1 nov. 2008

Hytta

God morgon!!
Här sitter jag med min kaffe kopp och har ett øgonpar stirrar på mig......Andreas har skaffat sig en hund (omplassering) en Bordercollie som heter Bamsi (tispe) så nu ligger bägge två i bur här oppe, så nu kan man säga att hytta är ful........med Andreas modellbilar allt tillbehør till det samt mina sy saker.........inte plats till något annat hihi :-)
det är bara vi 3 som är vakna....kallt ute 9 grader.......men jag har fått fyr på peisen...... dem tycker nog jag är dum som inte går ut med dem men det är kallllllt..... må ha mitt kaffe først.....
Ha en fin helg
Kram
Mia

4 kommentarer:

Anna sa...

Hehe, du er avhengig av kaffen din du*ler*

Mita`s hjørne sa...

Heisann... kos deg masse på hytta... ikke koselig å gå ut når det er kaldt... holder med deg om kaffen ja...

ha ei koselig helg og uke...

Sissel Østdahl sa...

Hei kjære Mia,

I dag høres du mye bedre ut, og det gleder mitt hjerte stort!!!

Jeg tror det var en god idé å dra til fjells. Både naturens skjønnhet og roen oppe i fjellene gir ro i sinnet. Og så har dere fått en bordercollie. Det er herlige hunder. Min eldste fetter har alltid hatt bordercollies. Han driver med saueavl, og borderolliene er jo flinke sauepassere. Fettern min driver også litt med hester, travhester. Har ikke vunnet noe sånn spesielt, men koselig med hestene er det nå likevel.

For noen år siden kom jeg opp til gården deres. De hadde da en herlig bordervollie. Da jeg sto ute på tunet, kom den, og det var tydlig at det var noe den ville. Den løp et lite stykke, snudde seg og sjekket om jeg fulgte. Det gjorde jeg. Så løp den igjen, sjekket at jeg kom - helt til vi kom til en innhegning med en eng bak. Da gikk hunden til side og fikk meg frem til gjerdet. Den så på meg som om den ville si "Hva synes du?". Ja, og der ute på jordet, stå verdens nydeligste lille relativt nyfødte føll. Jeg ble så rørt. Hunden var tydelig stolt av det lille føllet, og ville vise meg det.

Så folk som sier hunder ikke forstår, de forstår ingenting selv de.

Synes jeg kjenner lukten fra peisen der oppe på hytta, og ser utsikten over viddene i dette vakre vinterværet.

Tenker på deg fortsatt veldig masse. At byråkratiet skal gjøre det enda vanskeligere når man på forhånd har mer enn nok å stri med, er bare ille. Nå håper jeg du får hjelp der, slik at økonomien går i orden. Heldigvis fines det som regel noen mennesker som forstår en enkeltsituasjon, og ikke bare sitter forblindet av generelt regelverk.

Kommer igjen til uken jeg, kjære Mia. Du kommer over denne heisen (som moren min alltid uttrykte det) også, og vit at vi er mnge, mange som er med deg hele tiden.

Fortsatt god søndag i fjellheimen. i snakkes.

Varm klem fra Sissel

Sissel Østdahl sa...

Mia,

Jeg glemte å fortelle deg at en venninne av meg fikk utlagt tarm i våres. Nå i løpet av november skal hun få den innlagt igjen.
Dette skjer ikke så sjelden.

Hun sier også at perioden med utlagt tarm har vært mye enklere enn hun trodde. Dette til trøst og oppmuntring.

Men selvsagt forstår jeg din reaksjon. Jeg syntes det var ille da min venninne måtte gjøre dette, men altså - det er gått SÅ mye bedre enn vi trodde, og hun er i veldig fin form nå.

Dette SKAL gå fnt det, Mia!!!!!
Klem igjen fra Sissel