23 maj 2009

Sverige.......

Hej alla jänter!!!
Har haft fina dagar här i Sverige..kommer referat senare....men har fått tidigare time hos Gastrokir....först kommande onsdag....spännande.....blev väldigt glad før det.....drar hem till Oslo imorgon søndag....skønt å....å komma hem...sova i sin egen säng......

kram
Mia

8 kommentarer:

Anna sa...

Den sengen dere har her nede skal dere ikke klage på;) Den er god å sove i, men jeg er jo ikke så kresen jeg da;)

Anonym sa...

Hei og hopp Mia :-)

Godt å se du ikke hadde gått deg bort i en quiltebutikk da ;-)

Så flott at du har fått time før tiden (trodde nesten ikke det gikk an jeg )

De to siste dagene hat vært en forsmak på sommeren .....og jeg har bodd ute i hagen . Nå gjør det vondt i nesten hele kroppen ,men det er bare bra ...jeg har brukt kroppen , og det begynner å se bra ut og jeg har prøvesittet hele hagen med kaffikoppen ,og "lukeparkert " i alle bed .

Sender en stooooor Boink
Lykke til på ondsag .

Og til alle dere andre ...kleeeem
NYT SOLA og LYSET

Magnhild

Anonym sa...

Hei Mia.

Masse lykke til på onsdag!!
Jeg skal Boinke alt jeg kan, men ikke på tastaturet:)Jeg går mange skritt da, så det hjelper nok det også! BOINK

Goooood uke og pinse Mia. Ja til dere alle sammen her inne!

Det var så nydelig det du skrev inne hos E. Gunnda!! Virkelig!

Klemmer til dere alle!
Tutta

Gunn sa...

Hei hei.

Litt lenge siden sist nå. Jeg er litt opptatt med å slåss mot løvetann og lignende om degen;) Begynner å bli bedre der ute nå.

I dag har jeg vert på sykehuset hos min ernæringsfysolog. Og det var nyttig! Fikk noen ideer som jeg må prøve ut. Blant annet fikk jeg vite at det er et bakeri i Kristiansand som baker mye uten gluten og hvetestivelse. Men desverre ikke uten melk. Men noe har de:) Så til onsdag drar jeg på mat-shopping til nabofylket.
Det er så godt å ha noen eksperter som er dyktige og snille til å hjelpe seg.

Ellers så nyter jeg våren. Driver som sagt med havearbeid. Luking er en ting, planting noe mye mer givende. Koser meg med det. men kjenner det i kroppen jeg og Magnhild.

Takk skal du ha Tutta. Jeg syntes det ble litt rotete så godt å få en slik tilbakemalding. Håper du har hatt det fint på hytta.

Håper du har det bra Mia. Tenker på deg.

Ønsker alle supre gode våropplevelser. Nyt lyset!!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei igjen.
Jeg må bare svare Gunnda, Mia.
Det ble ikke noe av at jeg dro på hytta, jeg måtte være i nærheten av wc./ Fant ut at jeg hadde det bedre hjemme akkurat da.Nå håper jeg at vi kan reise torsdagen.

kanskje vi får torden i dag Mia, det ser slikt ut her. Håper du har det bra.
Klem og boink fra Tutta

Gunn sa...

Hei

Må bare svare Tutta:):)

Har tydelig ikke fått alt med meg. Håper at formen er bedre nå! Og håper at armen og er på bedringens vei. God tur om dere reiser.

Mia, håper alt er bra med deg!

Hos meg regner det i dag. Har vert på sykehuset og tatt prøver for de har funnet at jeg har hypokallemi eller hvordan det skrives. Det betyr at jeg har for mye kalsium i blodet og det er ikke helt bra. Må prøve stoppe det men må først finne årsaken. Så derfor noen ekstra blodprøver. Hmmm..det er altid noe. Men pytt sann, sikkert bare en bagatell.

Har en fin dag i alle fall.

Håper dere har det fint alle mann(kvinner). Gro, Anna, Tutta, A.M, Magnhild, Jona, Kirsten og Mia og ALLE andre jeg ikke husker akkurat nå.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia!

Lykke til i morgo! Skal krysse det som kryssas kan;-)

Her regner det så det sprutar, tåka ligg tett og eg fyra litt.....No sit eg bare å ventar på eit lite opphald, Odin må ut.......

Ellers høyres det ut som mange her inne lider av det same; ukjente musklar både her og der. Rart det der, jo lenger oppi åra ein kjem jo fleire musklar gjer seg til kjenne!! Kan ikkje tru eg har har hatt desse før....Men, hagen har blitt bra da.

Eg lengtar til ferie no, har egentleg lyst til å reise no. Dessutan er eg misunneleg på Gunnda ;-). Skulle gjerne hatt bobil, surfar på finn.no og drøymer meg bort. Farte rundt på småvegar i Frankrike....og Vestlandet. Bare så synd dei kostar pengar:-) (Lotto vert kanskje redninga)

Ha det godt alle saman, til pinsa kjem finværet!
Mia, eg tenker på deg!
Klem frå gro

Kirsten sa...

Hei Mia.
Nå er du vel kommet hjem fra Sverige, godt å høre at dere har hatt fine dager. Og lykke til i morgen med undersøkelsen.

Jeg har som dere andre vært mye ute og luket og ordnet i blomsterbed. Det er merkelig hvordan det har innflytelse på muskler en ikke bruker til vanlig ja. Men det er deilig også, å kjenne at man har brukt kroppen, blir jo mye bøy og tøy når man holder på. I dag har det vært et guffent vær her, grått og regn. Heldigvis er det meldt fint til helga, og det er jo det viktigste. Det å kunne være ute i deilig vær og nå også så lyse kvelder, det er jo bare helt herlig.

Ha det fint så lenge alle sammen.

Klem fra Kirsten