12 apr. 2010

Ny vecka

Hej

Ja, då har jag fått strålning nr5 och alla blodprover var bra.......inget nytt blod=) Nu har min gamla pappa kommit opp hit.....mysigt å få besök.....
Lite dumt dem ringde från Fagernes i dag och sa att det var förändringar i handledet, så nu må jag rtg den igen......lite bakslag......men dem var snälla på radium så dem sände en henvisning till Ullevål =)=) så då får vi vänta och se, det är 11 dagar sen det hände, så hoppas det inte blir noe komplikationer nu......

Men annars är det ok här i huset.....Andreas kommer överranskande nu ikväll, morfar vet inte om det =)=)=)......

Ha en fin kväll......

Kram
Mia

4 kommentarer:

Gunn sa...

Så mye bra MIa. Godt prøvene var bra, at du har fått din far på besøk og at Andreas kommer hjem! Kos dere!!
Håper håndleddet ikke gir deg problemer nå!

I dag skinner sola hos meg. Jeg har fri i dag men skal til legen. I kveld skal jeg gå tur med ei vennine som trenger å komme ut litt. Hun har hatt kreft og er frisk av den men kroppen er sliten og hun finner ikke tilbake til roen.

Ellers har jeg nytt fine dager i sola når tiden har strekt til. På søndag hadde min datter og jeg en lang tur i skogen. I går luffta vi bo-bilen for første gang i år og den fungerte fint:)

Ønsker deg og dine en fin dag Mia!

Hilser til alle.

Klem Gunnda

Anonym sa...

Hei Mia!

Litt skrivetørke i det siste.....har vore mykje på jobben. Kosar meg med vår, raking og blomane i hagen. I kveld har det lukta fyrverkeri her, sjølv om det er langt til Island så går vinden fort!

Det var godt og høyre at prøvene var bra, og at du kosar deg med far og son. Får håpe håndleddet oppfører seg bra også. Du får vel problem med syinga nå da?

Kos deg heime med alle dine, nå - det fortener du!
Klem frå Gro

Gunn sa...

GOD HELG MIA!!! Håper du har det bra og at du får kost deg med sol og vår. Jeg skal kose meg ute i dag, bare en tur til allergilegen min først. Viktig å holde allergien under kontroll så en kan nyte vår og sommer. Jeg har verdens beste øre-nese-hals lege:)

Så blir det nok en bo-bil tur.

Ønsker deg og dine og alle på denne siden en GOD HELG!!

Klem Gunnda

Jona sa...

Hei Mia.

Håper alt er bra med deg om dagen! At strålingen går kjempe bra og du er i form :)

Om du er på Radiumen i morra, så bruker vi bade-damene å ta oss en tur på Vardesenteret etter badinga. Mette og :)
Om du er der, og orker, kan du jo stikke oppom en tur. Vi er der fra ca kl 12 hver tirsdag :)

Klemmer og boinker fra Jona.