28 dec. 2008

Søndag/mandag

Ja, jag har varit borta några dagar.........blev innlagd på Ullevål natt till Annandag jul (3:dje juledag) hade feber, ont i buken så dem behöll mig där........jaja.....tog CT trodde ev. där var stopp i stomien.........men den har en bøy på sig..........så hade jag låg procent så jag fick 2 påsar blod samt så började dem med en penicillinkur....som jag blev kvalm av.......mistade lite matlust å....så då fick jag stanna där till i dag........så nu har jag varit hemma en stund....har ätit lite, men inte mycket.....det blir bättre imorgon......ja.........(infektions provet var høgt när kom kom men nu gått ned)
Det som gør mig mest lei mig att jag måtte in på Ullevål det var att Anna var hemma .....hon kørde mig in...... men vi fick inte mycket tid sammen när hon var hemma ........hon reste tillbaka den 27 gry tidigt på morgonen....Petter kørde henne opp till Gardemoen....efter kom han till mig en stund .....men så fick han dra hem till lille gutten vår........

Som vanligt har det det blivit en ny dag innan jag klarar å lägga det ut på bloggen!!!!
Måndag 29 är det nu...å jag har sovit så gott i natt......men nu är kl 8 klarte jag inte sova längre men det gør inget har kokt mig kaffe tänt julgranen....hämtat avisen......så jag har det så gott.....men om vi drar till fjälls vet jag inte......går fortsatt på penicillin.......så vi tar en dag i sänder tänker jag......men vi hørs mer.....
Gunnda hoppas det går bättre med dig nu........ samt tack till alla som är inne och läser på min blogg......
Kram
Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia

Boinker litt ekstra jeg da...

Håper du kan dra og besøke Anna en tur litt senere .

Håper de får orden på stomien slik at du får mindre smerter ...den skulle jo lette plagene og gi deg en bedre hverdag ikke klusse til alt ....

Ha en god romjul og håper du får en bra nyttårsfeiring , det fortjener du virkelig

Vaaaarm hilsen fra Magnhild

Kirsten sa...

Kjære Mia.
Så synd du måtte på sykehuset i jula, men samtidig bra du fikk undersøkelse og penicilin. Og kjempedumt at du fikk så liten tid sammen med din datter. Det er sannelig ikke bestandig ting går som planlagt nei. Jeg håper du kommer deg nå, og slipper mer magesmerter.

Hos oss har det vært forkjølelse hele jula, ingen ting å klage over i det store og hele. Men kan ikke huske sist vi spiste deilig julemat som ingen av oss kjente smaken på!

Tenker på deg. Klem fra Kirsten

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Huff så kjedelig at du måtte innom på sykehuset en tur igjen... men NÅ får vi håpe at det bare kan bli bedre...

Uansett må du og dine ha ei flott nyttårs feiring...

Anonym sa...

Kjære Mia

Så trist at du nle dårlig og måtte på sykehuset. Skjønner det ble ekstra vondt fordi du hadde gledet deg til å få tid sammen med Anna. Håper at det snur nå og at formen blir bedre. Du trenger noen gode dager og opplevelser nå. Håper det nye året vil bli en ny og god start for deg. At du skal slippe kurer og sykehus. Jeg skal boinke og be for deg.

Jeg har fatt minstejenta mi hjem. Vi har opplevd mye vondt i det siste så vi gråter mye sammen og vi trøster og støtter hverandre. Vi har et veldig spesielt bånd vi to. Hun opplevde tidlig i livet vonde ting som vi sammen har jobbet med å bearbeide. Det har spleiset oss sammen. Hun er en veldig spesiell person for meg og vi har altid vert veldig knyttet til hverandre både hun og jeg og guttene mine.

Nå ser jeg frem mot lysere dager.

God bedring og klem til deg Mia.

Gunnda

Jona sa...

Håper det er bra med deg nå, Mia. Dumt ikke stomien din virker som den skal. Håper du får tatt igjen litt tid sammen med dattern din snart, kjedelig at du skulle bli så dårlig når hun var hos deg.
Jeg håper at 2009 blir et bra år for deg!! Boinker sendes i massevis.
Godt Nytt år!!

Klemmer fra Jona