17 mars 2009

Sykurs


Hallo hallo...
Nu har jag varit på kurs.... hade inte sytt allt som jag skulle visst......... men kom ganska bra imål.... men blir mer hemläxa till nästa gång.....håller på nu.....det är så skoj å sy.....ok och komma till Kathrines quiltstue.....trikken ned till stan....ok, lite dumt nå, må bytta trikk... =)=(.......men komma ned ditt och se alla vackra tyger....härligt......

Har blivi lite førkyld...men men det är vinter men nu smälter det bra...jippi....snøn kan ligga i fjället......tänk när baken ser sådan ut härligt.........
Ha en fortsatt fin kväll........
Mia

12 kommentarer:

Anne Marie sa...

Hei Mia!
Godt du har syingen din å holde på med... jeg nyter å kunne være i hagen selv om jeg savner å ha SK med.. Her blomstrer både det ene og det andre... er så spennende å se hva som kommer opp... Jeg har også sådd litt frø inne og tenk i dag begynnte noen av de å spire... håper de overlever og blir fine planter ute til sommeren...

Jeg er glad jeg ikke er i Oslo lenger.... orker ikke tanken på mer snø på en stund... det ble tøffe måneder for en vestlending å "måtte" være i snøkavet hos dere.... i tillegg til alt det andre...

Takk for varme tanker alle sammen... Ønsker dere alle gode dager!!

Klem am

Mia sa...

Kära AM...ja ord är fattiga...förstår att det varit tuffa tider i Oslo både med snø och allt...ja, vi är många som tänker på er...gott å få se allt som spirar.... spännande å vad som kommer opp och var, du är kanske mer ordentlig, jag glømmer gärna vad jag satte allt, och inte märker jag det....ja, jag är glad før min sying....den betyder mycket før mig....Ha en fortsatt fin vecka om är inne och läser fler gånger...ja ni är mina tankar......Det är ni alla som lägger in ett inlägg här många härliga jänter....
Bamsekram
Mia

Anonym sa...

Hei

En liten hilsen før jeg løper til tannlegen..gruer meg. Er lott pinglette på det område.

Godt du har syingen din ja Mia og godt du har hagen og Johanne AM.
Godt å se at det spirer og gror der ute nå. Delig vår på sørlandet i dag.
Tenker mye på deg og Johanne Anna Marie.
Ønsker dere en god dag og håper dere og har fint vær.

Ønsker deg og lykke til i dag Mia. Var det ikke i dag du skulle ha time om stomien din?

Jeg har det fint men er litt trøtt.

Hilser til alle!

Klem Gunnda

Gunn sa...

Så er det tid til å ønske god helg igjen. Ja har sagt det før, det er jo helg hele tida jo :)
Men fint for da har jeg mannen min hjemme og det er bra. Vi koser oss veldig sammen. Har vert gift nå i drøye ni mnd:) Snart sølvbrylupp;)

Ellers er jeg ikke helt på topp nå fordi min mor er blitt syk. Så er redd for henne. Hun har fått bettenelse i et opperasjonssår etter et brudd. Ligger på sykehuset med intravenøs pencilin og er blitt opperert to ganger sist uke.
Så fikk hun hjerteinnfark mens hun lå der. To ganger. Hun har ikke hatt det før men har hatt høyt blodtrykk. Godt hun var på sykehus for da fikk hun øyeblikkelig hjelp. Så nå skal hun ha en opperasjon for hjerte og. Men vet ikke om de kan utføre det i dag på grunn av formen hennes og fordi hun har gått på blodfotynnende medisiner.
Vi reiser antagelig inn å besøker henne i morra. Blir ti times kjøretur frem og tilbame på en dag. Men verd det. Må føle jeg gjør noe.

Ellers har jeg det fint.Fint vær og ganske god form for tiden.

Skal du på hytta i helga? Hvordan går det nå som du ikke får cellegift?

