1 feb. 2010

Inget vatten

Usch, när vi kom hem igår (söndag) hade vi inget vatten =(=(. Med 2 hundar som ska ha vatten....men tur i oturen så hade svärfar vatten, han hade satt ned temperaturen på sitt bad, så då frös vatten ledningen till oss......så nu bär vi vatten.......otroligt så beroende man är av att allt ska fungera.......
Längtar till värmen igen

Detta bildet är Bondi beach vi tog en hoppa på buss dit
Det var varmt men det var en liten bris hela tiden.......men så härligt å känna solen igen på sig.....fast jag inte ska sola....så kunde man inte undgå det hihihi

Nej nu må jag hämta mer vatten till hundarna.......inget vatten än i detta huset......

Kram till er alla
Mia

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Fine bilder frå Australia! Vi kunne godt ha vore på Bondi Beach nå....her var -17 i dag tidleg. Det er bare så langt unna....!

Uff, det er ille når vatnet frys. Vi opplevde det for nokre år sidan, vi tina opp med hårfønar! Det gjekk! Men, det er då du ser kor avhengig du er av vatnet. Tenk på alle dei som ikkje har.....tross frosne rør, vi har det godt her i landet;-)
No skal eg på iskald luftetur med schæferen, eg håpar han dr....fort, så vi kjem oss fort inn att!!!

Ha det godt, håpar du får vatn snart!

Klem frå Gro

Magnhild sa...

Hei Mia

Det er noe skikkelig dritt når vannet fryser . Det har skjedd for oss også .
Er litt lei av lave temperaturer nå, men satser på at det blir en smeigesommer (sørlandsk ...he he )

Får bare ut å hente mere ved så lenge.
Håper formen din er bra og at gifta virker .
Boink og klem

Anna sa...

Heheh, det skal ikke vare lett.. Bra at farfar hadde vann ihvertfall, selv om det var grunnen til hvorfor dere ikke hadde vann;) Her er det opp og ned med gradene. Jeg har begynnt et nytt liv med trening som eneste kjarlighets partner;) Klem

Mia sa...

Nu hat vattnet kommit =)=)=)man innser hur avhängig av en del ting....så flink du är Anna som har varit ute och løpt.....

Kram

Mia

Jona sa...

Jammen godt du fikk igjen vannet, Mia. Så utrolig tungvindt uten vann!!
Kjempe fine bilder! skulle inderlig gjerne vært der en tur i sola ja!
Her er det iskalt nå. Rundt 22 minus grader. Har v'rt flink og gått en times gåtur. Hatt på meg godt med klær da, så gikk det fint :)
Mitt nyttårs forsett er å være i en eller annen form for aktivitet minst 30 minutter hver dag, så da må jeg jo finne på noe. tror nok jeg har godt av det! Slapp som jeg har blitt bådde i muskler og ledd.

Hunden din er kanskje ikke like ivrig på tur når det er så kaldt, Gro. Men en må vel ut på de nødvendige turene uansett. Katten min nekter å gå ut. Hehe.
Neste helg får vi ny katt. En Maine Coon. Nå har vi ventet på dden lenge og gleder oss veldig. Den er 13 uker når den kommer til oss, så er ikke så stor enda. Da blir det lekekamerat for Texas! :)

Jeg vil og ha en smeigesommer, Magnhild. Aner ikke hva det betyr, men siden det er sørlandsk og hadde med sommer å gjøre, hørtes det deilig ut!
Her bæres det og ved for harde livet!

Klemmer til alle :)

Gunn sa...

Hei Mia!

Fint at dere har fått igjen vannet. Ja en blir litt hjelpeløs når slikt skjer men ekstra godt når det er i orden igjen.

Ja Magnhild, vi satser på en smeigesommer:)Det trenger vi etter denne vinteren. Har ikke vert så kaldt på sørlandet siden 87 stod det i Agderposten i dag og da varte det IKKE så lenge.

Så utrolig deilig det så ut på de bildene Mia. Hadde vert deilig å være der noen uker, eller for å være ærlig, noen måneder:)

Jeg begynte og å trene, igjen, i går. Har vert støttemedlem på treningssenteret i vinter:)men nå vil jeg ha litt igjen for pengene. Det merkelige er at en får ikke muskler av å betale medlemsskap, en må og trene. Kjeeedelig men sant. Men ja er igang igjen og det kjennes godt, bortsett fra ømme muskler:)

Skal på jobb snart nå. ØNsker deg en god dag Mia.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hej syster!
Vilken osis. Då är det tur när någon bor inunder som man kan få hjälpa av???!
Du när sticker vi... jag hänger gärna med dig till Australien det ser ju helt fantastiskt ut. Skall bli spännande och se resten av era bilder när vi ses.
De har lovat ny snöstorm idag, men vi får väl se vad väderguden har i sin bag.
Kram
Marita