14 mars 2010

snart helgen slut........

Fy, vad helgen går fort fredag kväll och söndag kväll, har varit hemma denna helgen, gubben var inte bra, var på Oslo akuten och fick tabletter...nu är det bättre
Men en glad nyhet, jag blev fritagit från å sända in var 14 dag...till Nav.... blir lättare att hålla fokus på allt det andra.

Ja när jag skriver detta har det blivit måndag.......orkar inte så mycket för tiden, men jag har pratat med dama min, dem insomnings tabl. jag tar kan ge en hängöver så jag tittade i necesären min och där hittade jag en karta med en annan typ tabletter så ska prova det inatt.....lite fjantigt om det är tabletterna som gjort mig sömnig...... men jag blir tröttare om jag inte sover.........
Så imorgon ny blodprov... hoppas jag att inte är så trött utan jag kan sy lite.....Kenzo ska bli med gubben på jobb.......
Det kommer snart bilder Anna..........är bara lite trög............

3 kommentarer:

Gunn sa...

Uff da Mia. Ikke greit å være så trøtt. Håper det hjelper med andre medisiner!

Håper at mannan din er i form igjen.

Og kjempegodt å høre at du slipper å sende meldekort. Helt enig at det er bedre du får bruke kreftene dine på andre områder.

I dag har jeg vert på kurs og så på jobb på biblioteket. Jeg ble sykemeldt fra jobben i barnehagen. Skulle egentlig dit i morra. Godt og vondt synes jeg. Leit å ikke klare det men godt å slippe når det ble så vanskelig.

Lykke til med blodprøvene i morra Mia! Så håper jeg du får en god natts søvn!!

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia!

Ei stund sida no, eg fylgjer med - men, overskuddet til å skrive har liksom vore borte. Litt for slitsom på jobb nå.
Lengtar til varme og ferie!

Eg sit her og tenker på deg og alt du skal igjennom, og det set ting i litt andre perspektiv. Å vera sliten er ille nok, men di diagnose er mykje verre. Eg håpar denne veka går fort for deg, og at du kjem "heilskinna" gjennom den. Lykke til!

Det er litt rart med damer (særleg) og søvn. Skulle tru at dette gjorde oss trøtte og at vi fekk sove, men neida- då går hovudet på overtid og spelar oss eit puss! Skulle i grunnen ha vore ein knapp vi kunne trykke på og slå av alt!!

Mia - lykke til!! -eg vil gjerne høyre at dette har gått bra;-)
Klem frå Gro

Anna sa...

Se, det loser seg for snille piker.. En sak mindre a tenke pa:) Dette gar sa bra sa... Klem