2 apr. 2008

Här kommer lite bilder!

Detta är mitt ängla teppe har sytt en kant av forskjelliga lappemellomverk, så ska jag broderera änglarna. Detta mønster har Kathrines Quiltestua som månadens block. Det är skoj å blanda dessa två typer, sen ska det quiltas. Så jag tror det blir fint till slut. Det är mønster från the Freckles collection.


Här är min påskduk till hytta, bara olika tyger med egg. Mønstret fant jag i boken Lappeteknikk slik gjør du det, skriven av Tove Fevang. Väldig bra bok som tar opp allt som en nybörjare behøver. Den är också kjøpt på Kathrines quiltestue den ligger på Riddevolds plats i Oslo. Det är en fin butikk. Får bra hjälp där.

Så har jag varit å tagit blodprov. Så visste jag legen mina händer och føtter, men det är typiskt den cellgiftkuren jag får nu, så da vet jag det inte var något annat. Det är gott å få ett svar så slipper man lura på vad det är. Før av och till spelar fantasien sitt eget spil.
Har børjat vakna kl. 3 på natten och bara tullar med fantasin, men jag tar sovtabletter men vill inte ta några starkare, då är det bättre å ta en liten sove stund mitt på dagen. Ja ja.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia:)

Så fin hjemmeside du har laget deg. Du er flink.
Håper det er bra med deg.
Jeg er litt sliten etter turen til Haukeland, Bergen men kommer nok snart i full aktivitet igjen.
Skriver bare noen ord nå for å prøve.

klem Gunnda

Anonym sa...

Hej Mia,
Det är första gången jag bloggar även om jag sitter framför burken hela dagarna. Jag tycker dina arbeten är jättefina och också att bloggen är en bra idé. Roligt att skriva av sig. Jag skall göra ultraljud på hjärtat på fredag och sedan återstår blodprov och de vanliga ultraljuden på alla strategiska platser på kroppen. Uff vad trött jag är på alla kontroller men det är ju bra att dom görs. Du frågar hur jag mår och nu när det har gått drygt 2 1/2 år sedan kurerna var över känner jag mig bra men aningen sliten imellanåt. Istället för att stressa igenom dagarna skulle jag vilja sitta på en fridfull plats nära moder jord och försöka få mer frid i sinnet. Sköt om dig!
Kram Pia

norskan_dec sa...

Så fin påske duken var, nå fikk jeg sett detaljene:) Kjempe fint.
Engleteppet er kjempe fint, gleder meg til du skal sy et sengeteppe til mig;) Klem