7 apr. 2008

Ja nu är det en ny vecka igen

Ja denna veckan ska jag få ny cellgift på onsdag.
Efter kuren ska det vara, Kurs for pasienter og pårørande som personalen på seksjonen for gynekologisk kreft har satt igång. Målet med kurset er å øka kunnskapsnivået til den enkelte, øke det å mestre det daglige livet og skape et større og sterkere samhold i et tabubelagt miljø. Ett sådant kurs saknade jag når jag blev syk, så det är så positivt att Laila har satt igång detta.

Det är 3 onsdag kvällar, før det är inte lätt som man och familj och leva med en som har diagnose kreft. Så jag hoppas å tror att detta kan hjälpa många. När jag fick tillbaka fall i jan. 2007 då gick min datter på kreftforenings møte, før ungdom som har en mamma eller pappa med en kreftdiagnose.

1 kommentar:

norskan_dec sa...

Jeg anbefaler alle som har/kjenner noen med kreft å gå på et sånt"kurs". Selv om det er veldig skremmende å gå dit förste gangen, så hjelper det. Man får vite at man ikke er alene med alle tanker, at det finns fler som opplever det samme og det er ikke en "normal" måte å takle det på! Alle takler situationen forskjellig og det er lov. Klem Anna