17 nov. 2008

Väntar....

Vet inte helt när hjemmesykepeiern kommer...........

men Mita chokladen från Åre är jättegod.......Andreas gick på skola i Järpen (Svensk skidlärare utbildningenen) där träffade han sin flickvän Tove......så vi har smakat på Åre chokladen lite.....
Men annars tycker jag att det går bättre før varje dag......igår var jag, jätte trøtt på em. klarte inte å hålla øgonen oppe.....
Idag är det trist väder regn och så mørkt......
Ha en fin dag....
Kram
Mia

3 kommentarer:

Linda Karoline sa...

God morgen fra et nesten solig Lillestrøm. Så godt å se at det går bedre for hver dag!Det er spor av glede også for alle oss som du ikke kjenner det:-)
Ønsker deg en riktig fin dag og sender med litt finvær her nordfra:-)
Klem fra Linda Karoline

Jona sa...

Håper du føler deg sånn noenlunde from. Og at du kanksje orker å sy litt på de vakre tingene du syr. De pompadourne er skjønne, og det samme er teppet med det "snowflakes verset" på. Ja det er jo fint alt sammen da :)

Er litt sliten, fikk kur på tirdag, og går på cellegift tabletter i tillegg i 2 uker. Men du vet vel hverrtfall åssen det føles. Trøtt, tungpusten "vondt" alle steder, og nesten ingen energi. Men det kommer nok tilbake snart da :)

Bra hjemmesykepleien hjelper deg. Snille mennesker de der får jeg tro. Søsteren min jobber i hjemmesykepleien i bydga mi :)

Jeg håper hvertfall det fortsetter å gå framover med deg!
Hvis jeg har skrevet masse rør, er det fordi jeg har tatt sovepillen min ;)

Boinker og klemmer i vei, heier på deg :)

Jona

Anonym sa...

God morgen Mia.
En rask tur innom jeg, før dagen brått begynner.
Forstår godt at du er trøtt og sliten, det vil du nok føle en tid fremmover. En håper jo at en skal være i full fart, men en operasjon henger leeenge i kroppen. Det merket jeg selv også. Ønsker deg en God dag, Mia.
Sender deg mange Boink, med klem fra Tutta