27 maj 2009

Kontroll

Hej alla.....

Nu har jag varit på Gastrokir...fick prata med en lege (kvinnlig) som tog mig på allvar.... det är før stor "öppning"...så det blir en ny op. snart.....samtidigt ringde Radium ang. strålning...ska läggas in den 3 juni och undersøkning den 4......den blir gjord i narkos.....så detta blir spännande....

Samtidigt ska vi ned och hämta Anna....Gubben må dra ned själv....detta är så typiskt att allt kommer på en gång....men jag må få ordning på stomin... det är viktigt...før när den blir så stor prolaps så hämmar den allt......men när allt detta är ok...så är det sommar =)=).
Ja, alla trädgårds arbetande damer ta det lite med ro =)har en trädgård här som behøver hjälp....ja, ja....bara jag får några blomster i mina kruker.........
Gunnda tar det aldrig slut med din allergi....går det bättre nu, du skulle väl till ett bakeri i Kristiansund????
Ha en fin kväll!!!
Kram
Mia

12 kommentarer:

Prunella sa...

Hei Mia.
Har fulgt bloggen din en stund, du er ei tøff jente! Håper de får fixet stomien din, og at strålinga gjør susen på resten. Krysser finger for deg.

Flink til å sy er du også, det er befriende og deilig med sånne "diller". Masse lykke til, Mia. (og nå skal jeg prøve å få lagt inn denne kommentaren da, mislyktes i første forsøk.)

Gunn sa...

Hei Mia

Så fint å høre fra deg og så gode nyheter. Veldig glad du har fått en lege som hører på deg og godt du nå får hjelp!!Flink er du!!

Så hyggelig å se en "ny"gjest. Hei og velkommen Prunella.

Allergier ja Mia. Nok er nok!! Kommer det flere nå så avviser jeg dem. Gidder ikke dette mer nå;)
Skal bli kvitt dem igjen jeg. Det er målet. Men fikk kjøpt brød i deg:):) Har prøvespist en skive..namm namm.. og hittil ser det ut til å ha gått bra. Er spent på hvordan det er i morre.

Ellers så har jeg hatt en fin dag. Vert hos min fysio(som er Svensk om jeg ikke har sagt det) og veeeldig flink.

Det er Kristiansand Mia. Jeg bor vest for Arendal by. Ca 6.6 mil fra meg til Kristiansand. Hadde en fin tur til "storbyen" i dag. For i forhold til Arendal er den stor men Arendal er koseligere;)

Ønsker deg en god natt Mia. Hilser til alle sammen!

Klem Gunnda

Jona sa...

Glad du har gode nyjeter og Mia. Nå blir det nok ordning på stomien din ja :) Det blir deilig!
Så du skal ha stråling? Godt du kommer dit nokså fort da! Får håpe du ikke trenger for mange, og at de virker som de skal. Og det gjør de! Boink boink boink.

Jeg er med på vannterapien på Radiumhospitalet hver tirsdag nå. Så om du er inne en tirsdag, og du er i form, så kunne vi kanskje sagt Hei :D
Det kan vi jo i tilfelle avtale litt nærmere nå du har fått datoer for stråling.

Å, Gunnda, det må være slitsomt med allergiene... Godt du fant deg et brød du (forhåpentligvis) tåler! Krysser fingra for det :)
Du er heldig som bor på Sørlandet. Like alle byene nedover der jeg. Vært i Mandal på ferie mange ganger. Deilig.

Blomster tror jeg ikke jeg gidder å plante i krukker i år, enda så koselig det er. Har en par ute nå, og det får være det. Jeg reiser jo på ferie om en mnd, og blir borte en god stund så liten vits i år.

Ellers er ting bra her :) Har og en flink fysioterapist som det er deilig og være hos. Har fortsatt mye vondt i /nakke/skulder/arm/ryggmuskler men merker det hjelper. Får ikke riktig så vondt av å kjøre bil, eller sitte på data'en mer. Så det kommer seg. Hun regnet med det kom til å ta litt tid, men det får det bare gjøre.

