7 apr. 2009

"tidig" morgon
Sitter med min kaffe kopp, ingen annan har vaknat......stilla.... syr lite....tänker hur lycklig jag har som har detta stället......som betyder så mycket før mig nu...=) här kopplar jag av kan gå mina korta turer sy lite samt ha min familj runt mig och imorgon kommer våra GODA vänner från Sverige......det jag saknar är lill jänta mi....men men så är det när dem blir stora...men blir dem det i en mammas øgon tror inte det.......


Nu har jag sytt färdigt lukkekanten runt det farg glada teppet mitt.....nu ska jag snart børja på vinter teppet............idag är det fint väder det var det igår å men pløtsligt kom molnen....så vi får ta det vädret vi får.......
Gro det var fina grytlappar.....länge sedan jag sett den stjärnan.....men det är mycket jobb med den......
Till er alla andra som läser detta.....ha en fin dag.....
Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Stille her nå; sit dei fleste på hytta utan internett?

Det var eit flott teppe du hadde sydd, eg synes fargane var gode og glade...

Er ikkje slike "aleine" morgonar gode? Fred i sjela, og bare kos. Dei nyter eg,og - særleg når ein kan sita ute på verandaen og la tankane fly....solskinn og fuglekvitter.
Og, eg er enig med deg....uansett kor gamle ungane vert så er dei framleis barna våre. Forresten så er eg barn i mor sine augo, men ho synes det var fælt når barnet fylte 50 år :-) Vi er vel så glad i dei at vi gløymer alder og vaksenliv..
Vi har den minste heime (22 år), den midterste har vore her i helga og reiste i dag, og den eldste kjem på torsdag. Eg kosar meg saman med dei, det er moro å sjå at dei klarer seg godt og lever sine liv - og har fått seg flotte sambuarar. Det gler eit morshjarta.

No har eg tatt påskeferie, skal ikkje tenke jobb på ei veke, Det skal bli godt, har vore mykje i det siste. Det einaste eg skal konsentrere meg om er god mat, P.J. James (krimforfattar) og slappe av....Sofaliv!

Vi måtte ha hunden til veterinær fordi han halta sånn, og han skal ha ferie, han og! Ro i to veker pga strekk/betennelse i skuldermuskulatur. Fekk betennelsesdempande medisin. Mannen min lurte på om vi må få tak i antidepressiva også, for å få halde han i ro...Jaja, det kjem nok betre tider for schæferen!

Dette vart nokre tankar ein tysdagskveld. Kos deg med vener, symaskin og hytte, Mia - hent deg inn og få nye krefter!

Helsing gro

Anonym sa...

Hei Mia :-)

Her er det ingen hyttepåske uten internett :-)

Det var et vakkert teppe ..fine farger enig med Gro glade er rette ordet .

Har tusta rundt ute de to siste dagene , det er litt for kaldt å grave i jorda enda ,men jeg har ryddet og drukket kaffi .
Når vårblomstene kommer opp av jorden er det nesten som å møte en gammel venn ...Det gjør utrolig godt , i dag kom regnet ,men jeg har bøker og marsipan nok til å klare meg .

Jeg ønsker deg noen gode dager på hyttetur , jeg er også glad i å være alene en liten stund om morgenen (ca en kopp kaffi ++)

Ha noen avslappende dager Gro kos deg med å ha dine rundt deg . Lykke til med hunden , det er en utfordring det der ..:-)

PS Lego er alltid gøy tror ikke det går heeelt an å vokse fra det der .
Skulle handle inn påskeegg innhold i dag , og måtte bare innom en veskebutikk som lå på veien og da trenger jeg vel ikke si så mye mere ....

Nå skal jeg pynte påskegren med egg og finne noen kyllinger

Boink og klem og god påske fra
Magnhild :-)

Anonym sa...

Hei Mia og Magnhild!

Ein liten rapport onsdag morgon:
Tjukk tåke - og den er virkeleg tjukk! Litt regn i lufta og varmegrader. Vår!

Skal på handletur i dag, ellers er ikkje planane store...

Magnhild; fekk du kjøpt stort nok påskeegg til å ha veska i :-) (Sidan du skulle handle innhald til påskeegga meiner eg)....

No er det frokost og te! ha ein god dag alle saman!

Helsing Gro

Kirsten sa...

Hei Mia.
Så koselig det er på hytta di!Håper dere får strålende vær og en god påske. Du lager mange vakre ting, du burde begynne med salg på nettet. Er full av beundring. Den symaskina di ser jo veldig avansert ut da.
Her er det hjemmepåske. Fint vær fra morgenen av, men nå blåser og regner det. Jeg har et par bøker jeg skal lese, og nå skal jeg plante om noen stemorsblomster jeg har sådd for litt siden.
Det er deilig med hjemmepåske nå, bare slappe av og gjøre ting som det passer. Jeg har vært i Trondheim og hatt besøk av venninne fra Trondheim i ei uke. Vi dro en tur til Bremen, direkterute herfra. Nydelig by og herlig vær. Satt på uterestaurant og nippet til et glass hvitvin i solen. Kjøpte meg kjole der til datters bryllup i september.

Ha en riktig god påske Mia, Gro, Magnhild, Tutta, Gunnda og alle sammen.

Påskeklem fra Kirsten

Blåbærtua sa...

Hei.
Så utrolig mye fint du har laget siden sist jeg var innom. Likte påskeduken din veldig godt, og sommerteppet ditt...sukk. Jeg ser at du er godt utstyrt med symaskiner ;O)Ønsker deg en god helg, med masse energi til å gjøre akkurat det som frister mest;O)