14 dec. 2009

Hemma igen

Hej hej!!!!

Då är man hemma igen efter en fin tur till Köpenhamn......som vanligt var det mysigt=)=) Klarte å undgå alla demonstranter......på hotellet var det en del delegater som bodde, så det var inte densamma stämningen på hotellet som det brukar vara....kan väl inte säga vad egentligen men men...... Idag har jag fått ny kur, så ska jag ha nästa måndag, sen är det jul fri, där efter reser vi till Anna=)=)=) Som vanligt har jag sovit sen jag kom hem, har endel smärtor i ryggen, så formen är inte helt topp....nu ska jag prova och elda, men den vill inte som jag denna ovnen=(=(.......så ska jag dricka vatten ska dricka mer än 2 liter helst......så "giften" kommer ut igen.... Ha en fortsatt fin advents tid=)=) inte stressa, det blir jul ändå...... Kram Mia


8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia,

tenkte på deg når eg høyrde om demonstrantane.....håpa du kom deg unna politiet;-).

Så fin joleside du har laga, eg blir imponert! Er liksom ikkje heilt inne i bloggverdenen....

Nå har eg vore ute siste tur med Odin, og vi fekk jaga vekk elgen frå hagen. Det er ei utfordring når kameraten ser meir enn det eg gjer i mørkret, men eg høyrde han!!! - og er redd for elg. Ikkje koseleg å ha dei 4 meter frå huset.
Ellers har kvelden gått med til julekortskriving. Tanter og onklar osv.....på begge sider. Har nokon av dykk gifta dykk med jolekortskrivar? Vel, ikkje visste eg for over 30 år sidan at jolekortskrivinga skulle tredoblast;-)

Slapp av nå, Mia - og hent krefter til den store reisa. Må vel innrømme at eg misunner deg litt;-). Men, eg unner deg turen!!! Tenk alt du får sjå og oppleve og selvfølgeleg møte Anna.

Ha det godt!
Klem frå Gro

Anna sa...

Weeeeeee, dere kommer snart ned til meg. Gleder meg veldig.. Stor klem

Anonym sa...

Heia Mia.
Det er kos i Køben;) Godt det ikke er miljøvernere der hvert år!
Dere som skal til Australia da, det blir spennende. Anna har sikkert mye hun skal vise dere;)
Får håpe de ryggplagene dine gir seg, Mia! Boinker de vekk, og lykke til med kur!

Siden jeg ikke har pc hjemme, så må jeg få ønske deg og dere andre en God Jul.

Ikke vet jeg hva jeg gjør med pc’en min, det er ikke første gang den går i svart, men jeg har fått gjort mye disse dagene hjemme, uten pc;) Julekort ja, Gro. Samme her, både med årstallet, og diger slekt på po sin side. Men i år har jeg ”bare” sendt til de eldste i begge familier. Hånda mi liker ikke kulepenner dette året, og Po skriver som en lege, så der er det ingen hjelp å få.

Ja Magnhild, stakkars de eldre som sitter alene julaften ;((( jeg beundrer han pakistaneren Aslam, som lager til alternativ jul for de eldre som er alene!! Det har han gjort i mange år, tar av meg hatten for han!

Mia, kos deg sååå mye sammen med dine i jula, og send oss en varm tanke fra den andre siden av kloden da;) Riktig God Jul til dere alle. Klem og Boink fra Tutta

Gunn sa...

Hei Mia
Så dumt at du ikke er helt i form om dagen. Håper at du kommer deg til du skal reise. Høres helt deilig ut!!
Godt dere ikke kom midt oppi demostrasjonene.

Jeg har det fint om dagen. Veksler fint mellom arbeid og hvile. Blir litt ekstra når en skal ha mange gjester til jul men de er flinke til å hjelpe til.

I dag har jeg unnet meg litt hudpleie før jobb. Lå i blått lys ei stund for å roe ned huden som er litt betent for tiden. Og det hjelper!! Ikke bare huden som blir roet ned, jeg sovnet og det gjorde godt.

Uff da Gro. Ikke noe gøy med en elg innpå tunet! Jeg er også redd for dem. Jeg og ei vennine hadde en etter oss en gang og det sitter i.

