21 nov. 2008

kurs

Hej hej!!!
Igår var jag på kurs hos Kathrines quilte stue......det sista på Amy Buttler sin väska......så det måste jag gå på........när jag skulle klä på mig fant jag inget som satt gott över magen....samtidigt ringde min dotter........det var inte rätt tidspunkt...........hon prøvde hjälpa mig över tlf......lilla jänta mi...........men tillslut fant jag en strumpebyxa som var ganska ok.......
det var en som gick på samma kurs som jag som var så snäll och hämtade mig pga. jag får inte lyfta något........det är inte lätt det.......... men väska blir bra....har bara gjort en del fel med klipping av tyget.....men det bli till sminkepunger....ja.......... bilde kommer senare......men kl 21 då var min ork över.....tänkte ringa gubben och be han komma.....men hon som hämtade mig sa att hon kunde køra mig hem...fast hon inte var färdig med sin väska.......snällt av henne.....så det var høg som la sig på soffan när hon kom hem............. märker idag att jag skulle inte varit så länge där men man lär sig aldrig....det var ju 14 dagar sen jag blev op......länge sedan............... så idag får jag nog ta det med ro.........
kan heller inte tacka Tove nog som har vår lilla vovve på fjället......vet att jobbar mycket men har han ändå.....hoppas du får hjälp av Andreas nu när han är tillbaka.....kram Tove......

Kram till er alla
Mia

4 kommentarer:

Tove Sollander sa...

takk takk! Ja han fick ligga hemma med andreas igår. Så jag får se om kenzo lärt seg massa dumt igjenn. Har blitt jätte förkyld så jag tog en liten sov morgon idag. Då kom den svarta faran upp i sängen min=)
Tror att Kenzo äntligen har funnit roen i seg selv. Han ligger stilla och piper inte. Så det är inte så mycket jobb längre.

Stor KRAM till deg tänker mycket på deg om dagen.

Anne Marie sa...

Hei Mia!!!
Har tenkt på deg de siste dagene så nå måtte jeg innom her og se... Ser du har hatt tøffe tak i det siste...Dessverre lenge siden jeg har lest hos deg... Så flott at du likevel syr og skaper så flotte ting! Vesken på bildet var jo kjempe fin!!! Vi er jo i Oslo nå så det føles som om vi er nærmere hverandre og at vi plutselig sees på gaten... Dog ingen av oss springer vel så mye gatelangs...men kanskje på en hobbybutikk en gang?

Ønsker deg alt godt! Klem fra anne marie

Anonym sa...

Hei Mia

Først må jeg bare si at du er ei tøff jente. Bare to uker siden opperasjonen og du er på farta igjen. Håper at du har det bra og at kroppen venner seg til denne nye situasjonen og at du vill oppleve å ha det bedre nå.

Forresten så var det en utrolig fin veske. Mitt etter min smak. Du er dyktig!!

Jeg har nå kommet tilbake fra en veldig koselig tur til trondheim. Særlig var det godt å møte min kjære snille datter. Savner henne felt siden hun er så langt borte. Vi har et veldig tett og godt forhold. Været i trondheim var ikke særlig bra desverre. Men det er det lite å gjøre med.

Håper du har en fin dag.

Boinker for deg.

klem Gunnda

Tove Sollander sa...

men med problemetr med kläder... du vet ju att en skönhet klär allt!