Ønsker deg og alle andre en veldig god helg!!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia.

Endeleg eit par fridagar! Det gjer godt for ein kropp med forkjølelse..
Så må eg også fortelje at eg fann blåveis i hagen i går! Det gjere godt for psyken :-)
Er littegranne misunneleg på Anne Marie som finn mange slag blomar i hagen..
Bare snøen smeltar litt til så skal eg lage veg til drivhuset og finne fram potter og diverse..og så frø inne.
Mia, skal du til fjells i helga? Trur det er meldt fint vær, i alle fall på laurdag.
Gunnda, håpar det går bra med mor di. Vi er vel i ein alder der det ikkje er gitt å ha foreldre så veldig lenge, men vil veldig gjerne ha dei her!
No skal eg legge inn bilder på flickr.com, og lage meg små album der.
Ha ei god helg Mia, og alle dykk andre!
Klem frå Gro

Anonym sa...

Hei Mia :-)

Vil inn og ønske deg en god helg.
Håper du har fått hjelp med stomien
og at kroppen fungerer bedre
Og så håper jeg symaskinen durer i vei ....:-)og at sjokoladen ikke går ut på datoen ...

Nå er det vår for vipa er kommet
den futter rundt i kanten av jordene og er like vakker som i fjor....... :-)

Desverre er det ikke helt snøfritt i hagen min , men jeg har jo snøklokkene da :-)

I går var jeg innom et senter på vei hjem fra jobb og shoppet er par ting i friske farge .Sola skinner her og forteller meg at jeg ligger litt etter med vindusvask og sånn tjafs og jeg smiler og ignorerer det glatt .
Nå skal jeg ta med en kaffikopp ut
hente avisa og nyte livet .

Håper du er bedre av forkjølelsen Gro, det er trivlig å ha blåveis i hagen , jeg har hvite blåveis ,men de ligger under snøen enda.
Så håper jeg det går bra med moren din Gunnda

Tutta da er du ikke skravlesjuk ?
Det er jo "kvittresesong " Forresten har du vært flink som ikke har smughørt på boka .

Ja ja jeg får si som Jona dette blir nesten er roman til Gunnda (tji hi )
Håper du får brukt trenings apparatet ditt Jona . Jeg har funnet ut at rake ,spade ,trillebår ikke er så dumt . De virker hver vår (finner igjen masse små muskler som ligger i dvale hele vinteren) he he

koselig at Anne Marie var innom en tur . Lykke til videre jeg tenker på dere

Ha en flott helg ALLE sammen
kleeeem fra Magnhild

Anne Marie sa...

Hei alle sammen....
Blåveis er jo nydelig da!!!!! Skulle gjerne hatt det i hagen min.... men har skjønt at det er litt vanskelig å få frem fra frø.... Har dere som har blåveis fått de frem fra frø eller er det "ville blåveis"?? Johanne har feber igjen... så nå er det innedager.. men kan iallefall kikke ut på hagen og drømme.... God helg alle sammen!

Jona sa...

Hei alle sammen :)

Håper du har det fint , Mia. Hvordan er det uten cellegift om dagen? Blir formen noe bedre? Håper du koser deg i vår sola og syr masse fine ting :)

Håper det gikk greit hos tannlegen, Gunnda. Jeg driver der og. Må ha krone på en jeksel. Men heldigvis har jeg ike tannlege skrekk, så det går greit.
Håper alt går greit med mamma'n din og. Er lang kjøretur for et besøk ja, men kan tenke meg det var verdt det. Det er så slitsomt å bare sitte og lure. Boinker for moren din!

Du er flink du, Magnhild. Smiler til vinduene du skulle ha vasket og tar med kaffen og avisen ut i sola i stedet! Jeg skal og ut og nyte sola litt nå :) Det er såååå godt. Du har ikke tenkt å grave frem blåveisen dine og da?
Hagearbeid er fin trim det! Jeg kan jo begynne å måke vekk snøen i hagen og, hehe. Her ligger det vel ca en meter enda + alle haugene fra snøryddinga i vinter... Har ganske stor hage, så da skulle jeg bli sterk.
Det går greit med treninga. Var på Radiumhospitalet på vanntrening på onsdag, og siden har jeg ikke trent. Skal bruke den nye greia mi litt nå før jeg går ut.

