15 mars 2009

DimmaIdag är det dimma......igår var det blå himmel och sol.......Ja, gubben och Kenzo skulle på skitur....jag skulle möta dem vid 14. tiden, satte varsling klockan på ugnen till 13. så jag inte skulle glømma tiden jag satt och sydde......ja, klockan ringde och jag glømde tiden... hihi ja, kanske jag ska berätta att jag har glømt min mobil tlf. hemma i Oslo........men jag kom ned och träffade gubben lite sent..........
Alla lapparna ska tillslut bli ett teppe......så fant vi apelsin chokladen....som vi undrade om den gick å få tag på än......køpte den när barna va små.... gamla minne kommer tillbaka....Ja, Anna ska prova å få sänt ned den till dig!!!!!!!
Nu ska jag gøra läxan till på tisdag..........stomien fungerar ok.....formen är bättre.....
Ha en fortsatt fin søndag......
Kram

15 kommentarer:

Anna sa...

Haha, det er best at det kommer en sånn sjokolade ned til meg snart;) Har spist opp en kartong med de påskeeggene Beate hadde med seg ned. Klem

Gunn sa...

Hei Mia.

Høres ut som du koser deg med sjokolade og sying. håper mannen din tok det fint at du glemte tiden fordi du var opptatt av sying.

Er dere fremdeles på fjellet?

Vi har hatt en stille helg hjemme. Var ute og kjørte litt ned bobilen i ettermiddag for å øve litt. Snart må det bli varmt så vi kan dra på overnattingstur:)

Nå er det snart kveldsmat og "Den sjette sans" på tv. Faktisk det eneste jeg ser på tv bortsett fra hopp. Er leseslave ikke tv slave. Men det hender kanskje at jeg gidder lese programmet av og til og ser at det er en del ålreite programmer.

Regner men det var godt og få datteren hjem Jona.

Jeg hilser til dere alle og ønsker at våren kommer snart til oss alle.

Jeg boinker for deg Mia og håper at formen er bedre.

Tenker mye på Anne Marie og Johanne.

God kveld!!!!!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Alle Sammen :-)

Godt stomien fungerer
Håper resten av kroppen er litt mere sammarbeidsvillig også.

I dag gravde jeg fram knoppene på snøklokkene (nei jeg er ikke normal ;))

Eeeh Anna sånn kartong med påskeegg er ikke lilla vel ??
det er allerede spist opp et par kartonger hjemme hos oss ;)

Tiden glipper vel litt for oss alle når vi er engasjerte så da må mannen vente litt hehehe. Jeg har fått masse "skryt" for det jeg (huff)

Det har regnet og solen har varmet litt så det minker på snøen heldigvis . veiene er tørre og det er vel snart mulig å finne blåveis i solhellingene ,merker at dagene blir lengere og humøret går oppover . I dag var det mulig å drikke kaffi ute :-)

Håper dere får fine turer i bobilen Gunnda ,og en god bok er helt topp , jeg leser også mere enn jeg ser på TV (hører lydbøker også) Hmm Tutta har du greid å spare din lydbok ??

Ser forresten ut som det er litt vårlig i fargene på stoffene dine Mia (men der er jo synet mitt så som så..tji hi jeg har sett feil dyr og feil farge før jeg )

Håper datteren din har hatt en fin tur Jona ,og lykke til med trening .

Kirsten og Gro jeg er ikkkkke noooe misunnelig på dere. Den ene har snøfrie blomsterbed ,og den andre har funnet blåveis ,de er så vakre der de står i skråningene og lyser opp. Det er en ekte humørspreder .

Ha en flott søndag og en bra uke

Boinker og smiler til alle sammen
kleeem fra Magnhild

Anonym sa...

Hei Mia.

Plutselig innom en tur jeg også.
Godt at du føler deg litt bedre i dag, og at stomien funker bra!
Sier det igjen, leit at du skal plages av prolaps også da!!! Usj, det er vondt!
Håper du får god help neste gang du skal sjekke stomien!

Ellers er jeg ikke så pratesjuk om dagen.. Jeg venter bare på påsken;)
Skal bli godt med fridager, det er sikkert! Nå leste jeg at våren kommer til østlandet til uka!;))))
Det liker vi, Mia;))

Det er ikke alltid greit å passe tiden;)) hihi i hvert fall ikke når en syr;)

Hilser til alle, ønsker hver og en en flott uke!
God uke til deg, Mia! Kos deg i vårværet;) Boink Boink

Klemmer på fra Tutta

Anonym sa...

Nå skrev vi nesten samtidig Magnhild.
Jeg har ikke hørt på lydboka, flink ja ;))
Men, det har holdt hardt noen ganger. Nå går det programmet som Gunnda ser på også, det må jeg få med meg!!
Hei igjen fra Tutta

Anonym sa...

Hei Mia!

