26 nov. 2008

Dagen efter kur

Hej hej!!!
Det gick bra igår...med kur och allt.....men när jag kom hem, la jag mig i soffan, och där låg jag........hela dagen vilken bortkastad dag.........jag och alla mina planer.........jaja......Glømde ju och si till dig Gunnda att så flott ni hade det fint i Trondheim.....dels du och din dotter samt resten av gänget när dom kom......førresten har din jäntas pojkvän snälla øgon.......det är viktigt......det ser jag alltid när min dotter kommer med en ny kille.... :-) kanske därfør hon vill studera så långt hemifrån......hm...........
Så får vi hoppas att du får kommit igång med dina studier till våren igen......troen får ingen ta från dig eller mig......boink boink........
Sissel du får ta det lite med ro så inte armen slår sig vrång igen.....det blir jul ändå utan allt som man brukar ha........huvudsaken man är sammen......... ja, mina kaktusar är jätte fina.....nu börjar dem avblomstra lite....men jag har en vit en som kommer nu men inte med lika många blomster
Tack Magnhild, Jona, Tutta och Kirsten før støtten på min blogg .........ha en fin dag till alla andra å samt till Tove min pojkes flickvän hon som har lille vovven vår........ja Andreas har han å......men jag tror nog att det är mest Tove som har haft han....med tanke på att Andreas har varit här nere lite.........
Så glømde jag en sak till......jag saknar en som kan bli med å handla det är inte detsamma å ha med en gubbe som helst inte vill bli med å handla på en lørdag.........først var det svårt å få parkplats sen mycket folk........ja han sa det inte men kroppsspråket sa något annat..... :-)........
Anna den beige väska är min............
En stor boink till alla ...............
Bamsekram från
Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Mia

Tror du hadde godt av den stunden på sofaen jeg selv om du ble liggende. Fint at det gikk bra. Nå krysser vi armer og bein for deg og boinker og ber for at du tåler kuren godt og at den gjør den jobben den skal gjøre.

Øynene til min datters kjæreste er veldig snille:) Lurt å se etter det. Hun pleier å be meg "skanne" kjærester og venner for å se om de er snille. Hun har tro på min bedømming. Eller er det kanskje derfor hun er flyttet så langt vekk:)

I dag har jeg fått handlet litt julegaver, uten min mann. Ja de mennene er kanskje ikke de beste følgesvenner på butikkrunder:)

Så har jeg bakt litt og vert hos fysioterapaut som strengt har bedt meg ta det mer med ro. Ja ja det går kanskje inn etter vert. Jeg er dårlig til å ta det med ro når formen er bra, men børr vist gjøre det. Altså ta det med ro da og. Hmm....litt rotete skrevet dette.

Må du ha en god kveld og natt Mia.

Klem Gunnda

Kirsten sa...

Hei Mia.
Bare innom en tur for å se hvordan du har det, og for å hilse på. Så flott at kuren gikk greit, selv om sofaen er god å ha. Det høres i grunnen ut som om formen er oppadgående, kjempebra! Ja den veska ville jeg også beholdt selv ja.

Det er vel ganske typisk at mannfolk har helt butikkfobi. Jeg har også en som med kroppsspråk viser at dette ikke er det helt store. Derfor blir det så jeg hopper over mye som jeg egentlig kunne tenkt meg og sett nærmere på, det blir liksom bare det høyst nødvendige som blir gjort. Jeg skulle så gjerne tatt en handletur med deg, men veien er dessverre for lang. Dumt, hadde jo vært kjempekoselig.

Ellers er det ikke gjort noe til jul enda her. Har bare kommet til tenkefasen vedrørende presanger, men pusslespillet begynner å gå opp, hvem som skal ha hva. Det som er problemet er at alle har alt, og når jeg spør hva de ønsker seg så vet de ikke. Hvilket luksusproblem!
Inne har jeg ikke tenkt å vaske tak og vegger, bare en skikkelig god helgavask og slenge på noen duker og sette fram pynt så er det da jul. Bør kanskje bake litt.
Hei så lenge. Klem fra Kirsten

Anna sa...

Ingen dag er en bortkastet dag:) Og ihvertfall ikke når man er syk.. Du sier jo alltid til meg at man skal ta det med ro om man er sliten!
Hehe, vet ikke helt om du kommer til å beholde vesken veldig lenge;)
Vi kan gå og shoppe litt i Kphm, så kan jeg være din personlige pakkesel, så kan vi dumpe pappa på en bar;)

Svar: Hehe, ja hva er det man pleier å gjøre med en ønskeliste;)

Jona sa...

Så fint ting gikk greit! Du har fortjent en dag på sofaen etter en kur, men vet det er kjedelig å føle seg så tappet for krefter når man egentlig vil en masse annet! Men andre ting kan man alltids gjore en annen dag :)

Har hatt litt overskudd de siste dagene, og har fått ryddet masse! Det er deilig :) Er ikke akkurat husmorsysslene som er min favoritt ting å drive med. Så at jeg syns det er moro taler for seg selv ;)

Håper du er i form nå :)

Klem

Sissel Østdahl sa...

Hei Mia,

Så flott å høre at formen din er bedre.  Det merkes på tonen i det du skriver, og jeg er kjempeglad på dine vegne.

Ikke bortkastet å hvile på sofaen etter kur.  Meget viktig å lade opp til nye gjøremål, nemlig!!!

Skulle gjerne vært med på handletur jeg, Mia, om det ikke var så lang avstand mellom oss.  Jeg elsker å handle - og så gå på kafé og drikke kaffe.  Savner en handleturvenninne jeg også faktisk.  Alle mine nærmeste venninner bor utenbys, og jeg har ikke funnet noen etter at jeg vendte tilbake til hjembyen på mine gamle dager.

Men veldig glad for alle dere venninner jeg har fått her på nettet. Spesielt når alle har det bra.

Lykke til videre med kuren, Mia. Du har så rett ang. julen. Det blir jul selv om man ikke maser så fælt heller. Så da blir det nok endel sofasliting på meg også.

Vi snakkes igjen.  Ønsker deg en riktig god helg, og til mandag er det advent, 1. desember. Hipp hurra!!

Varm klem og beste hilsner fraSissel