23 sep. 2008

Ny vecka!

Min dotter och sin häst, samt min son nere på det andra bildet..................

Fodral till min Pc

Hallo!!!
Ja helgen blev jätte fin, hade tur med vädret, men inte så fint som vi har i Oslo nu!!!! Men vi gick turer både lørdag och søndag, inte så långa før mig men precis lagom...... Men jag får säga en sak Trysil är inte så bra som Beitostølen, är väldig glad i det området, lagom avstånd till allt..... Ja det var dagens ros.

Igår väntade jag på att socionomen skulle ringa mig......hon ringde i fredag em. .....hon skulle ringa innan lunch i fredags.................så när hon ringde var det andra paret vi skulle dra med, redan här och hämtade oss......så då blev vi eniga om att hon skulle ringa igår (mandag), men ingen ringde.......kan inte bara slänga på røret till mina gamla føräldrar, men prøvde å gjøra samtalen så korta som møjligt...... Men nu har jag pratat med en socionom på kreftforeningen.....så då sänder jag in papperna.....må bara ta en kopi på dem....
Magen fungerar sån........
Kram Mia

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mia.

Så pene barn dere har! Det er virkelig vakkert det du har sydd denne gangen også. Vi skal ha et vennepar på middag i morgen, det er alltid kosleig. Ville bare få ønske deg og dine en trivelig helg!
Klem fra Tutta