15 apr. 2009

Hej hej allihopa!!
Ja, väl overstått påsk..... så skönt att alla har haft det fint =)Jag vi har haft det bra....känner att formen kommer sig varje dag som går...... Har haft det bra men samtidigt har min mamma kommit på sjukhuset, veckan innan påsk.....har trillat så =( men jag klarar inte av och resa ned nu....får se nu när formen blir bättre......har dålig samvete för å inte resa ned, men men....får tänka på mig "själv".....stomin fungerar bra....men prolapsen runt stomin är där....jag har blivit vant till att den är stor nu.......=)


Har sytt kant på vinterteppet....är kvar på hytta denna veckan....... så får vi se om det blir tur till Sverige nästa vecka........
Kram från mig

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia og alle!

Så godt at du har det bra Mia. Eg håpar det går bra med mor di. Mor mi har knekt eit ribbein, og sit rimeleg stille....Det er ikkje så greit når dei gamle vert sjuke /knekker noko osv - vi vert bekymra.

Magnhild; det er heilt greit å le av miss Piggy. Av meg og...har vore hos medisineren - som gjetta på kusma, men det har eg hatt så det er det ikkje ;-) Diagnosen blei til slutt: dette veit eg ikkje. Og då kan eg vel sei at det gjer ikkje eg heller, men eg treng ikkje 6 års utdanning for å koma til same konklusjon....Hevelsen har gått ned no, vert det verre igjen må eg til legen på nytt.
Gunnda sa noko om allergi - får du det rundt øyra? Hadde det vore auga så? Eg er innmari allergisk, men har aldri vore borti dette.
Legen sa at det var spyttkjertlar i det området, og det kunne vera betennelse der - eller stein ?? Eg måtte jo spørre om det var nyrestein på gale vegar, men neida - det kunne viss gå an. Når eg kom attende på jobb fann dei diagnosen; no har Gro blitt steingal. Jada.......;=)

Nå er det hundeluftetur, ein liten ein....i går såg vi 6 hjort. Nydelege dyr.

Ønsker alle her ein fin kveld, og kos deg på hytta Mia. Eg er forresten misunneleg på deg, men dei fine teppa du har.....

Gro

Anonym sa...

Heia Mia og alle sammen!

Trillat, er det falt? Usjda, god bedring til din mamma! Det er helt vanlig at vi jenter har dårlig samvittighet! Vi er født med det, Mia! En tlf.samtale om dagen, det hjelper godt det.
Så deilig at dere kan være på hytta enda. Håper dere har fint vær, for her er det bare grått :-/

Å fyttikatta, så nydelig det teppet er!! Flinka! Jeg elsker jordfarger.

Jeg er så sliten i armene i dag;) jeg har løftet minsten, (gutt) hundrevis av ganger disse dagene. Støl kalles det. hehe

God bedring Gro, galgenhumor har du vaffal ;))

Riktig GOD helg, til alle jentene her!! Boink boink Mia, og god helg!

Klemmer fra Tirill/Tutta

Gunn sa...

God bdring til din mamma Mia!!!!
Ja vi jenter er som magneter på dårlig samvittighet!!

Ville bare si til Gro: Ja du kan hovne opp rundt øynene av allergi selv om for eksempel du får et stikk andre plasser på kroppen. Da jeg reagerte på sulfa hovnet øynene opp så voldsomt. Min ene sønn ble stukket av et innsekt og hovnet opp rundt øynene av det. Selv om stikket var på en helt annen plass.
Håper det gir seg!

Natta Mia og natta alle andre.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei

bare ein liten kommentar til Gunnda, det er ikkje rundt augo eg hovna opp. Det er rundt øyra - eller øret... ;=)Kan liksom ikkje skjønne vitsen med det!

Gro

Gunn sa...

Sorry Gro. Slik går det når en leser fort:)
Håper i alle fall du er bedre. Men om du er allergisk så kan det fremdeles være allergi, men selvfølgelig andre ting og.

Ønsker deg en god dag MIa!!

Jeg skal trene litt nå og så er det fysioterapi på planen. I morra er det min faste time hos øre-nese-halslege. Sliter med kronisk eksem i ørene pga allergi og får derfor veldig fort ørebettenelse. Så timene hos han holder meg så og si frisk på det punktet. Veldig bra.

Ønsker alle andre en flott dag!

Klem Gunnda

Jona sa...

Hei alle sammen! :)

Lenge siden sist., men jeg er da innom og leser hver dag.

Leit å høre om mamma'n din, Mia. Håper du får krefter nok til å ta deg en tur etterhvert. God bedring til henne.
Glad formen din er stigenede. Er vel cellegiften som sakte men sikkert kommer seg ut av kroppen din, og de friske cellene dine får muligheten til å komme seg litt igjen :)) BOINKER til deg !!

Har mye vondt om dagen. Har heldigvis fått begynt hos fysioterapeut nå, men har egentlig bare blitt enda værre. Men det kommer seg vel etter noen behandlinger. :)

Ellers så er marsipanan og kokosbollene spist opp :) Nå er det godteri forbud her, og når det har gått en par uker og sukkerbehovet har sluppet, skal sunnere mat innføres. Ikke så lenge til bikini sesongen nå. Og den "hormonpølsa" jeg har fatt rundt magen etter operasjoner og østrogenpiller den sliter jeg med. Men må prøve mitt beste.
Driver litt med den bein-trenings grei, det er bare en par minutter 2-3-4 ganger om dagen, så det går greit. Den er hard på låra, så satser på at den funker :P
Sykkelen eller ut å gå har jeg ikke hatt energi til nå, med så mye vondt i nakke-,arm- og ryggmuskler. Får ta det igjen siden.

