4 okt. 2009

Kontroll

Ja, den 30 september var jag på kontroll på Ullevål......då blen det bestämt att jag skulle børja med cellgift varja vecka=((. Var väl egentlig klar över det, men tungt å få den beskjeden.......så den 7 okt. startar vi opp igen......

Den 1 okt. reste vi till Monaco gubben ska på kurs, det var svårt och paka, tankarna var inte med mig.......Men nu har vi kommit hem efter en fin lång helg.....det var varmt och skønt där nere........skriver mer sen....har det ok efter förhållandet.....

Kram
Mia

7 kommentarer:

Anna sa...

Jeg er glad i deg selv om du skal begynne på cellegift og være fjantig igjen;)

En gledelig nyhet for dere der hjemme. Vi har nettopp hatt en lang helg her nede i Sydney med masssssse regn:( Så alt er ikke bare sol her nede;)

Jona sa...

Hei Mia.

Så dumt du må begynne med cellegift igjen :( Det er slitsomt og tøft! Skjønner det er en deprimerende "nyhet"
jeg har ingen erfaring med Taxol, har hørt om den, men ikke gått på den.
jeg fikk en kur som var en kombinasjon av Oxaliplatin og Xeloda. Det var intravenøst en dag, tok ca 1 time å sette selve kuren, 2 kanskje tilsammen med sukekrvannet jeg fikk først, og skyllinga etterpå. Så spiste jeg tabletter i 2 uker, også fri i en uke.
Det var ihvertfall en kur som skulle funke på de kreftcellene jeg hadde. men det var ikke en vanlig cellegift for gyn. pasienter.
Jeg har hørt at AVastin er gitt med stort hell i forhold til eggstokk-kreft. Det var vel den Tone ville prøve og tror jeg, men som da ikke var tilgjengelig i Norge.
Det skal være mulig å få den he når, men tror ikke alle får :(

Men spør!! Og mas!! gi deg ikke!

Lykke til hvertfall, Mia! jeg tenker på deg masse og føler med deg.

Håper du orker å komme på julebordet til Gynkreft foreningen! Det hadde vært stas :)
Jeg skal ikke på kafemøte til uka. Jeg skal på kontroll pa Ahus.

Klemmer til deg, fra meg :)

Anonym sa...

Hei Mia

Usj cellegift :-(
Men tur til Monaco..:-) :-) :-)

Så flott at dere fikk bra vær og god temperatur .
Du får nyte dagene før kuren starter på best mulig måte. Og så har du jo "noen ganske få "stoffer å velge hvis fristelsen for å sy skulle melde seg .
Vi har heldigvis ikke hatt snø enda (dypeste medfølelse til Gro der), men nå rydder jeg inn hagen for fullt. Dagene går bare så alt for fort ,vet ikke helt hvor de blir av . Satt på jobb å hørte hvordan noen var begynt å kjøpe julegaver . Jeg føler jeg ikke er helt ferdig med sommeren ,jeg henger litt etter ,eller så bare fortrenger jeg at det er høst .

Lykke til Mia håper kuren går bra.Jeg tenker på deg og sender noen super Boinker .
Tenker på dere andre her inne også ,dere er så trivlige :-)

Klem fra Magnhild som gruer seg litt til vinteren kommer :-)

Mia sa...

Hej=)
Tack Jona, før din opplysning, ska ta det opp med Ullevål imorgon...ja, man må prova allt. Ska tänka mer på julebordet, samtidigt ha en skøn dag i badet, ønskar jag hade kunnat fortsätta.......
Gott att inte snøn har kommit i Oslo, tidigt......
Kram
Mia

Anonym sa...

Hei Mia!

Så godt med ei langhelg ved Middelhavet, du var litt lenger øst enn meg - eg skulle gjerne reist ned igjen!

Litt dumt at du må byrje med cellegift da, men vi får tru den gjere godt! Du får bruke bloggen til å klage, så skal vi trøste - det er vi gode på!

Snøen har - heldigvis - forsvunne, men er ikkje langt unna. Hørte på lokalsendinga i dag at det hadde kome 10 cm i nabokommunen. Vil til syden!
(Men ikkje Australia, for der regner det;-))
Har akkurat kome inn etter å ha lufta schæferen, vi er våte båe to - men, eg luktar betre enn han;-)

Magnhild: heilt enig med deg, det er lenge til jol! Det er lenge til kosen rundt stogebordet...for meg er det det som er jol, og ikkje eit himla mas etter gåver, pynt osv. Jaja, nå fekk eg sagt det, også.

Lykke til med kuren, Mia, hugs vi er her for å vera med deg inn i dette og!

Kos dykk i denne våte haustkvelden, alle saman! Tenn lys og finn ei god krimbok...

Klem frå Gro

Kirsten sa...

Hei Mia
Skjønner det er tøfft å få beskjed om å begynne på kur igjen, blir jo så sliten og uopplagt. På den andre siden er det jo godt de gjør noe også. Jeg sier det samme som de andre her, klag og syt, vi er her og skal prøve å muntre deg opp og støtte deg.

Jul ja. Det er for tidlig for meg å tenke på også Magnhild, har ikke tenkt på jul i det hele tatt. Og enig med Gro, ikke mas og styr som er jul, men kosen. Bare dumt å stresse.

Snø er det ikke her, men vi har hatt noen haglebyger, stiv kuling, regn osv. Men været har vært såpass bra i går og i dag at vi klarte å sette hummerteiner og dra de opp før jobb i dag. Det ble 5 hummer og masse krabbe. Holder på å koke nå, og skal begynne med krabberensking, legge fint hvitt kjøtt i skallene. Blir vel sen kveld i kveld tenker jeg.

Lykke til med første kur Mia, godt du fikk en Monaco-tur først i alle fall. Tenker på deg.
Klem fra Kirsten

Gunn sa...

Hei Mia

Så leit at du må på cellegift igjen. Skjønner at det er vanskelig.

Håper du har en god tur.

Jeg får ikke skrevet stort om dagen. Har det veldig travelt men og at jeg må være forsiktig med armen. Har fått begynnende scenebettenelse i den. Er vist nokså vanlig etter et slik fall sa legen. Så nå må jeg skjerpe meg.
Ellers har jeg det fint og fint vær.

Hilser til alle her inne.

Ha det fint så lenge Mia så kommer jeg sterkere tilbake!!

Klem Gunn