5 feb. 2010

Helg igen

Ja.. då är det fredag igen och fri før gubben.....själv har jag varit ute med gutta boys i langlina, dem tycker kanske det är tråkigt, men så är livet i Oslo......

Fenriz

Kenzo

Snälla gutter som har fått mat....men nu ligger dem och små teitar med varandra.....
Formen är bra....vi ska vara i Oslo i helgen..... men nu må jag städa undan lite till....så det är mysigt ihelgen....
Kram till er alla och ha en riktig härlig helg.....

Mia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Flotte bilder av flotte hundar! Det er gode venner. Men, i blant er dei meir til besvær;-) Odin har herja i natt, sprunge rundt frå vindu til vindu og bjeffa. Trur kanskje det har vore elg eller rådyr utanfor, og då må han sei frå......Mor ligg då i senga og kjeftar, altfor trøtt til å stå opp og sjå......

I helga har eg yngste dotter + kjæreste heime, det er så triveleg. Vi skal kose oss! Trur det blir ein del skigåing på dei, eg skal passe hus;-)

Det er så godt og lesa at du har det bra på tross av cellegifta! Dette går rette vegen! Eg fylgjer med på eit par svenske bloggar - om ei jente med kreft og ei mor som skriv om sin dødssjuke son. Alle har det tøft....huff, det er ein fæl sjukdom. Det er bare og håpe at forskninga fører til noko snart.

Eg vil ynskje deg - og alle her inne - ei rektig god helg, kos deg/dykk!

Klem frå Gro

Magnhild sa...

Hei Mia

Så var det allerede en ny uke . Helgene går så alt for fort.
Startet dagen med -16 grader. Jeg føler snart jeg har kapitulert helt .
Kikker bare apatisk på gradestokken og finner fram stilongsen , tenker ja ja kler meg som en kål (lag på lag ) og tusler på jobb.

Nå håper jeg formen din holder seg bra , får du forresten sydd noe om dagene eller har du en pause fra sysmaskinen.
Hundene deres er vakre ,det er bare å se på dem så tenker jeg det meste er tilgitt . Regner med de kan sette opp et uskyldig blikk :-)

Ha en god uke alle sammen
Boink og klem fra Magnhild