23 okt. 2009

Fredag

God morgon alla, idag är det grått och trist här i huvudstaden........sitter med min kaffe kopp, och lurer på om jag orkar resa till fjälls, är trött idag........ men gubben kommer hem och hämtar mig och Kenzo idag.....så jag får väl ta mig lite i kragen.......jag är bara så trött på allt just nu, sjukdom, utflod(det luktar inte nu)..broket vid stomin som kommit tilbaka......och glädjen med å sy har blivit lite borta, efter det som hände....det å komma ut och träffa folk har blivit ett tilltak, är rädd før att det ska børja lukta igen....det är ingen som vill gå runt och lukta rart......

Så nu tycker jag att allt är rätt ut sagt skitttttt jobbigt=(=(.................samtidigt det att resa på Ullevål først på tisdagar, å ta blodprov ok, det är fort gjort, men du må dit samtidigt så går hela dagen på onsdagen, som føra gången då sov jag mest när jag kom hem.....igår var pratedama här hon hade med sig en som forskar på lukt vid gyn. kreft......kanske det är det som har gjort att dagen är lite svart, att prata om det som hände førra veckan, trodde det var smart å prata om det, men det var det kanske integigil.
Efter 8 kuren ska det gjøras en gyn. undersøkning før å se om tumøren har blivit mindre, det är i sluten av Nov. Så ska min lege flytta över till Radium hospitalet=(=(.

Nej Mia gjør något förnuftigt nu.......beklager allt det negativa jag skrivit, men måtte bara få det ut.........

Ha en fin dag alla

Mia

9 kommentarer:

Jona sa...

Æsj, så dumt er nedfor! Men det er ikke rart du føler det litt sånn innimellom. Det er slitsomt både på kropp og sinn å være sjuk ;(
Kan du ikke få være med legen til Radiumhospitalet? Det er jo fritt sykehusvalg her i landet, så det burde jo være mulig om du vil det?

Sender deg noen ekstra klemmer til helgen! Håper du orker å dra på hytta, så du ikke blir sittende hjemme alene helga.

Varme klemmer, og boinker fra Jona

Gunn sa...

Hei MIa og du klager ikke!! Kjære deg du har lov å lufte ut litt
frusterasjoner. Skulle bare mangle.

Det er ikke altid godt å prate om det som er vanskelig og vondt. Det kommer litt ann på situasjonen og lyttere, og på emnet og dagsformen. Håper i alle fall at du får en god helg og at du enten før en fantasisk ny lege eller følge med din gamle. Håper og at tumoren er krympet når du skal på kontroll.

Jeg har hatt pratedame selv jeg MIa. Noen ganger var det nydelig når hun kom, andre ganger følte jeg at jeg bare rørte rundt i driten!

Jeg skal ha besøk av yngste sønn i helga. Blir koselig. Ellers bare stille og rolig i helga.

Sender deg gode tanker og masse energi.

Hilser til alle!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia,

eg vart både glad og trist nå. Glad for at du brukar bloggen til å blåse ut - det skal den også brukast til. Trist fordi du har fått deg ein nedtur.
Det er liksom så lett å sitte her og skrive (og meine) at du kjem over dette - når du er midt oppi det.
Eg veit ikkje heilt kva eg skal seia.
Skal eg gje deg eit råd må det vera å legge skyld der skylda skal vera; det er ikkje din feil at kreften luktar. Gje blaffen i kva kurskollegaer har tenkt/sagt, og tenk at dette er ein del av behandlinga, (Vondt skal vondt fordrive), Ikkje la folka ta dagleglivet frå deg! Du er du, og du er flink! Både til å sy, bake og passe på dine.

Skrik ut på bloggen, Mia - vi høyrer på deg. Eg håpar du har kome deg på fjellet, og at du får ei fin helg med familien!

Klem frå Gro
(dette vart eit rart innlegg, men eg fann ikkje betre ord...) - God helg til gjengen her også!

