18 dec. 2008

"modeller"Detta sydde jag igår.. tycker de i brunt och turkist är så fina......
Detta är gamla modeller men storleken ser man.....
Men annars går det framöver med smärter och allt....... men trøtt är jag men så är det.......... sitter och hör på Petter Jöback sin cd "Jag kommer hem igen till jul" den tycker jag är så fin..........men nu må jag gøra något.........
Kram
Mia

7 kommentarer:

Tove Sollander sa...

Hei verldens beste Maria! Nu har vi baket gotteri blev både dubbel og trippel resepter så vi har nog alt for mye i jula! ses på søndag! klem fra meg!

Mia sa...

Jag glädjer mig :-) länge sedan sist.....samt få hem lille gutt igen.....
Kram

Neta sa...

Guuuu va fina väskor. Himla duktig du är till att få till färgkombinationer och mönster. Ser var Andreas har fått sin kreativa sida ifrån
Kram

Anne Marie sa...

Hei kjære Mia...
Har lest dine siste innlegg... så vakkert med 3 brennende lys i en så fin adventstake... kanskje jeg kan finne meg en som ligner en gang for den likte jeg veldig godt... i år har vi 4 telys på et fat her i leiligheten... Vesken med engelen på var også nydelig.. dus og stille likssom...

Jeg føler også at jeg kjenner deg litt... du har jo fulgt oss ganske lenge nå og kommer stadig med dine gode klemmer... det setter vi stor pris på:-) Hadde vært gøy å truffet deg... Vi blir her i Oslo til over jul i allefall... så får vi se... kanskje vi får det til :-)

Ønsker deg og mannen gode dager og en fin jul :-)

Stor klem fra am

Anonym sa...

Kjære Mia

Takk for at du tenker på meg!!

Har det ikke så lett nå om dagen. Er mange vonde tanker å slite med når man mister en som står en nær. Sorg, vemod, medlidenhet, dårlig samvittighet, vemod, anger, alt surrer rundt i hodet. Samtidig vekker det til livet minner som er glemt. Jeg har sett på gamle bilder som har vekket gode minner. Vemodig men og godt. Men mest av alt medlidenhet med familien. Spesielt yngstebarnet som var i en kraftig opposisjon til mammaen sin og som har det svert vondt nå.

Ei jente jeg studerte med og var på gruppe med i fjor døde og nå bare 37 år gammel. Hun etterlot seg mann og tre barn. Det har vert mye vondt. Samtidig er ikke formen på topp.

Men vet du hva Mia. Samtidig får det meg til å våkne litt og tenke over livet mitt. Hva er verdifult. Hva vill jeg gjøre mer av. Hva gjør meg godt. Hva gjør mine kjære godt. Hvordan er vi mot hverandre. Ønsker vi å se det beste eller verste i våre nærmeste. Hva er kjærlighet. Hvordan gir og viser vi kjærlighet. Tar vi hverandre som en selvfølge?? Osv.

Jeg tar opp livet mitt til nærmere vurdering, så godt jeg kan.
Det gir meg en mulighet til å leve mer bevist og nyte det som kan nytes. Det minner meg og på at livet er uforutsigbart og ikke kan utsettes.
Har opplevd slike tanker før, men blir minnet på det nå. Og det føles nyttig men og vondt. Vondt fordi det er på grunn av tap av nære og kjære det blir aktualisert.

Jeg har bestemt meg for at jeg og vill bruke det jeg måtte ha av kreativitet og skape ting. For å kjenne mestring gjennom å skape. Kanskje det vill gi meg bedre selvtillit og mestringsfølelse. Og for å være god for andre må en være god for seg selv.

Du skaper så mye vakkert Mia.

Ønsker deg en fin helg.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia

Du syr og syr vakre ting ,for en skaperglede . Jeg vil innom for å ønnske deg en riktig god jul.

Det er bra og lese at det går bedre med smertene , håper du har dem under full kontroll til jul .

Håper du har pakket inn mange flotte hjemmelagede gaver .
Det som er så flott med bloggen din er at du ballanserer mellom dine tanker om kreft og din glede med å sy . Jeg lukker altid siden med et beundrende blikk , og tenker at du er sterk .
Jeg er takknemmelig som får se alt det fine og jeg gleder meg på dine vegne når noe går deg godt .

Ha en god jul Mia og kos deg masse .

Klem fra Magnhild

Bettans Bravader sa...

Hej
Vilka fina saker du syr.Ville bara önska dej en God Jul och ett
Gott Nytt År.Såg i ett annat inlägg din fina adventsljustake,blev helt förtjust aldrig sett nåt liknande.Måste leta upp en sån till nästa år/Kram Lisbeth