4 dec. 2008

Packar

Ja, vi ska till Køpenhamn........... men då må man packa.......kan inte gå med samma kläder hela helgen eller.........nej, och inte kan jag køpa nya hela tiden då tror jag gubben blir gal...........
Glädjer mig så till å träffa Anna igen :-) länge sedan sist...... men nu kom gubben min hem så nu ska vi äta lite lunch :-) sen ska vi ut och handla lite ting som nissen behøver till adventskalendrarna, vi får se vad det blir.........och sen ska vi packa........
men tarmen vill inte helt.......det som kommer ut är sten hårt........trots all laxtolose......men det går bra....må bara massera lite runt stomien........ det är mycket man må tänka på.....typ stomi utstyr i handbagagen.......men sax i kofferten.........om inte kofferten kommer fram må man ha stomiutstyret.........så nå må jag klippa till påsarna å.......... så har jag fått handikap kort før toaletten så jag får tvättat runt stomien.............men jag glädjer mig till å resa :-) samtidigt är jag lite orolig.......nej nu vi gøra något....... vet det är sent men godtur Gunnda......Jona ha det gott.....Tutta tack før hilsen.......Magnhild detsamma........till alla en jätte kram.........
Mia

4 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
God tur til deg, og kos deg masse...

Kirsten sa...

Hei Mia.
Ville bare ønske deg en skikkelig god tur! Dette vil nok gjøre deg godt, og så koselig å få treffe datteren igjen. Skjønner det er mye å tenke på angående pakking og stomi, men det høres ut som du har tenkt gjennom det meste,så dette går nok greit.

Jeg har vært på handletur med datter i dag, og vi har koset oss skikkelig. I helga må jeg begynne å gjøre noe til jul. Bake litt og sånn.
Klem fra Kirsten

Jona sa...

God tur!!! :))

Sissel sa...

Hei Mia,

Du er nok i København når jeg skriver dette, og jeg håper dere har det kjempefint. Som du sier, dere bor på et bra hotell, så dere kan hvile innimellom slagene.

Skulle jo vært innom og ønsket god tur, men jeg har hatt et par travle dager. Jeg bor i blokk på tre etasjer. Vi har vindu i hver trappeoppgang, og da jeg så hvor skitne gardinene var, tok jeg dem liksågodt ned og vasket og stivet dem. Det ble virkelig bra. Så skal vi kjøpe kunstige laurbærtrør å pynte opp med. Vi pusset opp i løpet av fjoråret, så dette blir prikken over i'en.

Jeg har også "pyntet" et tre i haven med fuglematere og meiseboller, så der er det liv og røre kan du tro. De trenger hjelp nå i kulden, småfuglene våre.

Riktig julestemning her hos oss. Hvite lys i julestjerner i alle gater i sentrum, og sne overalt.

Gleder meg til å høre hvordan det er gått i Køben, Mia. Alltid trivelig i den byen, men spesielt nå i førjulstiden ville jeg tro. Danskene er et blidt folkeferd.

Håper det går bedre og bedre med stomien etter hvert.

Mange adventsklemmer til deg fra
Sissel