29 nov. 2009

1:a Advent

Önskar alla en riktig fin advent...... är tidigt vaken, jag måste så på do när kl. var tidigt, sen är det inte lønt å gå och lägga sig igen.....så här sitter jag och tänker allt och inget....många har nästan redan tvättat golv och väggar..... men har jag inte ork till, kanske bättre och spara vaskingen till efter jul och nytt år, mycket folk på besøk kanske.........samt många ljus tända, det blir det sot av, men det är så mysigt........
sitter och tänker på mina gamla føräldrar, vad som sker till jul, om min mamma kommer hem eller......planen är att vi ska fira jul i Skåne, men kommer vi ned alla och min mamma är hemma blir det kanske før mycket før henne, men nu ska deras läkare prata med henne, hon är dement ,men det största problemet är att hon klarar nästan inte att gå, lyfta på benen.....min far orkar inte en gång till å finna henne på golvet......men alla tråkigheter händer i vår familj i förjuls tiden eller själva høgtiden.......Ja, många har det.......kommer ihåg när jag arbetade på Lasarettet i Lund, akuten var full av gamla ensamna pasienter....... som kanske inga anhöriga hade eller bodde långt undan......Nej det viktigaste är att vara sammen, och njuta det.......
Ja, det är många konstiga tankar som surrrrrrrrrrrar runt i knoppen på en.....
Men tack før alla fina kommetarer=)=)=).

Ha en fin søndag
Kram
Mia

2 kommentarer:

Magnhild sa...

Hei Mia

1.søndag i advent ...og jeg har ikke fått hengt opp en stjerne engang . Vi pusser opp stua og det nærmeste jeg kommer en stjerne er den jeg kan tegne i sparkelstøvet på vindusruta .
Men det kommer .
Jeg har også en gammel mor , ikke dement ,men det er alltid noe jeg har dårlig samvittighet for ,vi damer er eksperter på det der og det hjelper ikke hva andre sier.
Er fremdeles så glad på dine vegne at kuren har gitt så god effekt, og jeg tror ikke din mor blir så mye mere forvirret om dere er 3 eller 15,men det vet sikkert legen hennes best.
Ønsker alle sammen en god uke
Klem fra Magnhild .

Jona sa...

Hei Mia!

Så utrolig fint at cellegiften hjelper!! Det var kjempe gode nyheter! Å, det var god lesing :)

Har pyntet litt til både advent og jul her. Ikke tatt noe rundvask, det får vente til man har ork. Bare vanlig helgevask. Det viktigste er å kose seg syns jeg :) Så kan jeg vaske siden (kanskje...)

Håper dere kan besøke mor og far i julen. Det hadde sikkert vært godt for deg :)

Nå er det snart sengetid. Og i morra er det bading på Radiumhospitalet igjen. Det blir deilig!

Du får vel finest stue av alle da, Manghild, til jul. Når den er ferdig! Moro å pusse opp. Vi kjøpte ny salong og gardiner for en mnd tid siden, Og det ble så fint! :)

Natta klemmer til dere alle sammen! Jona.