22 sep. 2010

Hej igen


Nu ska snart pratedama mi komma :) samtidigt ska hon skylla vapen.... det må göras ca. var 6 vecka... formen är trött slitter med förkylningen den vill inte släppa taget, trolig är det å en reaktion på flytten till min pappa, allt vad det innebar....
Bildet tog jag i Stockholm, ville ha med mig alla blomsterna hem :))

Ha en fortsatt fin dag

Kram
Mia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Ei stund sidan eg har skrive her nå - men eg fylgjer med! Eg har også vore ein tur i St.holm og kosa meg.... og ein tur til varmare strøk. Då var det eit sjokk og koma heimatt til snøkledde fjelltoppar:-)
Godt at du har pratedama di, så du får sortera litt tankar og får ut litt grufs! Men, eg trur du er ei sterk jente som klarer deg!
Fekk du handla stoff i storbyen da? Eg var inne og såg etter noko, men det vart ikkje handel denne gongen. Fekk kjøpt meg ei kurv,da (veskemanien slår til)! Eg har veldig lyst til å ta turen igjen når jolemarknadene kjem, det var så koseleg når vi var der i fjor - sjølv om det var iskaldt.

Har du fått kosa deg saman med datter da? Tenker det er greit og ha på denne sida av jorda;-)

No tikkar klokka mot leggetid, men fyrst må schæferen og eg ut ein tur. Det er ei lita utfordring i desse lemen tider......
Ha det godt Mia og kos deg!
Klem frå Gro

Helena sa...

Hur går det med dig, hoppas det ornar sig med förkylningen och resten av hälsan. Nu har vi haft 2 frostnätter, så nu har jag tagit fram vinterstövlarna.