28 mars 2009

Lørdag


Hej........Då har det blivit lørdag....jag är hemma...gubben är i Køln på mässa......Det jag sytt är två sminkpungar eller vad man vill ha det till...samt førvarings mappe før mitt broderi.....allt sytt efter mønster av Annaka.....tyckte det grøna tyget var vår.........

Formen är bättre...nu ska jag gå till apotket och hämta mer Levolac...så magen inte stoppar....så hem "mördarbacken"....backen hem är tung mycket lättare att gå ned.... tyckte det ju att grøna tyget var våren...men det tyckte inte värgudarna.....vaknade i torsdags med 5 cm nysnø.....och jag som inte kan skotta bort den....hm........ =( nu ligger det en del snø kvar....men det får gubben ta imorgon.....=)
Ha en fortsat fin helg....
Mia

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Du er ikkje aleine om å irritere deg over masse snø. Her har det kome 20 cm, men nå har heldigvis varmegradene kome, og snøen dett saman. Det er ikkje eg i mot.
Så produktiv du er, har du vesker for alt nå? Eg må innrømme at eg har "veskedilla" og i følge mine barn "oppbevaringsboks" dilla. Får vondt viss eg må gå forbi ein veskebutikk.....det vises i skapet. Har sydd posar for pakking av tøy i koffert, posar til kamera, mobil, ladarar osv. Eg veit at eg ikkje treng alt, men det er jammen meg kjekt å ha (og godt for psyken). Det var innrømmelsar om svakhetar...
I helga må eg jobbe litt, har det stritt på jobb for tida - og må få unna litt. Har og ei dotter på besøk, ho sit med skulearbeid - matematikk. (Mor kan ikkje hjelpe). Koseleg å ha ungane heime. Eg har tre døtre, og det er ikkje så ofte eg ser dei.
Eg ynskjer deg, Mia, og alle saman her inne ei god helg, kos dykk!
Helsing Gro

Mia sa...

Ja, Gro jag har påsar till allt...då vet jag var jag har allt.....hä kanske inte som ungar och gubbe säger.....men en väldig god terai....japp =)
Kram
Mia

Anna sa...

Hehe, du får tenke på at dette blir bra trening for pappa, så han kan begynne å trene bort all øl og gammel dansk han og Tommy kommer til ¨drikke i påsken*ler*

Anonym sa...

Hei Mia.

Syntes du at jeg er treg? Jeg er helt enig, det er jeg!!
Det er bare litt blæ om dagen. Lenge siden jeg har vært slik. Usj og æsj. I går morres dro PO på hytta, for å ordne ting og tang til påsken. Det tar fire timer en vei..kom frem, glemt nøkkel! Det var det, måtte bare kjøre hjem igjen. Jeg som alltid spør han, om han har nøkkel med, men nei, ikke denne gangen. Jaja, nok om det.

Det er så nydelig det du har sydd nå igjen, Mia. Fy søren altå!! Vi andre kan bare være misunnelige!;)
Glad for at formen din er god, må være det nå, snart påske;)

Husk å sru av lyset i kveld da dere. Fra kl. 20.30-21.30 ;)

Ønsker deg Mia, og alle jentene her, en hyggelig lørdagskveld og søndag.

Boink og klem fra trege Tutta.

Jona sa...

God søndag alle sammen :)

Enda mer lekkert du har sydd, Mia. :) Veldig fint som vanlig, og kjempe pene stoffer du bruker. Fine tulipaner og :)

Jeg er glad formen din er bedre! Bare den holder seg sånn nå.
Fælt å organiserte dere er da. Poser til alt... Hmm, den dagen jeg får sånn orden, det tror jeg aldri kommer til å skje. Jeg må alltid lete etter mine ting jeg. Finner det som regel da, for det er litt system i rotet og, hehe.

Her kom det jo 20cm snø på fredag. Ikke akkurat noe jeg var kjempe glad for. men det har smeltet mye av det igjen da. Og veiene er bare igjen nå. Så det kan vel hende sommeren dukker opp ettehvert i år og.

