1 maj 2009

1: MajJa, då har man fri.....=)...vi är hemma denna helgen drar inte på hytta....orkar inte packa igen.....må først packa opp....hihi..... varken packa ned eller opp är jag glad i...lite oppdatering....


Hade det fint i Sverige....gott å träffa mina føräldrar igen...länge sedan.......med min mor går det bättre...men det är i Sverige som i Norge....svårt å få rehab plats....kommunen ville sända hem henne....men det fick vi stoppat...sänder ni hem henne, har är dem snart 2 patienter istället.....så vi fick 14 dagar på ett korttids boende som dem kallar det...hon är klar øver att hon inte klarar å vara hemma..... men hon kom dit den 30 nu och redan på måndag ska dem ha nytt vårdplanerings møte....när min pappa sa att hans lilla gumma ska få vara där i 14 dag..så sa dem...Nej, vi kan sända hem henne efter 2 dagar.....men dem har inte varit hemma i deras lägenhet och tittat......Nej, detta är lite jobbigt...när man inte kan hjälpa dem =( ....men vi har en som jobbar där som ska hjälpa min pappa på måndag.....det är fort gjort att dem bara "kør øver" han.........

Anna och jag hade det fint å......var i Malmø i quilte butikken http://www.quilta.nu/ handlade lite stoff...man, är klart avhengig........... när vi var i Kph....var vi inne i denna butikken http://www.handler-textiler.dk/Default.asp?ID=1 fick handlat lite band.......

Så var jag på kurs på Kathrines quiltstue med Bente Tufte och blev färdig med det dagen efteråt.....mønstret är lagat av Bente....alltid skoj å träffa henne igen..... Det är bara så dumt att jag klarar inte å flytta bilderna.....det med maten är när jag och Anna är i Køpenhamn.......=)
efter det kommer min väska som jag sydde på kurset.......
Nu i helgen är Andreas hemma.... =) så ikväll ska vi grilla.........
Till er alla som är inne och läser ha en fortsatt fin helg........
Kram
Mia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia :-)

Ja det er jo som vanlig flotte ting du serverer oss på bildene dine .........hmmm det frister litt å bli bedre kjent med symaskinen . Ikke bare krangle men gå over til litt sammarbeid .

Vi har hatt en fantastisk 1.mai helg med bare bra vær og god mat og grilling .
Må få i gang gressklipperen snart ,ellers må jeg leie en slåmaskin .....
Gressklipperen min er egentlig klar for å byttes ut, men det kan jo hende den er snill med meg og virker litt til :-)

Det var godt du fikk deg en tur til Sverige og kosa deg masse .
Det var en vakker Magnolia på bildet , det står noen skikkelig store fine trær rundt her også ,og jeg tror det er noen varianter som kan klare seg bra i telemark også Gro .

Ellers vil jeg bare ønske alle sammen her inne en god uke .

Boink og klem fra Magnihld

Anonym sa...

Hei Mia!

Nok ei fin veske! Kanskje eg skulle gjera som Magnhild,,,,byrje med symaskina. Akkurat no "kranglar" eg med ei setesdalskufte. Strikka feil igjen!

Er spent på korleis det gjekk på kontrollen, Mia.....

Magnhild:er det fleire typer Magnolia? Trur du det finnas nokon hardføre typer? Som tåler ein del kuldegrader? Eg må høyre med eit hagesenter, eller veit du det Magnhild?

Skal til Oslo på "mannebesøk" til helga, og då kan eg høyre på hagesentra innover...Denne gangen skal eg ikkje kjøpe veske. (Er i alle fall tanken no). Skal hjelpe datter med ein bunad, må legge inn litt...og å ordne på ein bunad er liksom ikkje gjort i ein fei .-)

Ellers lite nytt, plenen gror, løvetanna blomstrar, pollen er det i lufta heile tida, liljekonvallen står med små knuppar.......stemningsrapport frå heimen!

Ha det godt alle saman,

helsing ei snufsete Gro

Gunn sa...

Hei Mia

Bare en liten hilsen fra meg. Lenge siden nå. Formen er ikke bra. Har nok jobbet for mye. Er dessuten veldig plaget av allergi på denne tiden.

Fint du koste deg i Sverige. Håper de tar til fornuft så dine foreldre får den hjelpa de trenger!!

Håper ag du får noen gode svar når du skal prate med legen.

Jeg skal ta det helt med ro i dag bortsett fra en tur til fysiotrapauten min.

Ønsker deg en super dag.
Hilser til alle som er innom her.

Klem Gunnda

Mia sa...

Hej!
Gro jag tror som Magnhild sa att det finnes olika typer Magnolia, spør ditt garteneri. Detå sy är å inte ha før stora krav till sig....det är skoj å sy....men du Gro har ju sytt....när du nu ska till Oslo må du inn till Kathrines quiltestua, har kommit så många fina tyger....jag var på kurs igår ny väska som jag inte fått klart på grund att sista kurs dag fick jag cellgift....men nu hoppas jag att jag får det till å bli klar med dem...... Gunnda ta vara på dig =) ja, det med allergi är dumt man blir helt utslagen av det...såg på min son i helgen....Nej nu ska jag sy lite till....Kram från mig....

Anonym sa...

Hei Mia,

Trur nok eg skal få tid til å ta ein tur og sjå på tøy nå. Reiser inn torsdag kveld, og heim søndag -
og har tenkt å gå rundt å kose meg.

Gunnda; skal vi kjøpe pollenfilter og gå med over nese/munn - som eit munnbind? :-) så trur alle vi har fått svineinfluensa, hehe. Hm..kanskje eg ikkje skulle tulle med det! - Men, eg trur altså ikkje på korkje media eller myndighetar lenger.....kva vert det neste? (Stakkars Miss Peggy).

Håpar du har det bra Mia! Kosar deg med sying og kan sitte og sjå på alt det fine du har gjort!

Ha ein god dag alle saman!

-gro-

Gunn sa...

Hei hei:)

Ja Mia du kan sy. Og du kan farver. Det er vakre ting du lager!
Vurderer som Magnhild å gå over på symaskinas side. Altså begynne å sammarbeide. Men er litt skeptisk på om sammarbeidet kommer til å fungere fra symaskinas side...hmmmm...får vurdere det litt lengre.

God ide Gro, vi stiller med pollenfilter. Møtes på Karl Johann og vandrer litt. Kanskje Mia blir med så tar vi en tur og ser på stoffer:) Enig med deg i at det er vanskelig å tro på myndigheter og medier.

I dag har vi litt skiftende skydekke i Arendal. Har lyst til å sitte i sola men der er ikke så godt når det er så ustabilt. Blir heller liggende på sofaen med ei bok. Er "litt" bedre i dag men må fortsatt bremse litt. Vurderer å ta et Lightning prosses (LP) kurs for å se om det kan hjelpe på fatique. Er lei av å bremses hele tiden. Men er dyrt desverre.

Håper du har det bra Mia. Tenker på deg. Fint å ha besøk av Andreas regner jeg med.

Alle dere andre. Kirsten, Gro, Magnhild, Tutta, Jonna, Anna, Anne Marie og ALLE, håper dere koser dere og har det fint!!

Klem Gunnda