Så godt å lese at alt er på veg oppover igjen! Det hjelper med høgdetrening!
Helga har vore "slækk", er så forkjøla...og bihulene kranglar også.
Vi har hatt nydeleg vær i dag, sola varma godt på verandaen. Eg fekk utruleg lyst til å sette fram stolar og bord..men, plutseleg så er det kvitt att. Slik er no mars månad.
Eg måtte ut og rekognosere, og fann både blåveis og hestehov. Då stig humøret! Inne i skogen var det ein (eller ei) som sang sisiko - sisiko. Rådyra kjem fleire gonger om dagen for å sjå om "matmor" har vore snill og kome med epler og gulerøttar. Jada, fullt fat...Triveleg.
No skal eg snart i seng og slåss med ei tett nese..
Ha det godt, pass på ryggen Mia! Strekk ut når du sit og syr.

Magnhild: eg skreiv ikkje dette for å erte deg (jo,litt så ;-))
Til dykk alle: ha ei flott veke og ta vare på dykk sjølv!
Mia; kos deg med symaskina, du er så flink!
Helsing Gro

Gunn sa...

Hei igjen Mia

Jeg er mer inne og skravler på sida din en jeg prater med mine venner noen ganger. Er så koselig her. Ikke det at mine venner ikke er koselig altså, men jeg trives veldig godt som din gjest.

Godt å høre at våren er på veg til dere på østlandet. Det unner jeg dere. Håper den kommer hit og. Ser slik ut. Inntil da får vi hjelpe frem blomstene Magnhild. Du er utrolig festlig Magnhild, helt normal og med en fin humor:)

Håper du får mer sjokolade Anna:)
Håper formen er kommet seg Gro. Kjedelig med slikt nå på våren.

Skjønner at du venter på påska Tutta. Trenger litt fri nå. Jeg venter og. Har lyst til å reise til vestlandet på hytta vår. Håper vi får det til.

Har hatt en daff helg men kom meg i dag. Hadde en aktiv uke forige uke så da må jeg godta at jeg blir sliten. Men i dag er det i farta igjen. Har vert og trent litt og lå noen få minutter i solarium. Er såååå bleik.

Ønsker deg en god dag Mia og alt godt!!

Hilser til alle besøkende og ønsker dere vår, varme og overskudd.

Gunn sa...

Ja så glemte jeg å underskrive:) Men forige innlegg var fra Gunnda.

Hilser igjen!!

Kirsten sa...

Hei igjen!
Så fint at formen er litt bedre Mia. Det hjalp nok at jeg sendte over litt energi, he he. Ja det gjorde vel flere også, så ikke rart du føler deg bedre.

Nå venter jeg på at samboeren min kommer med fisk snart. Han er ute og lager fileter. Jeg har rigga til på kjøkkenet med kvern og gode greier, nå skal det bli fiskekaker!! Fikk litt fisk i går, heldigvis en del torsk, det er så godt, så den er oppdelt og allerede lagt i fryseren.

Ja og så plantet jeg ut de påskeliljene i krukke foran trappa på lørdag. Nå begynner de å komme ut, fine gule blomster. Og fuglene kvitrer om kapp. En nydelig årstid, ikke sant Magnhild, he he.

Og så heldig du er da Gro som har rådyr som du mater.

Nå hører jeg han kommer med fisken. Ha en riktig god kveld alle sammen. Enig Gunnda, så koselig å komme innom på sidene hos Mia.

Klem fra Kirsten

Gunn sa...

Vill Ønske deg en god dag Mia. Håper du har det fint. Tenker på deg!!

Hos meg skinner sola i dag. Det er nesten ikke snø igjen. Men det blåser veldig. Det er typisk her på sørlandet. Når våren kommer kommer vinden med. Men nå er jeg ekspert til å finne meg en plass i le der det er varmt og lunt:)
Det skal jeg gjøre i dag og. Har bare noen småting å gjøre så skal jeg finne frem godstolen, et teppe, nykokt kaffe og musikk i ørene. Gleder meg:)

Ønsker alle en god dag. Boinker for dem som trenger det!

Klem Gunnda

Jona sa...

Hei, hei Mia. Og alle dere andre :)

Håper det går bra med deg, Mia. At stomien funker som den skal, og at prolapsen er bedre!

Sola skinner her på Østlandet og. Men det blåser noe inn i granskauen... Ja, ja, jeg tror jeg skal gjøre som deg, Gunnda. Finne meg en lun krok og pakke meg godt inn. For jeg vil ha litt sol i ansiktet. Så morsomt med bobil. Dere skal vel på mange fine turer i sommer da! Fin måte å få sett seg rundt i landet på det :)

Magnhild, du får meg alltid til å le. Det er så morsomt å lese meldingene dine. Gravd fram snøklokkene ja... Hehehe. Det høres deilig ut faktisk.
Skulle jeg gravd frem blomster knoppene her, hadde jeg vel brukt en uke, så mye snø som ligger her enda.
Å, de lilla påskeeggene, hva er det med dem?? ALLE elsker dem, og det er tomt før de kommer i butikken. Jeg liker dem faktisk ikke jeg da. Men påskemarsipan derimot.... Mmmmmm

Dattern har hatt det fint i Marokko. Men hun sier det ikke er et sted hun kommer til å reise igjen. Men det var litt spennende og veldig annerledes.