Koselig å se deg Prunella. Her er det en gjeng med utrolig trivelig damer som innimellom skravler masse på siden til Mia. Vi har det så koselig, men har vært litt stillere i det siste!
Tutta, hvor er du bla...? ;)
Har ikke vært flinkest jeg heller i det siste da.

Boinker til alle som trenger det... Og klemmer til alle fra Jona

Gunn sa...

Hei Mia

Håper du har fått prinsessesøvnen din i natt. Ser at det er meldt et nydelig vær i pinsen. Skal dere på hytta da?

Takk Jona! Ja jeg er heldig som bor på sørlandet. Det er et godt klima her og vakker natur og masse liv og festivaler av ulike sjangre om sommeren. Så det er bare å besøke denne vakre landsdelen. Men så er det mange andre vakre deler av landet som har annet å by på. Er jo trønder opprinnelig og INGETING er så vakkert som Trondheim (unsyld at jeg er litt patriotisk). Så har jeg bodd en del år i Mo i Rana. Der er det flotte fjell og flotte mennesker. Ikke det at det ikke er flotte mennesker ellers i verden, men nordlendingenen opplever jeg veldig innkluderende. Så har vi hytte på vakre vestlandet. Med lange fjorder og høye fjell. JA vi bor i et vakkert land!!

Så bra at fysio hjelper Jona. Og fint at du kommer ut og får svømt og møtt andre i samme situasjon. Du er en modig jente du og Jona som Mia og mange andre jenter her inne.

Jeg skal sole meg i dag. Sole meg og nyte musikk og bare ta livet helt med ro. I dag skal hybelkaninene slippe å vifte med det hvite flagget. De er fredet;)

Sender deg boinker og gode tanker Mia.

Hilser til alle med-gjester hos Mia!

Klem Gunnda

Mia sa...

Hej!
Idag ska jag testa ut bråkkbälte, men det må vara egen recept på den så vi får se om jag får......så trevligt å få se ett nytt namn.... välkommen...ja, jag skrivet om "livet" med en ondartad sjukdom....men nu händer det lite...skønt.....Hoppas du har tålt det nya brødet Gunnda!!!!
Är det bara en månad till så reser du Jona...spännande...du får se i kofferten både en och två gånger så det inte är fler på lassssset....älskar själv USA, vi har varit där några gånger sist var det mellan 2 cellgiftkurer=)=).....i Las Vegas, men nunär man är sjuk, är jag glad å bo i Scandinavia.....nej nu må jag dra....Tutta är på hytta, med gubben sin och njuter.....=)=)
Ha en fin dag alla....
Kram
Mia

Anonym sa...

Hei igjen:)

Håper du får det belte til å virke Mia. Lykke til!!

Er litt uggen i dag men vet ikke om det er brødet eller null søvn som er årsaken. Har hatt rene katte-vandringen inn på soverommet i natt. Vi har katte-dør og som i natt, besøk av alle katter på sørlandet:) Men fortsetter brødforsøket og stenger katte-døra i natt.

Ha en fortsatt fin dag!!

Klem Gunnda

Jona sa...

Hehe, ja kanskje det er fler i kofferen når vi reiser, Mia. ;) Kunne jo vært koselig og det da.
Du er litt av en tøffing som reiste til USA mellom to cellegifter.

Håper det ordner seg med brokk belte!!

Helt enig, Gunnda. Det er vakkert de fleste steder her i landet. Det jeg liker best med Sørlandet er kimaet :)
Hehe, slitsomt med alle nabolagets katter innom i natt. Kanksje de hadde fest hos dere ;)

Her blåser og blåser det. Håper ikke fin været til helga blåser bort :(

Nå er det middags-tid. Vi snakkes snart igjen :)

KlemKlem

Anonym sa...

Hei Mia!

Gode nyhetar, Mia!

Eg skreiv innlegg her i går, men det ligg sikkert og kosar ute i den store space world;-) Irriterande....

Velkommen til Prunella! - Nye damer er triveleg..

Ikkje så mykje nytt frå denne kanten. Sånn værmessig ;-) så blæs eg snart bort, Blomar, stolar osv har fått nye plassar rundt om på tomta, trur eg har berga alt no! Vinden er til og med litt kald.