Uka har vært travel. Kjenner jeg blir sliten av det, så i dag skal jeg ikke gjøre noen ting. Har ikke tenkt meg ut av huset en gang. Litt mat må jeg vel lage kanskje, men det er jammen meg det eneste og.
Var på jobb mandag og onsdag. Hudpleier mandag, hudlege torsdag, dyrlegen med katta på fredag, tannlegen lørdag. Så var vi hos søstern min og spiste middag på fredag. Og en liten tur på kjøpe senteret på lørdag. Måtte ha kattemat og kokosboller til helga ;) Og innom mamma på kaffe. Puh! Dette er mer enn jeg har energi til. Og neste uke blir like travel. Jammen godt det er påskeferie etter det...

Gunnda, håper formen din er bedre og at mor har det etter forholdene bra.
Håper marsipanen var god, Magnhild. Det er noe av det beste jeg vet! Marsipan og kokosboller er mine store svakheter.
Tutta, fint du titter innom litt igjen. Kjedelig for PO å kjøre den lange veien a, og finne ut at nøkkelen ligger igjen hjemme...
Håper du har fått unna litt på jobben, Gro. Snart ferie, så da kan du slappe av litt :)

Sender BIONKER til alle som trenger :)

Klemmer fra Jona

Anonym sa...

Hei Mia

Håper formen fremdeles er bra selv om du har kommet opp morderbakken .

Kjempefine vesker /mapper og helt enig med Jona vakre stoffer mot fine tulipaner . Bildet kunne vært hentet ut fra et interiørblad. LEKKERT

Jeg må også lete etter mange ting .
En del ting er det system på . Resten er nok litt mere kaotisk.
Men som Jona ,jeg finner det somregel :-)

Jeg har slitt med "rykk tilbake til start" følelsen i helga . Det blir sånn ugghhh, har ikke lyst til noe . Vet det går over ,det var vel mest at hagepåsken virket litt uoppnåelig ...:-)
Men marsipanen var god ;-)

Var på alternativ messe i helgen .
Skal ikke kommentere den ,det kan fort støte noen , men der var det en melblanding for de som har matintoleranse Cornells melblanding , de har egen hjemmeside .

Ha en flott søndag alle sammen og så vil vi alle ha en fiiiin uke og
ikke mere snø nå pleeeease ...

Kleem og Boink fra Magnhild

Gunn sa...

stHei Mia.

Ja så var helga over igjen da. Synes det er litt kjedelig med mandager jeg. Gubben på jobb igjen og en lang uke. Men så går det seg til da. Jeg tives så godt å ha gubben rundt meg. Vi er veldig glad i å gjøre ting sammen. Er nesten aldri fra hverandre untatt når han er på jobb. Jeg har funnet min tvillingsjell om jeg får lov til å bruke en klisje:)
Men klart av og til er det godt å være alene.

Så godt at formen er bra Mia. Håper det er slik ennå. For noen nydelige vesker. Helt fantastisk flott.
Jeg er nok en liten systematikker jeg men må gi tapt av og til. Men er kontrollfrik så det er "tryggest" med oversikt over ting og tang. Så vesker og nett og lignende, TOPP!!Er nok litt som deg Gro.

Håper at det snart blir vårvarmt og at formen stiger i takt med at sola stiger på himmelen Tutta Og Magnhild.

Jona du har det travelt om dagen ser jeg. Prøv å ikke gap over for mye. Av og til er det alt på en gang. Tannlege og hudlege osv. Men det må til.

Jeg har ikke vert i toppform men var i Kristiansand på besøk i helga. Var litt utslått i går men da tok jeg hensyn til det og hvilte en del. Måtte ut en tur med bobilen for å holde kjøreegenskapene til sjåføren min (gubben) ved like. Han liker veldig godt å kjøre den.

Min mor er hjemme igjen sliten men ellers ser det bra ut. Skal på sykehuset på kontroll i dag og det blir spennende. Er litt urolig for henne ennå men må bare ikke tenke på det hele tiden.

Jeg skal på legekontroll i dag. Det er noen blodprøver som må taes. Så har jeg fått en klump i ganen som kommer og går som må undersøkes. Den klør og er irriterende. Regner med det er noe allergi.

Skal inn å se på den melblandingen du skrev om Magnhild. Ville og vert på den messen men var i Kristiansand. Leste i avisen i dag at det hedde vert mye folk der.


Ønsker deg Mia og alle andre
super dag!!

Klem Gunndaleficts

Gunn sa...

Hei

Vill ønske deg en god natt. Samtidig må jeg bar si at jeg ikke skjønner hvordan underskriften på min forige meldig ble slik. Merkelig.

Ellers har jeg hatt en fin dag.

Nattaklem fra Gunnda