Hyggelig du kommer innom her og, Anne MArie. Tenker masse på dere. Dumt at Johanne er dårlig igjen. Sønnen min har hatt to runder med feber og, men han er bra nå heldigvis.
Du har så mange fine blomster i hagen din :) Det er deilig.
Jeg har et kjempestort område hvor det vokser masse, masse blåveis. De kommer ikke på en stund enda, siden det er så mye snø her, og det er en skuggefull skråning bak låven vår. Det er blåveis som er der fra naturen sin side, og de er så vakre. Når blåveisen er borte, kommer det hvitveis der. Og den er fin og :)
Har flyttet en liten tue til hagen, og det har gått fint. Men å så blåveis har jeg ingen erfaring med.

Håper dere alle sammen har en fin helg :)

Boinker til de som trenger det.

Klemmer fra Jona :)

Anonym sa...

Hei Mia.
Håper alt er bra med deg, Mia!
Var det i går du var på sykehuset?

Ser at det snakkes om blåveisen;)
Egentlig er den fredet, skal ikke fjernes med rot. Men dere, jeg har tatt den med rota jeg også. Klask på håndene til meg;))
Pass på at den får litt kalk i jorda, det liker den.
Er det noen som har sett Bygdøy skogen, når blåveisen blomstrer der? Det er så vakkert!

Det er så koselig at du titter innom Anne Marie! Det må være deilig å se hagen din nå, den er sikkert vakker. Her har jeg snø, halv meter'n oppå gresset. Undres om det er noe gress under der...
Rett utenfor vinduet, er vel snøhaugen tre meter, men ser nå toppen på huskestativet..det kommer seg;)
Håper Johanne blir fort frisk, så dere får kost dere i hagen!

Gunnda, håper du har fått tatt turen til din mor, i dag. Får håpe og tro at hun blir bra igjen da!
Usjameg, en blir jo så redd!

Nå er sola borte igjen, grrr
Lå med nesa opp i en 1/2 time, men borte ble den. Så nå sitter jeg her, på siden din Mia, mens PO ser på sport. Ikke noe nytt det da;)

Magnhild, Jona og Gro og alle dere her inne, riktig god lørdagskveld!

Med boink og klem fra Tutta

Anonym sa...

Hei!

Skal bare svare AM.

Det er "vill-blåveis" eg har i hagen, men har planta dei sjølv. Eg er ikkje heilt sikker på om dei er freda, men eg "tok" dei på lovleg vis. :-)
Vegvesenet skulle utvide vegen like ved sida av huset vårt, og då var det blåveistuer som kom til å gå dukken....Vel, dei gjorde ikkje det - eg tok spaden og flytta store fine tuer.
Dei har formert seg, morplanta er ikkje meir, men no har eg mange rundt omkring.
Så leit at Johanne har feber,men slik er småbarnstida. Den er over for min del, men det var mange våkenetter /feberkramper/falsk krupp - you name it! Nå må dei store jentene klare seg sjølv!
Ha ein fin laurdag alle saman!

helsing Gro

Anonym sa...

Hei igjen;) Fredet er den vel ikke, nei. Der var jeg litt rask på tastene, men den skal ikke tas med rota.
Sjøl tok jeg noen som stod i skogen her, to år etter var den skogen vekk(: Nå er det mange hus der. Dessverre, så forsvant både blåveisen og liljekonvallen.
Hvitveisen har vi masse av i skråninger, men aldri har jeg sett blåveisen her mer(:

Hei igen.

Anonym sa...

Det forrige innlegget var fra Tutta. hihi