8 juni 2010

Hej igenJa, idag står det en ny artikel om helse Norge.....Ja, jag vet inte vad jag syns om artikeln av helseprofesorn Per Fugelli.....klart alla vet att "döden kommer" och att vi må godta den, men inte när som helst i livet. Jag tror inte det är många som vill tillbringa sista levnads åren på ett sjukhus.
Det att man ska ha ett värdigt liv och en bra livskvalitet, det är det många kroniska patienter önskar sig, tror jag iallafall......

Till något "trevligare nu har vi tre hundar här hemma,sonen sitter på flyg till Spania nu, låter härligt.....så vi är hund passar. Kan bli lite intenst mellan slagen, tror det är värst idag, allt nytt för den som kom till sist, Turbo,han har inte varit här så mycket, men det ordnar sig =)=)

Ha en fin vecka....

Kram
Mia

4 kommentarer:

Helena sa...

Jag är också svensk och har bott 27 år i Norge. Det har vi gemensamt. var i Norge bordu? Jag bor i Oppegård.

Mia sa...

Hej Helena!
Jag bor i Oslo, så det är inte långt från varandra<3 =)

Helena sa...

När du skriver om Tone, är det Tone och Espens blogg du menar? Den har jag läst, och har deras bok. Samantha har jag också läst om. Gunnda var väl en på deras blogg som skrev insändare? En jag känner har haft samma cancer som du, och är nu frisk. Var stamkund på Oslo Akutten när barna var små, så där är vi kända. Storebror går till behandling på Ullevål gastroavd. och är mycket nöjd med dom.

Mia sa...

Ja, det är Tone som har skrivit Gjør en forskjell....jag följde med hennes resa....ja, Gunnda följde med samt många andra härliga damer. Det är bra att någon blir friska från den hemska sjukdom, som den är....
Jag har varit lite på gastroavd. själv...tyckte bäst om den kvinnliga läkaren, Maria Gorder tror jag hennes namn var..
Just nu har jag haft 3 Gordon setter ute i långlina.....det gick bra =)=)