8 mars 2010

2006

Den 8 mars i 2006, blev min första cellgift kur avslutad, min väninna flaggade och hennes jäntor trodde att hon hade blivit "feminist" men hon flaggade för mig......var frisk i 9 månader då kom j.....tillbaka.....så har det gott i ett sen med olika typer kurer, och nu är det en gång i veckan, jag är så trött vill så mycket, har mycket jag vill sy men......när man står och på morgonen med alla tabletter......så önskar man å vara normal, gå på jobben .......vara en som drar in pengar till "fellesskapet"med skatt, istället känns det som att man är till belastning för det norska stat, var 14dag må man sända in ett schema om vad man gjort......och sänder man det inte rätt dato får man kanske pengarna senare, det är pga.jag är korttids trygdad i 3 år varav 1år har gått nu...Jag önskar mig inte i denna sits......detta går ut över fel personer...(alla kronisk sjuka).... kan få fritak för detta men som vanligt klarar inte Nav å behandla alla, fast min läkare skrivit ett brev om min sits........och det är sänt in till Nav....nu bad jag socionomen å hjälpa mig...har inte ork med det, nu vill jag konsentrera mig om å klara av flest kurer.......

Men till lite skoj å berätta är att Anna gumman kommer hem, den 2 sept. landar hon i Köpenhamn......
Nu ska jag klä på mig och sätta mig vid symaskinen.......nej, oj jag har glömt å äta frukost bäst å göra det först........

Ha en fin dag

Kram
Miangantuk

3 kommentarer:

Anna sa...

Du er ikke en belastning for noen!! De som er en belastning for denne stat, er folk som ikke gidder a gjore noe, men som sitter hjemme og er friske..
Yes, jeg kommer hjem i sep, gleder meg veldig.. Ikke glem a spise ordentlig na:) Klem

Gunn sa...

Kort innom. Nei enig med Anna. Du er IKKE en belastning for noen!!!
Du har jaggu ditt å stå i. Du er en flott og tålmodig kvinne. Forstå veldig godt at du er sliten av alt og vil ha et normalt liv!!

Skriver mer i morra.

Nattaklem fra gunnda

Gunn sa...

Hei igjen Mia.

I dag skinner sola fra skyfri himmel og det er varmt!!:)
Jeg har det bra men er litt sliten for tiden. Er kanskje vårslapphet:)

Som jeg skrev i går forstår jeg at du er sliten av sykdom og behandling og NAV kanskje om jeg forstod deg rett. Jeg begriper ikke alt det NAV holder på med. Det er reformer og endringer hele tiden. Og en behandlingstid som er helt utrolig. Håper du snart får slippe disse meldekortene. Det er jo helt unødvendig i din situasjon!!

Godt å høre at Anna snart kommer hjem. Det blir fint for deg og dere!

Ønsker deg en god ettermiddag og uke.

Klem Gunnda