Skulle ønske eg hadde budd nærare Oslo, Mia, så skulle du fått litt hjelp i hagen....om eg brukar ukjente musklar her eller der spelar ingen rolle! Det hadde bare vore moro.

Gunnda; fekk du prøvd profeten Esekiels brød? Det er bra for meg...utan gluten og nesten utan gjær.
Ellers er eg enig med deg at Trondheim er ein flott by om våren...har tilbrakt mang ein ettermiddag nedanfor Grenaderen mot Nidelva..Studentminner!

Jona; vil du ta med ein ekstra koffert (med god overvekt), så eg og kan bli med? Var der for 3 år sidan og drøymer om å koma attende dit...

I pinsa kjem eldste dotter + mann heim, det vert koseleg. Mannen min og svigerson har veldig lyst til å "prøvekøyre" lavvoen. Eg svergar til senga. Liggeunderlaga er blitt så innmari tynne.......og steinane under veldig stooore..

No står støvsugaren å ventar, her er nok bikkjehår til strikke genser av;-)

Ha det godt alle saman!

Klem frå Gro

Anonym sa...

Halois Alle sammen =)

Nå er det snart helg og pinse .
De har meldt bra vær , så jeg skal være ute å "finne nye muskler".

Så bra at du ble tatt på alvor ,og at noe kan gjøres med stomien din .
HURRA :-)
Brokkbelte høres ut som noe underlig og tungvine greier .Håper det hjelper.

Så håper jeg at strålingen gir ønnsket effekt , BOINK ,BOINK ...

Heldiggrisen som skal på tur over dammen Jona . Ønsker deg en kjempetur......uuuuuuuuuten for mye vondt i ledd og muskler.

Og så sier jeg hei til deg Prunella . Du har rett i at "diller" er terapi .
Godt at Tutta bare er på hyttetur ,blei litt redd det var en tastelanke som var "ute av drift" igjen .....


Kirsten ,Gunnda ,AM ,Sissel ,Gro , Anna og alle som leser .

GOD PINSE fra Magnhild
som vil ha softis på vei hjem fra jobb i morra =)

Anna sa...

Ja, alt skal jo skje på en og samme gang. Men dette løser seg alltid:) Skal begynne å pakke ned litt imorgen, usch usch. Vil ikke pakke, kan jeg ikke bare komme hjem uten å pakke;)??? Har nok fått pakke fobien min fra deg*ler*
Nå skal vi få greie på denne stomin, eller får pappa dra til Singapore og Australia med Andreas istedenfor*ler* Klem

Anonym sa...

Hallo Alle sammen

For et pinsevær ! Det er jo full sommer her ..Har vært ute i sola i to fulle dager nå det er jo kjempedeilig .Har fått litt farge i ansikt og på armer /skuldre ,men BEINA !!!!! De stikker ned som to blåhvite marsipangris bein (med litt bust hist og pist ) Hva er galt med dem , er de for lange så sola ikke rekker ned hahahaha..
Den mest markante fargeforskjellen er blåmerkene (det er jo noe )

Ville egentlig bare ønske deg lykke til på radiumhospitalet og Boinke for at alt skal gå bra .

Lykke til med pakkingen Anna ,jeg missunner deg virkelig IKKE .
Har du fått skiftet jord i drivhuset Gro ? Jeg holder på med å legge bark i alle bed ,og det blir utrolig mange trillebårlass av to tilhengere .

Ha en fortsatt god pinse ,nå må jeg ut å jobbe litt til

Kleeeem Magnhild

Anonym sa...

Hei Mia,

låner litt plass for å svare Magnhild. - Men, eg håpar du har det bra i dette flotte pinseværet, også!

Magnhild: Drivhuset er i orden - mannen spadde og ordna jord....(17 sekkar). Eg ordna alle blomsterbed..så nå ser det fint ut.
Og det med blåkvite leggar veit eg alt om, det er synd ikkje nokon har kome med litt medisin med pigmenter for bein.....! Ein annan filleting er at når det blir varmt og sita ut i sola - ja, da kjem også hetetoktene....kva skjer i denne kroppen for tida? Kvite bein og illraud topp?
Det er godt landskapet er grønt....
Pinseklem frå indre Telemark (26grader) -Gro