25 dec. 2010

Juldagen

Sitter här och tänker på att ofta blir det inte som man vill.....
Tillbringade lille julafton på Ullevål akuten där...... min crp hade ökat till över 160, (gått från 90 till 12o också sist mer än 160).... ja ja det blev Ullevål :( rtg av lungor, dem flesta blodprover var ok med tanke på att jag var i den fasen efter cellgift kur där alla blod värdier är som lägst, undtagen en som var väldigt hög och då kunde det ev vara en lungemboli..... så då blev det att vänta på CT av lungorna, ytterligare väntan på den....kl 18 drog gubben hem för å gå tur med hundarna..... kl gick vid 22.30 var det tid för CT.....Ja, vid 24 tiden kom sköterskan in och sa den visste ingen lungemboli....tack gud för det...... men så under revbenen har jag jätte ont... så ni kan se när jag ska hosta, en hand på bråket vid stomin en hand under revbenen, samtidigt ska jag hålla min för munnen..... ja ja det är en syn....
Så läkaren ville då att en kirurg skulle se på magen, så det inte var något fel på den å.... det som kommer från stomin är väldigt tunt...... så då blev det väntan på han, men när han kom så kunde han inte säga något speciellt , med tanke på att resten av magen var mjuk...... så efter vart fick vi resa hem, jag fick lova å komma in med en gång om jag fick mer ont.
Vi fick å lov å resa på fjället men vi kom inte oss dit pga. mina smärtor klarade jag inte sitta i bilen opp ditt....
Så på julafton drog Anna och gubben ut och fick köpt ett litet julgran samt lite mer mat.....så det blev jul hos oss till slut.......
Idag känns det bättre.....bara hostan slutar snart så musklerna får lov att vila.....

Tack för all omtanke från er och en fortsatt fin jul....

Kram
Mia

4 kommentarer:

Anonym sa...

Älskade syster!
Tänk så mycket elände du gått genom men stark som du är så fixar du det! Jag är dina största fans. Det såg ut som om ni fick det mysigt när jag tittade på Annas bilder.
Snön fortsätter att komma och jag skickar gärna upp en hel del till er.
Ha det fortsatt bra och krya på dig
Puss och kram från storasyster

Anonym sa...

God bedring, Mia, håper du blir kvitt smertene raskt!
beste hilsen, Merete

Atelje Vävarfinken sa...

Du tappra lilla manniska, tänk vad mycket man ska gå igenom och klara av, det är tur att man inte vet i förväg vad som ska ske i livet.
Ha det så bra som du bara kan.
Kramar från Vävarfinken Mia

Helena sa...

Krya på dig.
När livet tar tag i en, måste man ta tag i livet. Bra du blev ordentligt undersökt, och läkaren har undersökt allt dom kan.
Tänker på dig, och önskar att nyåret blir lugnt.