16 nov. 2008

Novemberkaktus
Må bara vissa er bilder på mina kaktusar...... dem är helt underbara......fick dem när jag blev dålig i 2005........ samt så känns det bättre idag....så det går framöver.....en stor kram till alla som är inne på min blogg.......samt Gunnda önskar dig en god tur till din dotter......
Mia

6 kommentarer:

Jona sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jona sa...

Så fint å høre ting går bedre med deg. Tar vel litt tid alt sammen. Godt at ikke svultsen hadde viklet seg inn i tarmene dine!! :)

Kjempe fine kaktuser du har :)

Boinker og klemmer fra Jona

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så utrolig flott kaktus du har, å så masse blomster...imponerende...
Godt at det går bedre med deg nå, er nok litt vanskelig og uvant nå i begynnelsen, med plate og poseskift... godt at en da har hjemmesykepleien som "støtte", men dette kommer du fort inn i... Lykke til...

Ha en super uke...

Anonym sa...

Hei og god morgen.
Ja det er jo klart Mia, en får jo mere smerter når en kommer hjem, for da blir en også mere utrygg. Så fint at du fikk hjemmesykepleier. Boinker for at det går fremover dag for dag, for deg nå. Så frodige blomsert du har.
Ønsker deg en god dag, med Boink og klem fra Tutta

Anonym sa...

Kjære Mia

Må bare si ha det bra så lenge. Reiser i morra. Takk for hilsenen!

Godt å høre at det går etter forholdene bra med deg. Det tar vell tid å venne seg til dette og klare seg selv etter å ha vert på sykehuset så lenge, og hatt en så alvorlig opperasjon.

Så utrolig flott en blomst du har. Hvordan klarer du å få den til å blomstre så vakkert? Du viser jo gjennom dine håndarbeider at du er dyktig med hendene dine og at du skaper vakre ting.

Gleder meg som sagt til å komme til min datter nå. Skal skravle og kose oss med god mat og by-turer. Er jo fra Trondheim så det er ekstra godt å komme dit også av den grunn. Mannen min kommer etter på torsdag og da skal vi kose oss alle sammen. Sønnen hans bor og i Trondheim. Men først mamma og datter kvalitetstid.

Håper det går bra med familien din og Mia.

Kommer jeg meg på nett stikker jeg som snarest innom siden din, om ikke er jeg tilbake til søndag.

Men jeg skal boinke ivei for dag!!

GOD BEDRING!!!!!!!!!!

Klem Gunnda

Anna sa...

Hehe, ja vi vet jo alle hvem i familien som har de grønne fingrene;) Hos meg er det jo bare plast blomster som overlever og til tider grønne planter. Gleder meg til Kphm, gla i deg. klem