Kjedelig at pc streiker Tutta, men kanskje praktisk. Det tar fort for mye tid.

Dere får kose dere alle sammen og god bedring til deg Mia!!

Klem Gunnda

Magnhild sa...

Hei Mia

Flott at dere hadde det fint i Køben.
Jeg må også la PC'n hvile for jeg er litt etter med julegaver og sånt ,men det flasker seg til ....jula blir bra den gleder meg :-)

Så hiver jeg meg på Tuttas boinke vekk ryggplagene og er enig med Gro i at julesiden din er flott.

Elg er ikke gøy i det hele tatt .
Bare ferdig partert på kjøkkenet.
Da er det greit , håper du blir kvitt den nærgående "hus elgen " Gro .

Men hudpleie er jo deilig ,du er flink til å investere litt i velvære Gunnda , der tror jeg vi andre har litt å lære av deg .

Håper du får en kjempefin tur til The land down under Mia . Det høres kjempespennende ut ,de har så utrolig mange flotte planter der nede ,håper du får tatt masse bilder der :-) og kanskje de har en butikk eller to som er verd å gå inn i ??.

Klem til alle
fra Magnhild

Kirsten sa...

Nå er det veldig lenge siden jeg har vært her altså. Vært uten internett en hel evighet synes jeg, nytt modem er på vei, men plutselig så virka det likevel!
Godt å høre at du reiser litt Mia, vært i København og skal til Australia. Synes du er tøff jeg, som orker, blir jo litt sliten av reising.
Ellers vil jeg bare få ønske dere alle sammen her inne en riktig god jul. Vi reiser til Gran Canaria lørdag morgen. Har pyntet til jul i kveld, slik at det blir litt julekos å komme hjem igjen.
Juleklemmer fra Kirsten

Gunnda sa...

Kjære Mia

Nå er julen rett rundt hjørnet og jeg ønsker å skrive noen ord til deg.

Jeg har nå fulgt deg på bloggen din og føler at jeg kjenner deg, selv om vi aldri har møttes. Jeg kan ikke helt huske når jeg ble "kjent" med deg på siden til Tone, men jeg tror det nærmer seg et par år.

Jeg synes du er en hyggelig og modig kvinne. Du er en god moddel for meg når det gjelde mot og det å stå på, og det å gjøre det du har lyst til. Du syr og du reiser på turer og mye annet som er godt for nettopp deg!!

Du har virkelig dit å stri med og jeg er stolt over at du deler med meg og oss alle her inne på denne "møteplassen". Jeg kommer fortsatt til å følge deg.

Jeg håper at du får det supert hos Anna. Det virker som om dere har et fantastisk godt forhold.

Så vil jeg ønske deg en GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR allerede nå selv om vi sikkert kommer til å "snakkes" før nyttår.

Hos meg raser ungene inn nå litt etter litt og jeg nyter det!

GOD JUL OG GODT NYTTÅR til Anna, Jona, Magnhild,Tutta, Gro, Kirsten, AM, din søster og ALLE andre som er her inne!!

Klem fra Gunn

Magnhild sa...

Hei Mia

Jeg vil ønnske deg og dine en riktig
GOD JUL .

Jeg har også fulgt deg siden du dukket opp på siden til Tone ,det er rart hvordan man "kjenner" et vilt fremmed menneske som man ikke hadde kjent igjen på gaten.
Uansett så har du et stort pågangsmot , ja du er skikkelig tøff . Tryller fram de vakreste ting og reiser mye, opplever og koser deg . Til tross for en alvorlig sykdom . Du fortjener en stor applaus.
Det er mange som heier på deg Mia

Nå skal du reise å besøke Anna ,jegerikkemissunneligidetheletatt,
men jeg unner deg den turen så innmarig .......håper den blir problemfri for deg . Så håper jeg du får en deilig julefeiring der du kan lade batteriene til den store reisen .

Og til alle dere andre hvor dere enn befinner dere GOD JUL
Håper dere får en fabelaktig julaften men god stemning og tente lys .

Varm klem fra Magnhild