25 juli 2009

Lørdag

Ja, idag är det lördag, grått lite trist väder, kan inte bestämma sig hur det ska bli=(, tänker ta oss en tur till Fagernes idag efter frukost........
Är det någon som har "kärring råd" mot trötthet, får inte tillbaka orken min=(, klart jag har kanske lite brott om......får se om jag ser en hälsokost affär....... annars tycker jag att formen är ganska bra, har sytt lite kommer bilder snart, men det är i gubbens kamera, hans tar lite bättre bilder än min, på kort håll....
Ja, kan inte tänka mig att min lilla dotter är Down Under.........men vi pratade med henne på skyp, det fungerade bra, hon och gubben min har kamera på sin data, det har inte jag =( men det var skoj å høra hennes stämma... billigare än å ringa......=)=).

Nu får vi äta frukost och dra till Fagernes......Gro god tur till Malmö, våra vänner kommer där ifrån=), Tutta fortsatt fin ferie, hoppas du är rädd om din arm......Gunnda är du fortsatt på tur i bobil, kør försiktigt....Magnhild är du på båtferie, så då hoppas jag att ni har bättre väder än här.......Jona, du kanske börjar å tänka på att vända hem igen, men koz er dem sista dagarna, så må vi få en uppdatering när du kommer hem..........

Kram till er alla
Mia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og hopp Mia :-)
Håper dere har det fint på Fagernes , jeg stoler ikke helt på helsekosten så jeg sender en energi-Boink for sikkerhets skyld .
Så gøy at skype fungerte .Har ikke prøvd det selv . Men verden er mindre enn før ,når man måtte sende brev, eller ringe på en elendig telefonlinje med ekko.

Da har jeg begynt på den siste uka med ferie .
Gubben er reist på jobb.
Nå må det bli bra vær for disse regneværsdagene blir dyre. (Det er dyrt å dra på shopping he he)

Vi var i Stockholm da gikk vi "glipp" av 4 dager med regn hjemme og slapp unna med 3 små regnbyger .Stockholm er en fin by ,du må nok ha mange turer til datteren din Gro.

Båt turene har vært begrenset
mellom regnbygene , men noe har det jo blitt. Har sett at Jona har hatt det varmt heldigrisen håper dere fremdeles har det fint .
Gunnda håper jeg har kjørt fra regnet hvis dere er i bobilen da .
Ellers ønsker jeg god sommer til alle dere andre Tutta ,Gro ,Kirsten og Anne Marie +++ alle andre

Hisen Magnhild

Anonym sa...

Hei Mia - og resten!

Jag är i Malmø....,-)

Og neimen om eg forstår skånedialekta når folk snakkar fort!
Her er været stort sett bra, nokre få regndropar i dag. Vi har farta rundt i byen, og lommeboka er like full i kveld;-) Hm...vi skal over til København i morgo så vi får sjå da!
Vi har det triveleg på campingplassen her.

Til Magnhild: Gjett om eg skal til Stockholm...men datter skal reise til Nepal fyrst - og eg har foreslått å vera vaskehjelp. anstand, kokk osv...men alt er avslått.huhu....Men, skal til Stocholm, altså.

No er mannen ferdig å grille, så no vert det mat. Vi har fått besøk av eldste dotter og mann som kom frå ferie i Provence i kveld. Her vert det ein lang kveld.....

Til alle: fortsatt god ferie og hugs paraply. Mia, eg håpar formen din held seg bra!
Klem frå Gro