Trening ja... venter fælt på det apparatet... men det er jo bare noen få dager siden jeg bestilte det. hehe, ikke veldig tålmodig da. I går syklet jeg på trimsykkelen min. Første gang på et år. Det var kjempe deilig! jeg brukte den mye før, men ikke noe etter at jeg ble syk. Men nå er det vel snart (forhåpentligvis) bikini sesong igjen, så da må man strammes opp litt...

Deilig med vårblomster, Gro. Og koselig med dyra som stikker innom. Er både elg og rådyr som lusker rundt her jeg bor og. Ekstra mye i år da, siden det er så mye snø. Håper forkjølelsen er bedre.

Nå er det snart påske, Tutta. Då får du lese boka di, og at du blir litt mere pratesjuk ;)

I morra skal jeg på Theaterkafeen på Gynkreft treff.

Tenker mye på Anne Marie og Johanne og.

Klemmer til alle, fra Jona :)

P.S. Godt du er lese-avhengig, Gunnda, for dette ble jo nesten en hel bok, hehe.

Gunn sa...

Takk for et veldig bra bidrag Jona til mitt lesebehov. Veldig bra!!!!

Så godt at du er kommet deg slik at du orker prøve å trene litt. Det verste er den "dørstokkmila". Altså å komme seg i gang. Men når en har klart det blir en fort avhengig:)
Men en må jo være frisk for å orke det da.

Jeg fant min krok. Innpakka i tepper og lyttet på Michael Buble (sikkert feil skrevet. Er elendig på å stave og huske navn).
Håper du og fant deg en krok Jona.

Håper dagen din og har vert god Mia. Kan du sitte litt i sola nå?

Ønsker en gang til Mia og alle andre en super ettermiddag!!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei alle.....

I dag har sol og vind tatt godt for seg av snøen, og det likar eg. Turde ikkje sitte ute i sola, forkjølelsen lever godt - men nå er eg i alle fall feberfri. (Men det er og den einaste betringa). Huff, skal ikkje klage over ein forkjølelse når andre har det så mykje verre.

Mine tre rådyr har vore og forsynt seg, til schäferens store irritasjon. Tenk andre firbeinte på hans territorium (vart det rett skrive?)! Det høyrast i stoga skal eg sei.

Jona, eg og har vore i Marokko, og seier som dotter di: treng ikkje koma der meir. Eg har vore litt rundt i Tunisia, og der er det mykje trivelegare. Rart det der, kulturane er vel ganske like, men likevel så ulike. Det der var vagt...Hugsar torget i Marrakesch (?), der slangane vart lagt rundt halsen på turistar og så måtte du betale for å få dei vekk. Tja, eg smaug meg rundt hjørnene....
Kunne godt tenkt meg litt av det gode været der nede, da.

No skal eg slutte å skravle, denne sida er farleg for ei skravlesjuk dame med pendlarmann....sei frå når de vert lei;-)

Ha ein god kveld alle sammen, Mia eg håpar alt er bra med deg!
Kveldskos frå Gro

Gunn sa...

Hei Mia og alle andre

Vill bare ønske deg og alle andre en god dag!!

Håper du har det bra!

Jeg har det fint i dag. Sov litt dårlig men fungerer for det. Har trent litt og skal nå slappe av. Skal ut en tur i kveld så jeg må hvile meg til litt overskudd.

Her prøver sola å bryte igjennom og jeg venter utålmodig. Skulle gjerne sittet ute litt.

God dag til deg Mia og mange boinker.

Hilser til dere alle!!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia. Håper det står bra til med deg! Det var vel til fredag du skulle få hjelp med stomien?
Håper du får sittet litt ute, om du finner en lun plass.

I dag har jeg skrevet flere brev, det kjennes i håndleddet, men pytt det går seg til. I kveld skal PO og jeg ut på en gresk restaurant, som ligger bare 15. min. fra der vi bor. Vi har vert gift fryktelig leeenge i disse dager;) I morgen har jeg fri, skal bare ta dagen som den kommer.
Lurer på om jeg har slik vårslapphet... jeg er fortsatt ikke pratesjuk;) Her skinner sola, det gjør så godt på kropp og sinn;)

Ønsker dere alle en flott fortsettelse på dagen i dag!
Klemmer og Boinker fra Tutta