5 maj 2008

Datter skriver

Hei.
Jeg lovet mamma at jeg skulle logge in på bloggen hennes og skrive grunnen til hvorfor hun ikke er inne og skriver selv.
Men igår(søndag) så måtte mamma legges in på sykehuset for en infeksjon i kroppen, så hun skal ligge der inne og få antibiotika intravenøst. Akkurat når hun kommer hjem er usikkert, spørs hvordan prøve svarene er.

Men nå har dere fått grunnen ihvertfall..

Håper at dere andre har hatt en fin helg:)

Mvh Anna

2 kommentarer:

Sissel M Østdahl sa...

Hei Mia,

Håper du husker meg fra "gjørenforskjell"? Jeg har foreløpig meldt meg ut derfra. Synes det er mye tull og tøys, og tror siden trenger litt ro og fred, så går det nok over. Espen har vært innom med noen alvordsord idag. Kanskje det hjelper.

Men jeg ville gjerne skrive noen ord til DEG, for du er en av de flotte jentene jeg har fått den glede å bli kjent med på Tones side.

Jeg ser at du er på sykehuset med en infeksjon nå. Ønsker deg rask bedring, slik at du igjen kan fortsette med de flotte teppene dine. Ønsker forøvrig også at cellegiften fortsatt gjør jobben, og at formen din blir stadig bedre, Mia.

Det er så vakkert her på Notodden i Telemark nå. Etter dager med regn kom solen frem, og naturen eksploderte. Det er en fryd å se.

Håper å høre fra deg, gjerne på mailen min privat, når du er på bena igjen - SNARLIG!!!!!
Og du skal nok se at vi får orden på Tones side også.

Ha det riktig bra. God bedring! BOINK, BOINK, BOINK til deg!!

STOOR klem fra
Sissel (Østdahl)

Anonym sa...

Hei Mia.

Så leit at du har fått en infeksjon Mia. Du hadde trengt å slappe av og samlet krefter til neste kur. Håper pencilinen virker fort så du kan reise hjem igjen. Har tenkt mye på deg men vært litt lei meg pga bråket på gjorenforskjell så jeg har holdt meg litt vekk. Men tenkt på deg har jeg.

Jeg har lange dager med lesing men unner meg en halv time i sola eller på tur vær dag:)

jeg ønker deg god bedring og så "snakkes" vi etter vært.

Klem Gunnda:)