Anonym sa...

Hei og god kveld Mia!

En ting er sikkert, dette er din blogg, så her gjør du som du ønsker. Ene dagen kan en være fin i farta, den andre dagen, verre. Slik er livet, prøv det den som vil, og det vil vi jo;)
Syntes det er fint jeg Mia, at du blåser ut! Håper det hjalp! Det har du jaggu god grunn til også! Det er første gangen du har sagt fra om slikt her på bloggen DIN, så da er det jammen på tide! Enig?

Håper inderlig at du får lysten tilbake vedr. å sy og gå på systua!! Gi pokker i dem!! Letter sagt en gjort, ja jeg vet det. Men søren heller da, hva vet dem, eller jeg. Ikke noe, hva du går igjennom!! Stå på tøffa, klarer dette også du! <3

Håper du har kommet deg på hytta da, og at du har det bedre nå!
---
Denne helgen skal vi ikke gjøre stort. Po trenger å hente seg inn igjen. Har blitt mye jobb på han de siste mnd. Men i kveld er han hjemme ;) Vi har kost oss med en kjøttklump, og litt vin;) Neste helg tar vi siste langhelg på hytta, i dette året.

Syntes du skrev fint jeg, Gro. Jona også! Gunnda og Kirsten, flotte jenter dere alle er!!
Magnhild.. håper du har det godt.
Anna, svøm litt for oss alle da.. kos deg;) Lykke til med studier!

Anne-Marie, håper du har gode dager!
Ha det godt ale dere andre også! (Beklager, men navn er borte fra mitt hode:))
BOINK og hilsen til dere alle, med en god helg. Klem fra Tutta

ps. I kveld, Beat for Beat, og x-faktor;) små gleder, med tv-kos;)

Anna sa...

Deilig a lese at mamma far sa bra stotta fra andre enn "bare" familien. Jeg er enig med det alle skriver her inne, det er ikke din skyld at du har kreft og jeg syns absolutt ikke at det skal hindre deg i a sy! Det er din terapi og det far du IKKE slutte med. Hvem skal da holde meg oppdatert med pompadourer og sma sote vesker?? Nei, se, du kan ikke slutte a sy!!!

Forresten, du klager pa at jeg ikke far skrive negative inlegg, jeg syns jo dette er verre enn mine;) Hvor var advarselen;)???

----------
Jeg var ute og svomte igar, men jeg ble brent av en lilla manet:( Ikke morsomt a svomme da, haper de holder seg borte fra meg fra na av:) Idag skal jeg pa jobb intervju, kryss fingrene. Ha en kjempe fin helg, til dere alle! Klem

Anonym sa...

Morn;) Det snør, ja det snør. Er jeg glad for det... NEI!
Nå sies det, at det skal snø syv gnger før det legger seg. Håper det:)
Ønsker deg en god dag i dag, Mia.
Stakkars deg da Anna. Brennmanet svir. Da får du holde deg unna havet, en stund :/ jeg som håpet på en dupp i dag;) Lykke til med jobbintervju!
---
Nå er det like før kjøleskapet vårt ryker. Løp og kjøp. Ja, vi må det i dag.

Riktig god lørdag alle sammen!

BOINK fra Tutta

Mia sa...

Sitter på hytta tidig morgon, här ligger tåken långt nede, men det snöar inte....Känns bättre idag...har tagit med lite sy saker med opp hit, det är handsömn....

TACK før all stöd, ni är härliga=)=)....

Kram
Mia

Anna sa...

Du er best, mamma!!!! Ikke glem det!!!

Anna sa...

Hehe, jeg hadde faktiskt fletta hele dagen:P Men man kan jo ikke dusje med en flette. Du skal bare se frisyren jeg haddde nar jeg gikk ut:) Og den satt hele kvelden. Forresten, jeg er fortsatt en liten jente, din lille jente;) Klem