14 juli 2009

Fødelsedag


Ja, nu har man blivit vuxen är det inte det som man säger =)=). Tack før alla hälsningar....vi är tillbaka i Norge, ska inte fira den något speciellt, bara gubben och jag....men alla flagger før mig, klart det är i Sverige...prinsessan Viktoria och jag har samma fødelsedag =)=)

Vi var ute och kørde med mina føräldrar i søndags på Österlen i Skåne, det är å rekommendera Gro om ni ska till Sverige....bildet kommer där ifrån, men vart vet jag inte=( hela kusten från Åhus, Degebergas backar, Kivik, Baskemølla och ned mot Simrishamn, Ystad, mot Trelleborg är det många campingplatser och lediga rum finnes över allt, om man vill køra på sparken, här är det fint, så här stannar vi =) det är så mysigt =)....... så kan man dra sig vidare mot Malmø och dra över till Køpenhamn, Helsigør, så över till Helsingborg, så dra nord över igen över Høganäs, Mølle, Ängelholm, Båstad.....inte gløm å køra små vägar, mycket mysigare........
Så till er alla ha en fin dag=)=)
Kram
Mia

3 kommentarer:

Marita sa...

Hej min kära syster!
GRATTIS PÅ DIN DAG
Välkommen till de storas magiska ålder, denna stund har vi väntat länge på. Vi har haft en jättefin dag i Malmö och hoppas ni haft detsamma. Vi längtar så tills att vi kommer upp till er så att vi kan fira din dag som vi "brukar" fast utan att somna i gräset...
Det var så härligt att träffa er
2 dagar i sträck i helgen så nu känns det tomt utan er. Men men vi ses ju snart.
Var rädda om er
Kram från "storasyster" Marita

Kirsten sa...

Gratulerer Mia!! Håper du har hatt en kjempefin bursdag, og oppholdet i Sverige har sikkert vært herlig.

Vi har ferie, og i morgen drar vi med bobilen nedover svenskekysten og over til Danmark der vi har tenkt å ha et par dager i København, deretter får vi bare se hvor ferden går.
God ferie til dere alle sammen!
Sommerklem fra Kirsten

Anonym sa...

Hei Mia,

og takk for gode reisetips! Vi reiser vel i løpet av helga, trur eg. Det er litt avhenging av dotter mi - ho må vera schæfer-passar, men skal vaske ned leiligheten sin først. -Ellers, jenta er kjempeglad i dag; ho kom inn på masterstudie på NTNU. Nå gjenstår det å finne leilighet i Trondheim.
Her har det vore torden og regn i kveld, rektig ille. Regnet spruta rett ut av takrenna! Bikkja er selvfølgeleg livredd og må nok ligge ved mammas seng i natt;-)Store, tøffe schæferen;-)
Eg ynskjer alle her inne fortsatt god ferie, og kos dykk kor nå i verden de er!
Mia, ha det godt og kos deg i Oslo!
Klem frå Gro