Teppe ditt er kjempefint Mia. Du har mange flotte ting å bruke eller pynte opp med nå. Fortsetter du i dette tempoet, så har du vel alle julegaver klare før sommeren.

Håper alle som titter inn her har det bra.
Gunnda, Tutta, Magnhild, Gro, Anna, AM og selvfølgelig deg ,Mia. Og alle jeg sikkert glemte å nevne med teflonhjernen min!

Om noen er inne å leser bloggen til Regine, så boink litt for henne.

BOINK BOINK BOINK til alle de syke mamma'ne her, og noen ekstra til unge, vakre, tapre Regine

Nattaklemmer fra Jona

Anna sa...

Teppet ditt er kjempe fint:)
Håper at vi ses snart, selv om jeg ikke vil stresse deg*ler*

Anonym sa...

Hei Mia
og Hei alle andre :)

Sååå var det helg ,jippii sol og nydelig vær :):))

Har vært trøtt hele uka ,den påskeferien satt godt i gitt

Håper det går bra med din mamma Mia , enig med den samvittigheten vi er nok ikke flinke nok til å la den ligge litt.

Så flirer jeg av beskrivelsen din hos medisindama di Gro . "Vet ikke "diagnosen er festelig . Men nå flyr vi jo til lege bare fordi det er morro ,du er da viiiiiiiiirkelig storforlangende når du krever en forklaring på hva som feiler deg .
Jeg har heller ikke 6 års utdanning bare humoristisk sans ,så du er nok et offer for det ukjente "miss piggy syndromet"
første gang oppdaget i telemark og enda ikke kjent kur (sikkert et virus)
God bedring til deg (og kanskje medisindama di )

Godt at du er heldigere med legen din da Gunnda . Eksem og allergier er skikkelig kjipt ,det er så mye å passe på dersom man ikke har bra medisisner . Håper det går bedre med mat allergien din ,sånn at du kan spise litt flere ting .

God tur til fjells Tutta ...vi hører vel fra deg når du kommer hjem :) spar litt skravling til oss også;)

Og så må du ha lykke til med trening Jona , det er kjedelig at du har så mye vondt i ledd . Håper du har ordna deg på jobb sånn at du ikke blir værre . Den treninga for å fikse vonde armer og nakke er pyyyy , men det hjelper jo etter hvert .

Jeg holder også på med avsnoping av huset etter påske (buuu huuu)
men det går seg til det også .
Det er så mye vakkert å se ute ,og nå er det snart så bra i skogen at jeg kan gå uten å drukne i søle .
beste medisin for en vinterstiv rygg :)

God helg og kleeeeem til alle :)

Boinker for deg Mia
Vakkert teppe flott sammensatte farger , du er virkelig flink

Magnhild

Anonym sa...

Hei Mia,

nå er du vel på veg heimatt......og eg håpar formen er god!

Bare eit lite spørsmål denne søndagsettermiddagen, (det er forresten 16 grader i skyggen her) Mia kor er Kathrienes quiltestue?
Dotter mi er heime denne helga, og eg måtte vise ho det fine du har sydd. Ho driv litt med dette, ho og. Og ville gjerne vite kor denne "stua" låg!

God søndag til alle, kos dykk i sola!

Helsing Gro

Anonym sa...

Hei Mia.
Håper alt er bra med deg! Håper dere har kommet dere vel hjem fra den tynne fjell lufta;)

Vi landet trygt i går alle sammen, etter en fantastisk Hemsedaltur:)
Forstår ikke helt at jeg fått treffe så mange gode jenter på en gang, jeg!! Det går vel opp for meg etterhvert. For en flott gjeng, med Samantha i spissen;) Vi hadde det så utrolig artig;))

Kjære Jona, håper fysion blir bedre etter hvert! Vondt skal vondt fordrives... stakkar lita. God bedring!!

Håper din mamma har blitt bedre, Mia! Ønsker dere alle en flott dag!

Klemmer fra Tirill/Tutta

Gunn sa...

Hei Mia

Jeg håper at du har det bra Mia og at det går bra med mammaen din.

Jeg har hatt en fin helg. Litt hagearbeid og litt tur, en fin mixs. I dag har jeg vert og trent passivt. Altså i en slik muskelstimmulator. Prøver å bli klar til bikinisesongen:)Men vet ikke om jeg uansett har lyst til å trekke i bikini.

I ettermiddag skal jeg hjelpe sønnen min litt med pakking og flytting. Han flytter nærmere meg nå og det er jeg veeeeldig glad for:):) I den prossesen trenger han litt hjelp til å organisere tror jeg. Er litt kaos nå.

Ellers er formen sånn litt midt på treet for tiden.

Håper det går bedre med deg Jona. Er ikke greit å ha det slik.

Fint at dere var fornøyd med turen Tutta!

Håper det går bra med dere alle. Tenker på deg Kirsten og håper alt er bra.

Hilser og ønsker Mia og alle andre en god dag.

Boinker for Regine Stokke!!

Klem Gunnda