Mia. Det fortjener du. Og jeg kan skjønne at Kenzo måtte smake på eplekake. Godt det og fristende:) Varme kanel-boller..nam nam.
Men jeg kan heller ikke spise det men har lert å bake en del uten gluten. Og kanskje det er greit for å slippe vektproblemer Jona. Kjeeeedelig å tele kalorier men viktig å passe seg. Og du er nå flink til å passe vekta ser det ut til.

Magnhild det er lov å være litt lei av prøve å feile metodene til helsevesenet. Du sutrer ikke.

Godt at du "skravler" litt Tutta. Godt å høre fra deg men skjønner at du og alle og en vær trenger være litt taus av og til. Jeg er og det av og til. I barndommen pleide min mor å si at jeg hadde munn-diare. Men det har heldigvis blitt bedre selv om jeg ennå av og til tar av.

Jasså Anna, din bror tenker som min sønn:) Håper noen kan bake noen gode kaker til deg der du er. Eller kanskje det går ann å sende i posten?? Mulig det vil bli litt grønt i farven før de kommer frem:)

Jeg har vert hos fysioterapi i dag. GODT!! Så skal jeg snart på jobb.
Ja Tutta det er en senebetennelse på gang her i min høyre arm. Datt stygt og da er vist det en vanlig bivirkning av det om en kan kalle det det. Veldig vondt så må ta det forsiktig for å stoppe det. Går bedre synes jeg.

Ha en fin dag alle sammen og fortsatt god bedring Mia.

Klem fra Gunnda