20 juli 2009

Tankar

Sitter i en stilla hytta gubben sover Kenzo sover....... Andreas och Tove är i Oslo, dem har fri idag så dem drog ned och skulle gå på bio.......Det är inte mycket folk här oppe, idag är det lite lysare än igår, då hängde dimman långt ned......
Sitter och tänker på hur lill jänta har det i Sydney, hon är väl på skolan nu=) såg på hennes blogg att hon "längtade" hem, klart man får den känslan i ny och ne.......

Detta bildet blev tagit sist på hytta....bror och syster är det syskon kärlek=)=)


Två andra kompisar som är ute...Pelle och Kenzo, det är lite specielt, Kenzo går ned till Pelle och lägger sig vid sidan av buret till han, där kan han ligga länge nede=)=)

Ja, så flyger mina tankar på allt och inget, men jag har det bra nu......
Hoppas alla som børjar jobba idag, det gør min goda väninna efter 3 veckors ferie, så har min andra väninna bara ennnnn.... vecka kvar å jobba, så då träffas vi=)=)=), det är "Mamøbønderna då ska vi gøra västlandet otrygg i ett par dagar=)=)
Själv har man inte ferie modus=( har ju det hela året.........

NU har det börjat regna igen=( det behøver inte vara sol, men regn det är så trist...
nej, nu ska jag se på lite tyger som jag tänkte sy något av.......kanske en ny duk till hytta=)

Ha det gott alla
KRAM
Mia

5 kommentarer:

Anna sa...

Hellu:)
Såklart sover sovegrisene;) Det er det Kenzo får det fra, pappa **ler**
Håper dere har bedre vær der oppe nå, her er det ganske fint vær. Men føler meg fortsatt ikke helt 100% og det er lett å ta av seg når det er sol, man glemmer liksom at det egentlig er kallt. Klem

Anonym sa...

Hei Mia,

det høyres ut som du har det bra på hytta!

Vi drog til Sørlandet i stadenfor Malmø denne veka, værmeldinga var ikkje så bra i Sør Sverige. Vi reiser til Malmø på laurdag - då lova yr.no betre vær der nede.

Det er ikkje topp vær her nede heller, det regner og er 12 grader - så det er ikkje bare solskinnsdagar på sørlandskysten;-) Dårleg vær er ikkje sunt for lommeboka, hehe...(men, vi får gratis kost og losji av svigerfar ;-))

Mia, god tur til Vestlandet - og håpar formen din held seg like god! God ferie til ale saman her inne!

Regnværsklem frå Gro

Anna sa...

Kan trøste deg med at det regner i Sydney også:( Klem

Anonym sa...

Til Anna;

men i Sydney er vel regnet varmt, eller? Eller er det kaldt nå når det er vinter?

Gro

Anna sa...

Det var ganske kallt idag:(
En bra blandning mellom veldige regnbyger og sterk vind, merker at det er vinter her nede. Men skal ikke klage, vi har hatt over 20grader, de tre siste dagene;)